REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Consiliul Local Mangalia a aprobat reabilitarea trotuarelor din oraș

Consiliul Local Mangalia a aprobat reabilitarea trotuarelor din oraș

Replica API 5 mai 2018 | 09:21 418

Consiliul Local Mangalia a votat, vineri, în cadrul unei şedinţe ordinare, proiectul de hotărâre privind reabilitarea trotuarelor din localitate. Conform proiectului, sunt supuse reabilitării toate trotuarele din cartierul de case (”Coloniști”) și Lotizarea A, lucrări programate să înceapă din toamna acestui an, după încheierea procedurilor de licitație. Documentația tehnică prevede lățirea (unde este cazul) și asfaltarea trotuarelor, precum și amenajarea spațiilor verzi din perimetrul acestora, pe toate străzile din zona menționată în proiect. Prezent la ședința Consiliului Local, primarul Mangaliei, Radu Cristian, a susținut oportunitatea acestor lucrări, spunând că infrastructura din cartierul de case al Mangaliei nu a mai fost reabilitată de foarte mulți ani. ”Investiția la trama stradală este o lucrare foarte importantă pentru locuitorii din acest cartier, dar și pentru fluidizarea traficului rutier pe străzile respective. Cetățenii din zonă trebuie să beneficieze de confort în utilizarea străzilor și a căilor de acces spre locuințele lor”, a declarat edilul Mangaliei. În aceeași ședință, a mai fost adoptat Regulamentul de organizare, funcționare și rezervare a parcărilor publice de pe raza Municipiului Mangalia. În prezent, Primăria lucrează la proiectul de sistematizare, care prevede identificarea zonelor în care se vor amenaja parcările de reședință. ”Cetățenii vor putea depune cereri pentru închirierea locurilor de parcare, numai după ce vom finaliza proiectul, prin amenajarea corespunzătoare a parcărilor de reședință”, a completat primarul, adăugând că acest proiect va demara din toamna acestui an. Aleșii locali au mai aprobat o rectificare bugetară, precum și costul lunar de întreținere a persoanelor vârstnice aflate în Căminul de Bătrâni. De asemenea, a fost aprobat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Mangalia, conceput pentru a satisface nevoia de deplasare a populației, pe termen mediu și lung. Totodată, membrii Consiliului Local au mai adoptat proiectul de hotărâre privind susținerea simbolică a Declarației de Unire cu Republica Moldova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E un contract vi Videanu ?
0
0
Zona moare nu avem asflat suntem in 2018 Domnule primar ati uitat Ce ati promis inaintea de vot ???
0
0
Unde se mai inalta cu trotuarul pina la nivelul parbrizului ca si asa in Mangalia trotuarele sant facute la intamplare fara a respecta standardul de inaltime sincer am ramas cu probleme la un picior dupa ce in mijlocul unu i trotuar a aparut o portiune lipsa din senin fusese un vechi copac ras de ei cum a ras toti copacii au furat palmierii din oras au furat placutele cu numele vipurilor a ras gardul viu au ras trandafirii si au facut pacanele oameni buni asta este cel mai nociv primar trotuarul este inaltat deja peste standard de multi ani
1
1
Trotuarelesi bordurile vor fi renovate de slugile primarului Cristea din Costinesti prin firma VIRALEX COMPLEX 2005 prieten bun cu primarul Mangaliei Radu Cristian .Din sumele incasate au si ei paraindaratul ca doar se stie! Acestia au angajati zilieri inclusiv persoane care incaseaza pensia pe caz de boala si de handicap de la stat.ITM,ANAF,DIICOT aceasta firma a jermanit primaria Costinesti,23August si Mangalia.
2
1
ozzy primar,hahahaha,ala-i bucatar si actualul un ordinar
0
1
Nu se spune concret ce trotuare se reabiliteaza, pentru ca ceea ce numim noi Colonisti , e un cartier cat jumatate de oras, iar pe unele strazi s-au mai facut ceva trotuare.Si Lotizarea A ce este sa stie tot cetateanul urbei , nu mai vorbiti in parabole.
0
0
Pupa-l in cur Emi, sincer cred ca doar tu o sa-l mai votezi peste 2 ani. Ozzy PRIMAR!!!
3
2
Bine ca fac CEVA. Totusi trotuarele de pe Liberatii, portiunea cuprinsa intre BIG si biserica catolica au fost reabilitate acum 60 de ani...
2
2
Super... felicitari. O idee F buna sa asfaltati trotuarele in colonisti
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212