REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Constanţa, în topul zonelor care au atras cele mai multe fonduri europene

Constanţa, în topul zonelor care au atras cele mai multe fonduri europene

Replica API 8 iulie 2019 | 01:31 890

Ilfov, Bucureşti, Constanţa, Cluj şi Bihor se află în vârful clasamentului zonelor care au atras cele mai multe fonduri europene în actualul exerciţiu financiar (2014-2020), arată datele furnizate de Ministerul Fondurilor Europene, publicate de zf.ro.

sursa foto: zf.ro

Pentru judeţul Constanţa au fost semnate 208 contracte finanţate cu fonduri europene cu o valoare totală de 5,9 mld. lei, Ilfovul a derulat mai puţine contracte (48) pentru proiectele accesate, valoarea finanţării europene a acestora a depăşit 10 mld. lei, în timp ce Bucureştiul a derulat 260 de contracte cu o finanţare europeană totală de 6,83 mld. lei, arată datele oficiale. Clujul a atras fonduri europene în valoare de 4,53 mld. lei în baza a 370 de contracte. Pentru judeţul Bihor au fost semnate 176 de contracte cu o valoare a finanţării europene de 2,36 mld. lei.

„Putem vedea în fiecare judeţ numărul de contracte de finanţare semnate şi valoarea acestor contracte. Vorbim de proiecte care sunt atât ale autorităţilor publice, cât şi ale companiilor, ale ONG-urilor, şcolilor, universităţilor. Aceste sume pe care am încercat să le punem pe fiecare judeţ sunt rezultatul muncii comunităţilor“, a declarat noul ministru al fondurilor europene, Roxana Mînzatu, în cadrul primei sale conferinţe de presă de la preluarea mandatului, scrie zf.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macar cazinoul daca se facea !contracte pe hirtie iar banii in buzunarele primariei si prietenii lor
3
0
La alegerile astea, care vin, va fi jale pentru ei daca nu inventeaza ceva sa poata fura.
5
2
La Constanta din cate stiu eu RAJA a accesat fonduri mari, dar nu se vad ca sunt 'ingropate".
4
0
Faceti o lista clara, cu firmele care au accesat banii si ce au facut practic cu ei. Si puneti si poze, sa vedem multele realizari !
4
0
Daca la constanta s-au atras fonduri asa "multe" ... asa arata economia romaniei de azi. Trist. O luam la vale...
8
1
Bai ps-dei pisicheri! Voi care fugeti ca de drakul de bani UE, ca pastia nu-i puteti fura ca ajungeti dupa gratii ca jegul de DRACnea, voi nu stiti decat parteneriat public privat, unde faceti bara bara cu alti hoti si, platesc romanii taxe de pod, de autostrada dele,delea, toata viata in timp ce voua va cresc conturile si va umfla buzunarele si burtile...Siktir!
14
2
Alocate prin haznalele din judet. La constanta cam zero. Si de fapt si judetul nu se vede de atatea fonduri atrase. Ne furam caciula singuri . Pesedism ieftin
10
1
Sunt fonduri si bani pe care UE ii pune la dispozitia RO pt orice. Dar tolomacii considera ca 10 mild lei e bine. E ff putin. Se poate reface intregul judet daca se vrea cu bani din UE. Dar cu alde mieerla si compania e jale mare. Trebuiesc schimbati toti din primarie.
12
1
Pezedeule unde se vad aceste fonduri? Unde vi le ati bagat, de nu se vad? lamuriti ne si pe noi.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272