REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CONFORT URBAN cere FALIMENTUL firmei înființată de PICOIU!

CONFORT URBAN cere FALIMENTUL firmei înființată de PICOIU!

Replica API 29 octombrie 2021 | 23:37 4753

Firma înființată de soții Valentin și Cristina Picoiu, Pico Rent SRL a obținut, în mandatul lui Radu Mazăre, mai multe contracte cu Primăria Constanța. Soții Picoiu, prin firmele pe care le dețineau, au câștigat, prin Confort Urban, condusă la acea vreme, de Farcaș, o mare parte din afacerea cu parcări și borduri din stațiunea Mamaia. Nici nu ar fi avut cum, având în vedere relația de prietenie pe care soții Picoiu o aveau cu familia Farcaș. Mărturie au stat, ani la rândul, pe contul de facebook al Cristinei Picoiu fotografii cu aceștia, de la mese întinse cu grătare. Aceeași societate Confort Urban, care i-a îngroșat conturile cândva, cere falimentul astăzi firmei înființate de soții Picoiu.

Cristina Picoiu

Acțiunea privind deschiderea procedurii insolvenței a fost depusă de Confort Urban, la Tribunalul Constanța, miercuri, 27 octombrie. Încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată. De altfel, Confort Urban nu este singura societate care stă cu bunghiul pe Pico Rent, ci SC Luxten Lighting Company SA, care îi cere, tot în instanța, plata unor debite.

Precizăm faptul că, după ce Radu Mazăre a plecat din Primărie, Picoiu a obținut ”favoruri” și de la Decebal Făgădău. În mandatul de primar al acestuia, mai exact prin decembrie 2017, Valentin Picoiu, în calitate de acționar al societății Oxfix Market, a solicitat Primăriei Constanța cumpărarea unei suprafețe de teren de 149 mp în Mamaia, zona Tabără Nord. Iar anul trecut, vroia supraetajarea cu un nivel pentru două imobile situate în Mamaia (zona Estival). Picoiu deține în Mamaia terasa Barrels, prin SC Oxfix Market SRL.

Terasa Barreles

Așa cum arătam și mai sus, societatea Pico Rent SRL a fost înființată de Cristina și Valentin Picoiu, aceștia împărțindu-și acțiunile. Ulterior, Cristina Picoiu s-a retras, dar nu și soțul ei. Potrivit listafirme, asociat în proporție de 90 % apare Ionuț Florea, iar cu 10 % apare Ionuț Cristina Poșircă. Anul trecut, societatea a avut cifra de afaceri de 376 800 lei, profit de 311 363 lei, datorii de 1,6 milioane de lei, și un singur angajat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ca a reziliat parcarile dupa 2 ani desi avea contract pe 10? Ca erau profitabile si s a imbogatit? 2 lei atunci erau foarte multi la parcare amenajata. Acum se iau mai mult si nu mai conteaza?! Ar trebui sa va dea in judecata pentru ca afaceri cu borduri nu a avut niciodata si pentru ca nu dati si astfel de detalii! De ce nu intrebati la Confort Urban toate astea in loc sa scrieti minciuni?!
1
0
Firmele de casa ale partidului!
4
1
Cum o cheama Pi...cine?
3
1
stam linistiti nu mai are nici o poza incriminatoare
1
1
Numai escroci
4
1
cere falimentul altei firme.
4
1
Era afacerea excrocului Farcas avere 4 milioane euro de la Confort Urban.I a dat 200 mii lui Fagadau sa l lase in continuare la conducere si l alimenta constant cu bani!MULTI Bani.Bugetari milionari ambii!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272