REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Consilierul Cristian TINCU a inițiat 2 PROIECTE într-un AN de MANDAT

Consilierul Cristian TINCU a inițiat 2 PROIECTE într-un AN de MANDAT

Replica API 1 noiembrie 2021 | 14:00 1807

Cristian Tincu, consilier local municipal din partea Partidului Social Democrat, și-a prezentat raportul de activitate și, în comparație cu ceilalți colegi ai săi, acesta se pare că a inițiat două proiecte de hotărâre… într-un an de mandat. În rândurile de mai jos puteți citi despre ce proiecte este vorba dar și ce a mai făcut consilierul.

Cristian Tincu

Consilierul local Cristian Tincu din partea grupului Partidului Social Democrat a urmat exemplul colegilor săi și și-a prezentat și el raportul primului an de mandat. Tincu a participat la toate sedințele ordinare, extraordinare cât și de îndată ale Consiliului Municipal Constanța.

Două proiecte inițiate și un amendament, în Consiliul Local

În comparație cu al său coleg, Cristian Mihăilescu, se pare că Tincu a inițiat două proiecte în Consiliul Local. „În calitate de consilier local, împreună cu grupul consilierilor locali PSD, am inițiat două proiecte de hotărâri, respectiv abrogarea HCL nr.77/2021 privind Regulamentul pentru îmbunătăţirea activităţii de gospodărire, protecţia mediului, întreţinerea şi înfrumuseţarea municipiului Constanţa și proiectul „Bebe Trusou", proiect care are ca scop creșterea natalității și promovarea îngrijirii nou-născuților.

În ședința ordinară a Consiliului Municipal Constanța din data de 23.04.2021, la proiectul nr 24, „Proiectul privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța", am propus spre a fi aprobat un amendament ce viza plata parcărilor, acolo unde nu există mai multe posibilități de plată a acestora, respectiv - în zonele în care nu există alternativă la plata parcărilor prin SMS , taxatori și/sau parcometre, regulamentul să nu fie pus în aplicare, respectiv să nu se perceapă amenzi”, a notat cosilierul Cristian Tincu în raportul de activitate.

Tincu, membru în Comisia 5

Captură raport de activitate

Audiențe cu cetățenii

„Am desfăşurat, la sediul Partidului Social Democrat, cât şi în teritoriu, audienţe cu cetățenii orașului Constanța. Am purtat discuţii cu aceștia despre problemele identificate în municipiul Constanța, dar și despre problemele care vizau administraţia locală şi respectarea legislaţiei specifice în raport cu aceştia”, a mai punctat Tincu.

Rapoartele colegilor lui Tincu le puteți citi aici:

Consilierul PSD Mihăilescu pune pe PRIMUL loc AFACERILE, pe locul doi ORAȘUL!

Dede PERODIN și-a prezentat RAPORTUL de ACTIVITATE în CONSILIUL LOCAL

Citește și:

Costin Răsăuţeanu, PROIECT de HOTĂRÂRE pentru NOU-NĂSCUŢI

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un caracter urat. Slugoiul lui Costin se lauda ca are doua amante si le face toate poftele.
8
0
Un fost portar care s a maritat si are aere de politician
8
0
Vai dar ce multe a facut el ptr orasul acesta!!! Noroc ca s-a maritat ca altfel la ce studii are ramanea strungar. La toate sedintele locale are camera inchisa. De ce oare? E prezent doar cand trebuie sa voteze in rest e la cafea prin cafenele! Nici la Raja acolo unde se crede Director nu sta prea mult cica are treaba la partid! Bun baiat!!!
9
0
Ce a facut mah asta? Sa traiasca socrul Mushat si Stroe, ca astfel era sofer sau strungar. Sa ne spuna ce studi are si unde le-a terminat, si de ce nu a avut loc de munca pana la 30 de ani ? Din pacate, inca functioneaza nepotismul.
11
0
Daca nu se marita, ramanea sofer la RATC pe microbuz.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212