REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Mureșan, la Constanța: 'Rareș Bogdan e un luptător împotriva PSD'

Mureșan, la Constanța: 'Rareș Bogdan e un luptător împotriva PSD'

Replica API 16 martie 2019 | 04:40 565

În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la Constanța, vineri, 15 martie, Siegfried Mureșan a fost întrebat de ce este Rareș Bogdan în capul listei pentru europarlamentare. Acesta a răspuns: "S-au făcut cercetări sociologice la nivelul PNL. Rareș Bogdan e un luptător împotriva PSD, ca și noi, se bucură de încrederea acordată de PNL".

"A fost ales pentru abilitățile sale de comunicare. Motivul pentru care a fost ales Rareș Bogdan e că are o notorietate foarte mare", a completat Huțucă, evitând să comenteze cum îi va face campanie la Constanța, în conditiile în care, în trecut, a atacat PNL, a atacat Constanța, inclusiv pe Mureșan.

”Vă propun următoare mișcare: îl aduc pe Rareș Bogdan aici și-i puneți toate aceste întrebări”, a spus Huțucă.

M.P.

Citește și: Conferință la Constanța: 'PNL e singurul partid care poate obține lucruri pentru români'

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi pentru Soros
1
0
Aaaaaa dak s-au facut cercetari sociologice ii de inteles daaaa.Mar mai maaaaars chiar sa nu avem habar oare cine ii Bogdan Rares si mai ales tu Muresan.Traseist politic de la PMP la PNL dupa si dupa ciolan,facator de nimic incasator de lefa babana.Maaaaars.
1
0
BOGDAN RARES daaaa hai sa ne kkam pe noi.Si cine glasuieste unul care nu i-si completeaza dec de avere.Hai ca ne-am dilit daca o sa votam asa nimicuri.Sa nu uit Bogdanele ALUPIGUS mai da da.
3
2
Ma doare-n cur ca e cineva bun impotriva PSD. Vorbim de cine ar fi bun pentru a face ceva bun populatiei dezbinate din Romania,pentru romani si tara. Meciurile intre smardoi politici au devenit consumatoare de vieti romanesti. Romanii pleaca de parca ar fi bombardati ca in Siria,se sinucid,nu mai fac copii si jigodiile politice se bat pentru ciolan,asta fiind singurul lor scop ticalos. Treaba este ca multi romani sunt asa de idioti,incat chiar cred ca atunci cand se baga sefii intre ei la parnaie,Romania progreseaza. Un rahat,asa era in timpul regimului fascist din Germania nazista !
4
2
Hutuca il aduce pe Rares Bogdan.Asa si sa intelegem de aici ca tre sa se faca lista cu cei care vor sa fie decalotai de acestia doi.Sa li se execute cite o felatie.Sa li se ofere mamele celor doi spre o finalizare anala.Sau ce sa intelegem.Doar si doar ca dnl cu Vanghelioanele vine si atiit.Ar putea sa isi ia vro ruda sa avem ce penetra.
5
1
Blaga???Europarlamentar???Pai cum e cu penalii domnule Rares???Cum e domnule Orban???Toti sunteti niste hoti si niste gunoaie..,
8
2
Doua gunoaie securiste Bogdan si muresan
8
3
uite puta ,,faceti poza cu maimuta PNL,,Rares un gunoi,
11
4
Pentru blatul pe care PNL il are cu PSD la Primaria Constanta, pentru non-combat si aproape zero eficienta, initiative si agresivitate a consilierilor penele, dar si ca multumire pentru prestatia pesedeului Decebal Fagadau, VOTEZ USR !
0
14
Rares Bogdan - un mancator de rahat. Tin minte discutiile din emisiunile in care pupincuristul Rares Bogdan il ridica in slavi pe Viorel Oprea. Securistii sa traiasca @ au momit un prost care o sa-si rupa gatul curand.
12
3
Si Miron Mitrea a pornit tot asa, ca avea gura mare insa, asta este si mai penibil! Rusine PNL, cred ca Maniu se intoarce in mormant in momentul de fata!
9
4
Cu Bogdan faceti o ciorba buna de ras
11
4
Vax! Mai stiu eu pe un luptator d asta de 2 bani! Se dadea mare luptator contra sistem, cu basca rosie pe teasta, un al doilea Che! Se da cu zmeul acum prin madagascar! O gluma de om!
9
3
RAres bogdan eu un nenoroict mai mare ca psd, ca el a latrat ca aia fac si dreg si acum e in politica ca sa ia banii multi. Asta a fost tot scopul
16
6
e un luptator impotriva PSD dar este pentru interesul personal nu al romanilor. Asa ca romanii nu o sa-l voteze!
22
7
Siegfried, ba, tu nu esti vasile??? S-au facut cercetari sociologice si s-a constatat ca rares bogdan a latrat cel mai mult la psd. A primit osu' euroilor de europarlamentar. Si mai schelalaia si denise rifai s-o puneti si pe ea dar fatuca are ghinion ca musca... pielita. ia sa vedeti ce dosarel ii apare lu' raresel.De ce avea ochii asa mari la lansare.
15
7
Un spagar nenorocit, care vb de bine numai pe cei care-l platesc! Uuuaaaa, de rahat pnl cu asa oameni
18
7
ziaristi , cantareti , scamatori , etc ...reprezentanti tarii in parlamentul european . cele 6 tari care au infiintat piata comuna devenita uniunea europeana au reprezentanti verbali care reprezinta nobilimea si bogatasii vestici ai europei . ai nostrii nu reprezinta pe nimeni , nimeni nu ne baga in seama acolo ........vreti ue ? atunci luati in franciza 200 magazine , 200 mall uri , 200 ce vreti .............si europarlamentarii nostri aproba . ne freaca cu 4 corvete de 4 ani . mangalia le facea inainte de 1989 in 6 luni cu dotare cu tot . dar eram sovietici ...aiurea
12
1
IN ZIUA DE AZI SINGURUL CARE DEMASCA CLASA ASTA POLITICA DE VAMPIRI ESTE ALEX JONES
1
8
Cei care au prenume in loc de nume nu sunt romani. Pun pariu ca si a schimbat numele
9
7
Bogdan este un macator de fecale, care nu are nicio strategie si nu a facut nimic concret in viata lui, doar a papat!
25
10
domnilor de la replica, cu tot respectul si va rog sa ma credeti ca sunt o persoana cu principii, demna, coloana vertebrala si poate, surprinzator ptr unii, am suficiente cunostinte sa pot interpreta anumite probleme. Aici , nu sunt de acoprd cu interdictia si reiau: La data comentariului critic la adresa PNL-facut de Rares Bogdan, alta era situatia partidelor. Nimeni, dar absolut nimeni, in decursul a aproape 30 ani de la revolutie nu si-a permis sckimbarile impuse, fortate in favoarea alesilor si in detrimentul omului de rand-la fiecare 6 ore , un bebelus moare,din lipsa unui simplu incubato
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369