REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constanța: polițist de la Secția 5, PRINS în timp ce lua MITĂ!

Constanța: polițist de la Secția 5, PRINS în timp ce lua MITĂ!

Replica API 31 august 2017 | 00:51 856

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, în cursul zilei de miercuri, 30 august, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Constanţa, imediat după ce a primit suma de 400 de lei de la o persoană pentru a nu aplica sancţiunea corespunzătoare încălcării unor norme rutiere. Este vorba despre Gigi Cristian Rușescu.

Din cercetări s-a stabilit că, miercuri, 30 august a.c., un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanţa - Secţia 5 Poliţie, a oprit un autoturism, condus de un cetăţean turc, după ce acesta săvârșise o contravenție la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de conducătorul auto, unul dintre cei doi polițiști i-a solicitat o sumă de bani neprecizată. Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la S.J.A. Constanța, în scurt timp fiind realizată prinderea în flagrant a agentului de poliţie, la scurt timp după ieşirea din serviciu, după ce a primit suma de 400 de lei. Polițistul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, asupra lui Gigi Cristian Rușescu fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Precizăm și faptul că el a fost parte și din dosarul "Mafia de la Rutieră".

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se fac verificari la preoti punem lacatele pe toate bisericile.toti banutii pt inmormantari,nunti,botezuri,sarbatori legale...unde se duc daca nu in buzunarul lor.doar nu a primit cineva chitanta sau factura.eu zic sa-i arestam pe toti!inclusiv pe chelneri care primesc spaga ca sa te serveasca mai bine.despre ce vorbim?doctorii sunt cei mai saraci dupa salarii.in schimb au numai vile, apartamente,masini si concedii in toata lumea.sa inteleg ca aceste persoane nu sunt platite pentru activitatile prestate?hai sa fim seriosi ca lista poate sa fie parcursa in toate domeniile!
2
1
Ptr ca, fraiere in alte cazuri similare, de luare de mita, ptr sume mai mici, s-a luat masura arestului preventiv ptr ca procurorii au spus ca trebuie inlaturat pericolul ptr opinia publica. Si ptr ca mai mult decat atat omul nu eta un simplu cetatean, era politist, platit sa apere si sa respecte legea. Oricum cel mai mare bou esti tu. Daca era ma-ta sau tac-tu in speta nu mai gandeai asa.
4
2
Se intalneste el munte cu munte....dar om cu om....sau mai bine zis... cioara cu om
4
0
Bai, tigane sa i o sugi lui Bostiug!Te oftici ca ti a facut dosar la alcool?Ai refuzat sa sufli in Drager si ai dat spaga la Medicina Legala.Tot la puscarie ai sa ajungi, Mar Tig!Ti e dor de interlopi, Marian Tiganu de la CET?
4
2
Cati oameni politici au fost arestati pentru sume de 100 - 400 lei ? De ce nu comentati si la banii luati de judecatorii si politicienii corupti ?
16
2
pai astia de la sectia 5 iau spaga de la druga sa il lase sa isi faca treburile cu droguri barul care il avea sau are e doar paravan pentru droguri si prafuri
6
4
Daca esti miltian nu mergi la C.R.A.P adica cotetul IPJ.Daca esti sclav si nu ai spate in roumsnia zis tigania ajungi la cusca.ESCROCII DRACULUI ADICA PROCURORII CORUPTI AI ROMANIEI !
4
6
Pe aia de la mangalia nu i-a mai arestat nimenii Popartag si Dobrescu care i-au banii prinsi in flagrand cu banii in buzunar 200lei
3
3
Bai boule, ce pericol public este asta ca a luat niste bani de la un turc?
10
2
Si sec 4 are un specimen deasta...bostiug...se lauda cu sorasa care e judecatoare si ca cunoaste toti interlopi din constanta
9
4
Dar medicii nu iau spaga, ce ii aresteaza cineva?
19
6
Pe politisti niciodata nu ii arestati preventiv. Daca era o simpla persoana...imediat arest IPJ. Dar ptr ca e politist ...control judiciar. Futu-va muma-n cur de procurori
17
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614