REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Costin Răsăuţeanu, PROIECT de HOTĂRÂRE pentru NOU-NĂSCUŢI

Costin Răsăuţeanu, PROIECT de HOTĂRÂRE pentru NOU-NĂSCUŢI

Replica API 21 septembrie 2021 | 13:50 2758

Consilierul municipal din partea PSD, Costin Răsăuţeanu, a depus un proiect de hotărâre privind acordarea unui pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța, denumit “BEBE TRUSOU”.

Iată declaraţia acestuia:

"Trebuie să încurajăm creșterea natalității, promovarea îngrijirii nou-născuților, a bunăstării şi echităţii. Toți copiii trebuie să aibă șanse egale, indiferent de mediul socio-economic din care provin. În acest sens, am depus proiectul de hotărâre privind acordarea unui pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța, denumit “BEBE TRUSOU” . Pandemia a avut ca efect un numar semnificativ de victime și a provocat un șoc economic fără precedent, cu un impact social foarte ridicat.

De aceea, sunt necesare #măsuri urgente la nivel regional, naţional şi local pentru reducerea acestui impact asupra populaţiei. Una dintre cele mai afectate categorii de persoane este cea a mamelor. Femeile sunt cele mai vulnerabile pe piaţa forței de muncă (afectată de criza provocată de pandemie), prezenţa lor fiind majoritară în sectoarele și ocupațiile mai slab remunerate, precum și în munca cu fracțiune de normă. Cheltuielile necesare pentru satisfacerea nevoilor nou-născuţilor sunt foarte ridicate, iar cota alocată acestora, din totalul veniturilor unei familii, este din ce în ce mai scăzută ca urmare a creşterii preţurilor, în ultimul an, la energie/utilităţi şi la alte produse.

“BEBE TRUSOU” va asigura produse alese pentru promovarea sănătății și a stării de bine a copilului şi vor fi de calitate superioară, ambalate într-o cutie de carton special, care va putea fi folosită ca pătuț până la împlinirea vârstei de aproximativ 6 luni.

În baza unei cereri, pachetul cu produse va fi trimis la domiciliul solicitantului.

Echipa consilierilor PSD va susține și va încuraja direct orice demers privind îmbunătăţirea sănătăţii şi a calităţii vieţii. Este răspunderea noastră colectivă să ajutăm nou-născuţii şi familiile acestora! Familiile tinere și nou-născuții din Constanța au nevoie de mai multă atentie din partea autorităților locale!

PSD va sprijini fără ezitare tinerii din orașul nostru!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari! De asa oameni avem nevoie la conducere
8
0
Voi ascultati la mancatorul asta de vorbe? Chiar credeti ce spune el? Asteptati mamicilor,asteptati.
0
7
Asta e asa ratat la minte ca nici DNA nu l ancheteaza ca au si ei mandria lor. Din cauza unuia ca asta a pierdut PSD alegerile in Cta.
0
10
Lasati comentariile rautacioase si ganditi va la mame si la copilasii lor. La cat le ajuta pe ele aceste produse.
12
1
Un proiect bine venit pentru mamici si bebelusii acestora Felicitari si succes in implementarea lui
11
1
cind era bot in bot cu fagadau de ce nu a facut trusou lepra asata
1
12
s- a trezit si popandaul asta ...
6
12
Cumva le livram de la firma NooR ...a cui stii tu
5
12
dupa ce ati furat tot in Constanta...
11
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614