REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Consiliera PNL Mihaela Andrei, mesaj pentru primarul Decebal Făgădău: N-aţi făcut nimic notabil pentru oraş

Consiliera PNL Mihaela Andrei, mesaj pentru primarul Decebal Făgădău: N-aţi făcut nimic notabil pentru oraş

Replica API 11 ianuarie 2020 | 16:20 829

Mihaela Andrei

Primăria Constanţa a anunţat, în urmă cu câteva zile, că proiectul de modernizare a cartierului Compozitorilor a prins contur în ultimul an. SC Confort Urban SRL a amenajat 8 străzi din cartier prin programul de investiții, carosabilul fiind construit de la zero.

Anunţul primăriei a fost comentat rapid de consiliera PNL Mihaela Andrei, care susţine că nu trebuie să facem plecăciuni pentru o porţiune de asfalt şi că oraşul merită mai mult: „Sincer, am obosit să tot spun, dar în acelaşi timp nu măpot abţine să nu comentez amatorismul administrației actuale care se laudă că a asfaltat 3 străzi. Probabil că primarul aşteaptă şi aplauze din partea noastră. Domnule primar, aţi uitat de trotuare sau la noi în Constanța trebuie să facem plecăciuni ca avem o porțiune de asfalt?”. „În timp ce alte orașe se laudă cu poduri suspendate, cu parcări de 15 etaje, patinoare olimpice şi multe altele, administrația actuală se laudă că a asfaltat 3 străzi pe 10 metri, fără trotuare, fără marcaje, fără să fie o lucrare terminată şi profesionist făcută. Rău am ajuns! Personal, domnule primar, cred că nu aţi facut nimic notabil în cei 4 ani de mandat, v-aţi considerat superior tuturor şi aţi considerat că parerile, sugestiile, reclamațiile si proiectele consilierilor locali nu sunt potrivite pentru dvs., pentru scaunul prea înalt pe care v-aţi cocoțat şi din care nu numai că nu aţi făcut nimic, dar aţi făcut şi mult rău orașului în care m-am născut şi trăiesc. Şi cred că vremea dvs., domnule primar, apune pe fiecare zi ce trece. Constanţa merită mai mult”, a transmis Mihaela Andrei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a slobozit pe fatza ta si pe spatiile verzi. Vorbesti ca proasta ca si cum tu te-ai opus pentru constructiile ilegale. Va cacati pe voi si dupa aia spuneti ca pute la altul. Cate contestatii in instanta ai facut curva drek ce esti ca sa anulezi deciziile lui Fagabou.????
0
0
tu ai fost ma sa vezi pasajul? au pus trei dale pe laterale si pe scari in rest nimic, miros de pisat la greu de costuri nu intrebam ca ne ia ameteala. Aia e reabilitare?
0
1
Sa imi sugi pula si tu si tot PNL ul tau in frunte cu organ si terminand cu rares cand ii da pauza iohannis
3
4
Orasul Constanta e in cadere libera de multi ani, nu arata deloc cum ar trebui la potentialul care il are ,sa numai zic de port si altele . Un primar jalnic ......
5
2
Mihaela nu mai suge ca ma dor outele. suge mai usor izi,izi.
3
8
Dna consilier a depus proiecte foarte multe insa primarul vostru nu le-a bagat in seama. Ori ca nu poate sa le implementeze fiind prea mult pentru el, ori pentru ca nu accepta propuneri de imbunatatire si crestere a calitatii vietii cetateanului de la altcineva in afara de el. Pacat de cei ce pierd vremea scriind comentarii care nu ajuta cu nimic orasul asta sau care sunt multumiti de cum arata orasul.
7
2
Uite cine vorbeste, peleu sau giuma galbena a venit de 2 luni si a imprumutat tara cat ciuma rosie intr-un an.Basca cu autostrada Unirii unde au spus AMIN. Gripa galbena daca guverneaza numai un an , nici iarba nu mai creste primavara. Ei propagheaza minciuni, elimineaza dreptatea sociala. Caricaturi.
3
9
Botoxata asta Acum s a trezit? Si a pus in buzite si a prins curaj? Cand vota cot la cot cu psd nu i se auzea guritza!!
4
9
Cat ai realizat din programul tau? NIMIC!
4
8
carpeli ca la romani
8
1
vezi ca multumita ei a fost reabilitat pasajul de la gara, vezi ca multumita celor din PNL o sa fie un pasaj in 4-5, dar tu esti un idiot sinistru care il linge pe fagadau.
10
4
Tu vorbesti?Ce ai facut tu ca si consilier?Ce proiecte viabile ai propus?ZERO.Asa ca ce trancanesti...doar sa te aflii in treaba.Du-te fa proast-o si impuscate...Pnl-sta pu..iii
10
12
Adevarul ca nu a facut nimic notabil promis in campanie. A promis 4 parcari etajate, pod pietonal suspendat la butelii, cazinoul etc. Nimic frate, este slab acest primar.
17
3
Orice om educat, este intru-totul deacord cu acest articol. Dar, in Cta majoritari sunt semi-analfabetii PSD-isti, asa ca astia nu merita trotuare sau strazi asfaltate, drept dovada este individul care are comentariul precedent. Vorba lui Lapusneanu
18
6
... cu gurita ! PNL-izdista !
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272