REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Consilierul Tutungiu, din Medgidia, achitat în dosarul de evaziune fiscală

Consilierul Tutungiu, din Medgidia, achitat în dosarul de evaziune fiscală

Victor ROTARU 22 decembrie 2022 | 00:00 2159

Nicolae Tutungiu, fost consilier local al municipiului Medgidia, actualmente membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Medgidia, a fost trimis în judecată, pe 17 august 2022, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Acesta, în perioada februarie 2014 – octombrie 2015, în calitate de administrator al unei firme, a omis să evidențieze în actele contabile și în declarațiile fiscale, operațiunile comerciale efectuate, respectiv veniturile realizate din relația cu beneficiarii. Prin sentința din 20 decembrie 2022, Tribunalul Constanța a decis încetarea procesului penal. Sentința nu este definitivă.

Nicolae Tutungiu

La data de 12 aprilie 2017, A.N.A.F.- A.J.F.P. Constanța - Serviciul de Inspecție Fiscală – Persoane Juridice 4, a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că SC ABT UTIL SOLUTION SRL, firmă la care Nicolae Tutungiu era administrator, nu a înregistrat în evidența contabilă a societății toate livrările efectuate către mai multe societăți comerciale precum şi faptul că ar fi înregistrat în evidența contabilă o serie de achiziții nedeclarate de parteneri, sustrăgându-se de la plata obligațiilor fiscale, producând un prejudiciu bugetului general consolidat al statului în valoare totală de 74.957 lei, format din impozit pe venitul microîntreprinderilor -7.194 lei și TVA - 67.763 lei.

Minută judecătorească

Inculpatul a demonstrat că a plătit prejudiciul menționat, prin urmare, având în vedere cauza de nepedepsire invocată, nu s-a mai realizat cercetarea judecătorească. Prin sentința din 20 decembrie 2022, Tribunalul Constanța a decis încetarea procesului penal. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mă piș pe voi ăștia care tot comentați pe aici panaramelor. Fac ce vreau in orașul tuturor posibilităților. Și șefu Vrabie e cu mine nu cu voi postacilor. Când eram flamand și nu aveam o chifla in stomac omul asta chiar m-a ajutat și m-a învățat cum se face cu bănuții oamenilor. Bine, acum și eu am fost atent cu el, i-am dat o grămada de pasarici la schimb ca ii plac maxim. De sprituri nu mai vorbesc pe la Stadion. I-am făcut toate plăcerile, nu era normal sa aibă grija de mine? Așa ca ia vedeți-va voi de treaba voastră ca eu știu ce am de făcut. Mă doare la păstârnac, sunt director la CSM am valoare. Ați fi vrut voi sa ma vedeți la belea. Atâta timp cât bossu Vrabie e lângă mine am valoare și putere. Hai pa
0
4
Asta este slugoiul primarului, un sifon si un hot ordinar. A furat de a rupt de la clubul sportiv milioane de euro. Directorul pwlii de la CSM. Stie si DNA asta si probabil e doar o chestiune de timp pana ii va incalta si ii va trimite acolo unde este locul lor, la cusca. Vrabie are deja o condamnare cu executare 1.7 ani si acum sta si isi roade unghiile ca nu stie ce va urma la urmatorul termen. Astia au devalizat tot, primarie, club sportiv, adp, politie locala, spital. Gaozarul asta din poza colecteaza spagile in numele primarului iar ala este fata mare. Niste hahalere ordinare. I-au tzepuit pe toti cei care au avut de-a face cu ei. Nu a scapat nimeni fara sa fie ars. Toate lucrarile din oras sunt facute pe banii constructorilor tzepuiti, asfaltari, locuri de joaca, parcuri, reabilitari si alte lucrari. Verificati portalurile instantelor sa vedeti cate procese au. Unele le-au pierdut cum era si firesc si acum trebuie sa achite miliarde doar penalitati la contracte si asta numai din banii fraierilor care platesc taxe si impozite. De chermeze nu mai vorbim. Trai cu dedicatii de mii de euro la lautari. Tot pe banii fraiericilor de la Medgidia. Chiar va meritati soarta cu asemenea specimene. Va place tare sa fiti ciorditi cu talent :)))
4
0
A ciripit....
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212