REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Consilierii locali ai opoziţiei, nemulţumiţi de Confort Urban: 'Reprezentanţii societăţii habar nu au ce vor face la anul'

Consilierii locali ai opoziţiei, nemulţumiţi de Confort Urban: 'Reprezentanţii societăţii habar nu au ce vor face la anul'

Replica API 13 decembrie 2018 | 00:00 510

Consilierii locali municipali vor discuta, în şedinţa de la sfârşitul lunii, şi raportul de activitate al SC Confort Urban, precum şi planul de administrare al societăţii pentru următoarea perioadă. Între timp, aceste documente au ajuns şi la Comisia nr.5 (administraţie publică), discuţiile între consilierii care fac parte din această comisie şi reprezentanţii SC Confort Urban fiind, ieri, destul de contondente. Motivul principal: SC Confort Urban (societatea Consiliului Local) nu prezintă nici un plan referitor la viitoarele intervenţii asupra carosabilului (asfaltări, grafice aferente anului 2019), ci doar un angajament cum că planul de producţie/încasări va creşte.

Însă, după cum au remarcat şi consilierii opoziţiei, încasările sunt de la bugetul local. "Asfaltările sunt comandate de primărie, iar ele sunt achitate de la bugetul local. Adică, cei de la Confort Urban îşi propun pentru anul următor să crească încasările, adică lucrările plătite din banii constănţenilor, fără să ne prezinte însă şi un plan sau o propunere - unde intenţionează să intervină şi aşa mai departe. Să nu uităm că această societate s-a salvat de la probleme, anunţă că e pe plus, dar graţie comenzilor de la primărie, nu altceva", a declarat un ales local.

Pe de altă parte, prin intermediul documentelor prezentate consilierilor, Confort Urban informează că directorul general, Constantin Florian Andrei, a fost selectat şi admis să continue la cârma societăţii, la fel - şi directorul economic Brânduşa Mărgărit. "Cu alte cuvinte, şi-au asigurat încă 4 ani la conducere", a comentat alesul local, dezamăgit de faptul că "reprezentanţii societăţii n-au ştiut să răspundă la nici o întrebare concret, au venit nepregătiţi, au turuit cifre şi habar nu au ce vor face, concret, la anul".

Din acelaşi document referitor la planul de administrare, aleşii locali au mai putut lectura istoricul contabilicesc al societăţii în perioada 2015-2018, după cum se poate observa în următoarele imagini (click pe imagini!):

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/sc-confort-urban-ce-strazi-a-asfaltat-in-2018-si-cu-ce-bani-documente-375510/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Directorasul Florin Andrei nici nu stie pe ce lume traieste. Face tot ce a facut si Voinescu. Da bani pe inchiriat masini de la firma lui Stanca Nelu. De ce nu a fost cercetat si Stanca Nelu in mita data fostului director Farcas? Este cel mai mare jaf din fondurile primariei, si deci din banii nostri.
0
0
Vai, saracii, stiu doar sa puna borduri pe varianta si sa faca trotuare tot acolo pe care nu le foloseste nimeni iar Baba Novac e vai mama ei cu gropi si cu trotuare nefunctionale. Pietonii risca sa fie calcati pe strada. Astia nu cred ca vin acasa prin oras, cred ca se translateaza instantaneu de la biroul caldut.
5
0
nu au habar, pentru ca asfaltarea tuturor strazilor din Constanta s-a incheiat in 2018, nu asa zicea domnu' primar? Bine, mai sunt 2 saptamani din 2018, e timp sa termine. Nu?
2
0
Aici sunt banii dumneavoastra ! Multa muie cu cacat fagadau, muie dragnea, muie pesede !!!
5
1
Baiatu mamii pus director. Salariile gastii lu florinel secatuieste conturile societatii, restul firimituri, dk mai ramane! Confort este condusa de nelutu stanca, da cel cu camioanele inchiriate cu ora.
9
1
Oricum fac treaba de mintuiala,numaii sa ia banii
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920