REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Condamnat în dosarul retrocedărilor de la Constanța, Dragoș Săvulescu, dat în urmărire internațională!

Condamnat în dosarul retrocedărilor de la Constanța, Dragoș Săvulescu, dat în urmărire internațională!

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 459

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, fost acționar la FC Dinamo, a fost dat în urmărire internațională! El nu a fost găsit de polițiști pentru ca aceștia să pună în aplicare sentința de cinci ani și șase luni de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanța (detalii AICI).

Magistrații Curţii de Apel Bucureşti, Secţia II penală, au emis joi, 7 februarie, mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 288/2017. Omul de afaceri nu a fost găsit de către poliţişti pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare și urmărire internațională și, prin urmare, pe site-ul Poliţiei Române, la capitolul „Persoane Urmărite”, apare Dragoş Emil Săvulescu, condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru complicitate la savarşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din acelasi motiv pt care Mazare l-a improprietarit si pe George Despina, care era vecin cu el gard in gard. Pe malul lacului, sa se racoreasca impreuna!
2
1
Chiar a evadat sau a gasit in tara o gaura unde sa ascuns schobolanu asta
1
0
Tot el e intermediat o?S au retrocedat numai ilegal toate dar cand o cumpara fratele lu' unu care dadea pe goarna la secu tot pe vremea lu Ceausu se face pe dracu in 4 si se rezolva la cate spagi au dat,la cate evaziuni fiscale au participat,tigarete etc.ba chiar au au avut si tupeu PDL ist intr un timp
3
1
nu-si mai aduce nimeni aminte ca Gigi Becali a spus ca asta e gay?oare de ce i-a dat mazare teren pe aici ?
7
1
pt 10 milioane de euro ma bag si eu la zdup pe 5 ani !
4
3
Ne oferim noi sa-l aducem pe mascarici din Mazagascar, pe cheltuiala noastra. Il fezandam putin pe insula si il aducem in patrie.
9
2
acesti smanari,infractori periculosi care au furat din patrimoniul tarii trebuiesc deposedati de toate bunurile pana la al 4-lea grad de rudenie si apoi dusi la puscarie grea....altfel nu se vor invata minte! Treziti-va Romani
19
4
as vrea sa vad aceleasi acte cu poza hotului mazare. Ca mai stim noi pe porcul betiv care cica era urmarit international dar nu stiau decat vreo doi militieni. Ca daca tot suntem jmecheri sa putrezim in madagascar nu sa ne plimbam. Ca banii i-a luat cu el.
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108