REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Constanța: Parchez ca un BOU, fix pe trecerea de pietoni

Constanța: Parchez ca un BOU, fix pe trecerea de pietoni

Replica API 10 mai 2020 | 22:59 5024

Traficul rutier din Constanța a revenit la normal în ultimele zile, chiar dacă starea de urgență nu s-a încheiat, iar oamenii ar trebui teoretic să parăsească domiciliul doar cu anumite motive justificate. Uite că așa au apărut din nou și „bizonii” din trafic, care după două luni de stat în casă, parcă au uitat și regulile de conducere.

Un cititor al cotidianului Replica de Constanța a trimis o poză cu un astfel de bizon, care a parcat exact pe trecerea de pietoni, în zona pieței din Km 4-5, pe strada Liliacului.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Ion Bulion. Acei locali au sanctionat acei conducatori ce parcau aiurea. In fiecare saptamana ii vad acolo.
0
0
Judecati numai prostii! Dar cand va treziti si cand judecati mizeria din primarie, hotii din acest oras...ps aia ii tolerati, nu-i asa? Vai de capul vostru...va sclipesc ochii la pungi cu faina, dar latrati ca prostii la unul oprit aiurea. Sistem de valori, ZERO! Din aceasta cauza se pisa astia pe voi, de atatia ani...Mazare, Fagadau...ciobanii orasului, care si-au batut joc de tot! Vai de capul vostru! Meritati mizeria pe care o ofera comunistii...
3
1
Boschetarul asta de turc a parcat pe trecerea de pietoni, sa dus vis-a-vis la un fast food, a asteptat vreo 15 minuta pina a comandat si a cumparat ceva si dupa aia a revenit la masina. Ce mortii masii nu a parcat in alta parte?De ce a parcat direct pe trecere, sa para smecher Eu l-am vazut din celalalt colt unde stau toata ziua cu drogatul de manuta bidi calu broasca Noi stam acolo in colt spargem seminte , consumam droguri, vindem droguri, si vedem totul Asa ca nu-i mai luati apararea acestui tatar prost cu audi. Cine vrea sa cumepere droguri , sunteti asteptati zilnic dupa ora16 in km 4-5
2
0
Vai de mama voastra! A oprit intr-un loc interzis. Pietonii ar fi trebuit sa zboare?. Am inteles, voi sunteti cei care nu cunoasteti semnificatia marcajelor, indicatoarelor...
2
1
Bine a oprit nu a parcat ,nu e acelasi lucru vai de mama voastra daca nu faceti diferenta.omul e la usa din spate o fi scapat ceva sub scaun sau s a varsat ceva pe bancheta din spate.Mari panarame de "jurnalistii "curului.
2
2
De unde au interlopii bani de masini dinastea
3
2
Si eu am fost nevoit sa opresc la fel cand s-a pornit a voma cel mic ...fiind o urgenta, asa ca asfel de stiri de umplut rubrica nu cred ca isi au rostul!
2
4
CT..EWA, si e consilier local. Era in cartier la amanta, ca el sta in faleza nord unde i-a luat tata socru apartament in vila.
1
0
cu astfel de articole ...lipsa de profesionalism total,cred ca sunt destule probleme demne de articole,dar acolo nu aveti acces...si nici interes Persoana cu masina ar tb sa faca apel la un avocat..,limbajul vostru e golanesc
4
2
Ptr vicod 19
1
0
@clim aka 'orce', cunosc suficient de multi tarani care la bun simt, educatie si grad de civilizatie sunt 10 clase peste 90% dintre oraseni.
3
0
sunt foarte multe specimene de acest fel:ignoranta si nesimtire la greu si asta numai din cauza parintilor pentru ca au rupt coada de sapa la tara au vazut ca e greu si au fugit la oras dar gena de taran o sa ramana mereu indiferent cat s-ar stradui sa ascunda romii aceata realitate.la fel si romii orce ar face romul tot rom se numeste si nimic nu-l va schimba
8
1
omul s-a intors rapid la masina: a coborit, i-a dat muie mamei lui raszvan si a plecat, care-i problema?
3
7
Nu poti sa civilizezi periferia!
7
0
in acea intersectie tot timpul sunt masini parcate aiurea... deranjant este ca platim o armata de gardieni publici,pompos numiti politisti locali, care ard gazul degeaba in loc sa se ocupe si de aceste probleme.
7
0
cap de batal
5
0
Esti la el de idiot ca ala care tot posteaza cu "prostan cu Opel"!!! P.S. Bunul simt si educatia nu au de-a face cu ce masina conduci. Poti sa conduci un Trabant si sa fii jeg de om, poti sa conduci Maybach si sa fii o zdreanta de om, poti sa conduci Trabant si sa fii un om educat, poti sa conduci Maybach si sa fii un om educat. Punct!
10
0
Astia nu sunt nici bizoni,nici boi,adica animale respectabile in ecosystem. Ei sunt doar niste fapturi cu aspect umanoid,fara capacitate de dezvoltare a intelectului,niste mutant care au reusit sa aiba carnet.
11
0
Alt interlop si asta
5
1
Voi nu vedeti mai chiorilor ca este AUDI? Vi s-a pus pata pe opel. Oameniii cu pel sunt cu bun simt nu ca manelistii cu Audi care se cred buricul pamantului.
8
5
Iarasi OPEL?!
2
8
sa moara toti dusmanii
1
7
iov ep sip am
1
4
capatznos de berbec
8
0
IN Km 4-5 e plin ! TREBUIE AMENDA USTURATOARE ! RIDICATA MASINA ! SA PLATEASCA SI TAXELE DE RIDICARE ETC ! LA A DOUA ABATERE ! DOSAR PENAL ! LA A TREIA ABATERE ! PUSCARIE 1 AN ! SI SE CALMEAZA BAJETII !
14
2
Este un boschetar de tatar cu audi a6 CT-66--AXI,care a parcat astazi dupa amiaza ,pe trecerea de pietoni din piata km 4-5 , iar noi pietoni care avem dreptul de a tranversa pe trecere a trebuit sa-l ocolim ca PARCHEAZA CA UN BOU. ACEASTA CAPATANA DE OAIE
18
3
gunoi de stire, daca avea logan sau sarakie de golf sau passat nu mai plangea nimeni
2
22
Aia daca le zici tipa dar ce am facut ei nici nu stie ce au facut
7
1
a parcat pe mortii vostri . e stationat , se vede ca are ceva treaba pe locurile din spate , poate are un copil care vomita , sau s-a inecat cu ceva . va grabiti repede sa trageti concluzii , neam de handicapati
3
36
..asta da stire!!!....mai bagati ceva cu HoriaConstantinescu@lacheflausat.ro...sau nu mai decarteaza?
6
9
Tu revino la oile tale!
16
3
E Bedivan fiul lui tata
9
1
Putina benzina si......!
10
3
Prostan cu opel
9
13
Baii mucanilor! Io s armanlu si am audili! Fac si vreau! Saracilor!
7
23

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272