REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Condamnat după ce a încălcat ordinul de protecție!

Condamnat după ce a încălcat ordinul de protecție!

Victor ROTARU 27 martie 2023 | 00:00 2428

Enache Lion Cristian este un „apropiat“ al oamenilor legii, având probleme cu legea încă din 2009, pe vremea în care făcea parte dintr-o rețea specializată în infracțiuni informatice, reușind atunci să dea o spargere de un milion de euro. În urmă cu trei ani a fost prins în decursul a 5 luni, de 4 ori, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere. Se pare că Enache Lion Cristian nu poate sta prea departe de probleme, acesta agresându-și verbal fosta concubină, care avea și un ordin de restricție împotriva lui, dar și fizic pe unchiul acesteia.

Condamnat dupa ce a incalcat ordinul de protectie!Foto cu rol ilustrativ

Totul a început pe 6 iulie 2022, atunci când fosta concubină, I.C., a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva lui Enache Lion Cristian, pe fondul unor conflicte mai vechi. Acesta nu a rezistat nici 24 de ore să stea prea departe de fosta concubină, la prima oră a dimineții de 7 iulie 2022, în jurul orei 6, acesta s-a dus la domiciliul fostei iubite, strigând mai multe jigniri, printre care și „Ieși afară coardo”. Enache Lion Cristian avea în mână și o bâtă de baseball cu care a lovit poarta fostei iubite. Pentru că nu a văzut nici o mișcare, Enache Lion Cristian s-a apucat să lovească mașina unchiului fostei concubine, spărgându-i parbrizul, și s-a îndreptat către domiciliul acestuia pentru a se răzbuna.

Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, unchiul lui I.C. a declarat că în dimineața zilei de 07 iulie 2022, în timp ce se afla în locuință, a auzit țipete din stradă, injurii și „Ieși afară să ne batem!”. În stradă, în fața casei sale l-a observat pe Enache Lion Cristian, care avea niște obiecte în mâini şi îi cerea să iasă în stradă, înjurându-l. A deschis poarta, cu intenția de a-l calma, moment în care Enache Lion Cristian a încercat să îl lovească cu obiectul din mâna dreaptă. Barând lovitura, a fost tăiat în palma mâinii drepte cu un cuţit. După câteva secunde, a aruncat cuțitul şi a încercat să îl lovească cu bâta de baseball. S-a retras în curte împreună cu soția, a luat un fier pentru a se apăra şi a ieșit în fața porții, unde au început să se lovească reciproc. În aplanarea conflictului a intervenit şi soţia sa, dar fără rezultat, amândoi continuând să se lovească reciproc până în momentul în care în stradă au ieșit vecinii, iar Enache Lion Cristian a fugit şi nu a mai revenit.

Condamnat dupa ce a incalcat ordinul de protectie!Minută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Enache Lion Cristian la pedeapsa de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma contopirii pedepselor, rezultă o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Enache Lion a avut probleme cu legea și în 2009

Enache Lion Cristian a mai avut probleme cu legea și în trecut, pe vremea în care făcea parte dintr-o rețea specializată în infracțiuni informatice. În anul 2009, împreună cu alți 18 constănțeni, au reuşit să prejudicieze numeroşi clienţi ai „Bank of America" cu un milion de euro. Hackerii români au creat mai multe clone ale unor pagini web aparținând „Bank of America", iar apoi, trimiteau către clienții băncii americane e-mail-uri prin care le solicitau acestora sa completeze un formular cu toate datele necesare, astfel, hackerii au reușit să facă un "profit" de un milion de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine ca am scăpat de tine lichea! Sa nu te mai iei de verii mei niciodata
0
0
Moarteee
0
0
Ia uite in poza cum da electoratul in PNL!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367