REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Siegfried Mureșan: 'PNL e singurul partid care poate obține lucruri pentru români'

Siegfried Mureșan: 'PNL e singurul partid care poate obține lucruri pentru români'

Replica API 16 martie 2019 | 05:59 479

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, împreună cu purtătorul de cuvânt al Grupului Partidului Popular European, europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan, au susținut vineri, 15 martie a.c., o conferinţă de presă organizată la sediul organizaţiei judeţene PNL Constanţa.

Bogdan Huțucă

Siegfried Mureșan

"Ieri, în Biroul Permanent Național s-a votat lista cu candidații pentru Europarlamentare. PNL a intrat intr-o linie dreaptă, într-o bătalie care se va încheia pe 26 mai, când cetățenii vor decide cine va reprezenta România în Parlamentul European. Toate sondajele PNL arată că românii sancționează actuala guvernare. Au investit încredere și actuala guvernare a abuzat de ea. Românii își doresc o traiectorie europeană, românii sancționează orice atitudine antieuropeană. 75 % din cetățeni sunt nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă România. Mare parte din electoratul PSD, peste 50 % este îngrijorat, peste 65 % din electoratul ALDE este îngrijorat. Problemele Guvernului cu UE în acest moment sunt legate de faptul că actualul Guvern refuză să respecte regulile firești într-un stat de drept. Azi, PNL are capacitatea de a reprezenta România cât mai bine în Parlamentul European.Este un lucru demonstrat prin activitatea europarlamentarilor noștri. În această bătălie, PNL are o responsabilitate puternică, o misiune: aceea de a conștientiza populația de faptul că, cu cât PNL este reprezentată mai bine în Parlamentul Eurpean, cu atât România va fi mai bine reprezentată în PE", a spus președintele PNL, Bogdan Huțucă. Europarlamentarul Siegfried Mureșan are încredere că PE va fi reprezentat de oameni de încredere, care vor îndrepta România într-o direcție europeană dreaptă.

"Ne vom întâlni cu constănțenii pentru a strânge semnături, să le spunem ce vom face în următorii 5 ani. În momentul de față, PNL e singurul partid care poate obține lucruri pentru români, pe plan european, în următorii 5 ani. Iar acest lucru a fost dovedit în ultimele luni. Avem mari șanse să construim majoritate în parlamentul European, iar ceea ce europarlamentarii PNL cer pentru România să devină lege" a spus Siegfried Mureșan. În timp ce PNL este bine integrată în fmilia UE, PSD și ALDE, spune Mureșan, sunt izolați.”PSD e membru la socialiști europeni doar datorită slăbiciunii socialiștilor din alte țări europene. Socialiștii sunt la pamânt în Franța, în sondaje au 7 %, sunt la 7 % în Polonia, practic inexistenți. Sunt pe locul patru în sondaje în Germania, la 13 procente față de ultimele alegeri. În Italia au pierdut jumătate din votanți, iar în Marea Britanie au pierdut, de asemenea. Vom apăra Uninea Europeanu, UE trebuie să se dezvolte. Credibilitatea PSD la nivel european este 0" a mai spus Mureșan. De ce este izolat PSD în UE? ”Din cauza atacurilor din Justiție, din cauza situației economice, din cauza modului în care se raportează poporului. Vom apăra UE, le vom spune oamenilor că UE trebuie să se dezvolte, să se modernizeze și că România trebuie să-și pună amprenta. PSD încearcă să ne convingă că românii nu sunt interesați de teme europene, tocmai pentru că PSD este incompetent, nu poate obține nimic pentru România în Europa. Oamenii vor standarde europene, vor școli, spitale, autostrăzi ca-n Europa. Noi suntem competenți în momentul acesta”, a completat europarlamentarul.

Membrii PNL, în frunte cu Mureșan, au pornit, în după-amiaza zilei de vineri, 15 martie, pe străzile Constanței pentru a strânge semnături pentru europarlamentare. Aceștia au încercat să convingă oamenii de importanța acestor alageri.

”Dacă PSD iese cu un rezultat bun după aceste alegeri, garantat, într-o săptămână va veni cu două, trei ordonanțe de urgență care să pericliteze mersul economiei, al justiției. E important pentru România să iasă cu un rezultat slab din aceste alegeri, pentru a nu mai continua cu măsurile negative. Ne propunem să batem PSD-ul, să le spunem oamenilor riscul cu PSD, să le prezentăm rezultatele europarlamenatrilor PNL”, a conchis Mureșan.

M.P.

Vezi și: Mureșan, la Constanța: 'Rareș Bogdan e un luptător împotriva PSD'

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaa zic sa ne ridem.Din ce parte a PMP sau PNL.Sigur va pot da un pic zabava pt a va gindi.Pe unde mai sinteti.Fara a supara ma ingretosez maxim.
1
0
Ha,ha,ha ! Cum PNL sa obtina pentru romani si sa nu vafa ceva pentru romani? De unde pana mea ,,sa obtina'',au darnici care sa dea ceva fara effort peneleului si apoi peneleul sa retrimita romanilor? Si care PNL ? Pai e vorba de PDL care a infestat fostul PNL si gata prajitura,s-a stricat! Daca pui in sticla de Borsec o picatura de pisat,nu o mai bei,ce te faci ca mai mult de juma' din PNL este de fapt PDL ? Si ce oferte au in afara de inlaturarea PSD ? OK,fara PSD,dar si fara oameni de calitate ce faci? Adica nu mai bea apa,ca-ti dau un pahar gol ,,,de firma'' si mori dracului de sete ?
2
1
Un partid care a trimis in Parlament un cocosat evazionist, nu va avea votul meu.
5
1
Sunteti toti niste lepre.indiferent de partid.cum vin alegeri cum iesiti ca ciupercile cu promisiuni si minciuni.multa muie politicienilor
4
2
VA ZICE BINE ALEX JONES ANIMALE CE SUNTETI indiferent de cum va intitulati PSD PNL USR SAU YOGA MASTERS
0
2
Sa.i zica cineva lu asta ca e o nulitate.
6
1
Ne lasi? Tu ai creat si aparat cei mai multi debitori la bugetul de stat si acum vii cu ipocrizii de doi lei!
5
0
sustin , cu convingere, ca putini se pot lauda cu bagajul de cunostinte, cu inteligenta, cu comunicarea acestui Rares Bogdan, care- si fara surprindere-INCOMODEAZA PE FOARTE MULTI- are aceiasi perceptie ca adoamnei procuror sef european Laura Codruta Kovesi- care, prin propriile-i puteri si aici n u ma refer la cele fizice ca fugarul Ghita, ci la cele profesionale, intelectuale, apreciate de o pleiada de experti din UE si aici nu ne referim la expertii teleormaneni- tudorel, florea- nulitati practic. Vom vedea cine castiga si cine pierde- as prefera sa castige Romania.
2
8
Asta e vai.mama.lui
8
2
Intrarea in PLM a ziaristului zurlubatic si cu grave probleme de educatie si comportament o sa va duca de rapa. Iar siegfrid dupa ce a balacarit tara la Bruxelles vrea iar la cascaval . Asta e normal ?
11
2
ha ha ha! a inceput sezonul de minciuni si glume! concursul e castigat deja de pinocchio de teleorman! nu il detroneaza nimeni inca cativa ani!
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614