REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Colonelul Dima Constantin a dat în judecată Jandarmeria şi MAI

Colonelul Dima Constantin a dat în judecată Jandarmeria şi MAI

Replica API 19 august 2019 | 00:00 2252

Cere anularea unui act administrativ

Cere anularea unui act administrativ

Colonelul Dima Constantin, fost şef al Jandarmeriei Constanţa, a dat în judecată inspectoratul judeţean, pe cel general, dar şi Ministerul de Interne, solicitând instanţei anularea unui act administrativ. Dosarul înregistrat la Tribunalul Constanţa nu a primit încă un prim termen de judecată. Colonelul Dima Constantin a fost şef al Jandarmeriei Constanţa până în decembrie 2018, când a fost înlocuit cu locotenent- colonelul Mihai Daniel Ferencz, întrucât a fost trimis într-o misiune ONU de menţinere a păcii.

Dima Constantin a înregistrat, în calitate de reclamant, pe 17 iulie 2019 un dosar la Tribunalul Constanţa, în care pârâţi sunt Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa. Dosarul a fost înregistrat la Secţia de contencios administrativ şi are ca obiect “anulare act administrativ – anulare concurs din data de 19 iulie 2019”.

Actualul şef, numit din decembrie 2018

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa este condus la această dată de locotenent – colonelul Mihai Daniel Ferencz, care a fost numit în funcţie pe 24 iulie 2019, după cum apare pe site-ul instituţiei. Ferencz a fost împuternicit în funcţia de inspector şef la Constanţa pentru o perioadă de şase luni pe 14 decembrie 2018. Numirea a avut loc în contextul în care colonelul Dima Constantin a fost desemnat să participle la o misiune de menţinere a păcii sub egida ONU în America Centrală.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dima este un idiot si de cand a venit la Gruparea de Jandarmi e bine pentru ca l-am prostit. Nu am vazut idiot mai mare, se visa inspector general. E un bosorog senil si cicalitor care a lins clantele PSD si apoi se da PNL-ist. Vine reorganizarea si va fi in subordinea lui Ferentz. Cred ca aici va fi sfarsitul pentru el si infractorii de Gheorghe elefantul si betivanul pisacios de Florinel Boca.
6
0
Reflexia si reflectia lui Boris sunt puncte de referinta ale identitatii sale. Boris, atat ai putut! "Decat respect"!
11
16
Bai frustratilor, bai neica nimeni, uitati-va in oglinda!
21
10
Daca tot a adus machidoni fara creier, ca sa completeze tabloul IJJ-ului si-a luat tovaras pe Chelu. Iantuc stie, dar ca sa-si piarda urma- vorba aceea:"ultimul isi pierde urma", a plecat la Cernobil City.
13
19
La IJJ Constanta multi dintre noi ii spuneam "Caporalul" pentru ca nu era i, stare sa fie un adevarat inspector sef. A adus cat mai multi machidoni in curte, i-a facut colonei, le-a dat salarii de merit, mai ales lui Dache si lui Samara si ei nu stiu pe ce lume traiesc !
17
21
Altceva inafara de a comenta de rau nu aveti ce face....asta inseamna ca nu munciti si toata ziua stati cititi presa si comentatii!!! Idiotilor!! La munca cu voii!! Javrelorrr!!
26
15
Dute ba de incompetent eu la Cernavoda sunt mare mahar la personal si datorita tie si lui Bordei nu sunt astazi ofiter.
2
15
cred ca este bolnav.
4
10
Cine sapa groapa altuia se numeste... Gropar. Mai bine ar iesi la pensie, decat sa se lupte cu sistemul si, daca tot ii place gradinaritul, sa-si planteze la firida sa niste trandafiri. Spor!
20
4
Ce-i in mana nu-i miciuna! Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard!
14
3
nu mai avem bani la buget,,de unde atatea colonei cu burtile ca la balena.
3
17
Domnul Col Ferencz Daniel este ok dar a promovat un BOU ce are frustrari si se razbuna pe toata lumea col. Negrila ,cu boul asta ati gresit domnule comandant !!!
25
10
Lasa ca e interesat asta de siguranta psdului.
18
3
Col. Dima probabil ca mai vrea sa sadeasca niste trandafiri prin curtea IJJ Consatanta, pentru ca, la altceva, nu s-a priceput ! Nu a fost trimis, ci a cerut el sa mearga in misiune, pentru a avea un salariu in valuta si pentru a-si asigura o pensie buna ! Cat a fost inspector sef nu a fost interesat de sectorul ordine publica, adica de siguranta cetateanului !
32
33

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108