REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Constanța tuturor posibilităților: o femeie și-a amuzat vecinii, în plină stradă! VIDEO

Constanța tuturor posibilităților: o femeie și-a amuzat vecinii, în plină stradă! VIDEO

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:42 465

”Pentru o viață sănătoasă, faceți mișcare cel puțin 30 de minute pe zi” - sunt sfaturile date de specialiști. Și, din câte se pare, există persoane care le iau în serios. Probabil că după acest slogan și-a ghidat activitatea și o constănțeancă, aceasta alegând să-și facă exercițiile fizice de dimineață într-un mod mai.. inedit.

Sprijinindu-se de gardul unei locuințe, amplasată în cartierul Compozitori din municipiu, vârstnica nu a ținut cont de trecători și a trecut la treabă, în plină stradă. Chiar dacă ea se concentra pe activitatea depusă, la fel au făcut și ”spectatorii”, care nu au ezitat să imortalizeze momentul, amuzați, bineînțeles.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se vad si femeile astea ca la o varsta gata...nu mai poti sa "faci oua" la un gard,exista o limita a decentei nu sa iti scoti curul in strada,femeie batrana...esti scarboasa de la o varsta GATA!Du te la sala ,ai casa mare ,fa ti o sala jos sau in curte...dar nu imi faci exercitii cu tenta sexuala in strada...Nu ti e rusine?imi provoci greata ca n ai 20 de ani...si atunci erai mai poama daca faceai asa ceva erai filmata in toate tarile civilizate unde lumea are decenta si nu isi scoate curul la vedere...Rusine!Duce ti va in plm la sala !
1
1
Cat sunt de fraier ca imi pierd timpul cititind articolele astea de doi lei. Multumim Replicaonline pentru stirea aceasta de interes national.
4
2
Tanti fa sport imbracata in leopard la tine acasa...n ai pic de decenta sunt unele exercitii care nu se fac in public,doar in cazul in care iti faci reclama la cur!Daca era in alta tara si facea oua la gard intr un cartier la fel era filmata!BA VOI ROMULANILOR ati inteles gresit democratia,libertatea,libera exprimare dar asa ca doar "Noi suntem romani" in "Gradina Maicii...."
2
6
Ce cur are
6
8
Ba in pula mea... fa toanta cu celular care face poze in pastele ma-tii de idiot..la fel ca si proasta de la replica care a pus articolul..cum pula mea a distrat fa idioato ??????? A facut femeia miscare... tampita mai esti ca si 90% din constantenii astia cacaiosi pusi pe jecmaneala si batjocorire. Sa va fut in gura pe voi si pe toti porcii de cocalari prosti
28
1
Toti boii au azi telefon mobil
22
0
Va plangeti ca vreti o tara ca afara dar nu va schimbati cu nimic, aceeasi mentalitate prosteasca. Ceea ce face doamna ar trebui sa fie un obicei pentru o viata sanatoasa indiferent de varsta, nu un motiv de caterinca, ras sau mai rau de publicat intr-un ziar de 2 bani.
49
2
Sunt exercitii medicale ,care necesita spalier ,probabil doamna a improvizat fiind nevoita pentru sanatate.
37
1
Vecinii filmau in timp ce faceau un gratar cu mici si consumau bere la pet... Cam prea jos nivelul ziarului...
42
2
Ce este asa de amuzant. Femeia face sport si cocalarii rad. Natie de ignoranti secaturi si koorve
45
4
a sarit gardul...
6
11
n-a facut nimic rau, si rusine voua ca va amuzati de altii pt ca n-aveti ce face. Ce este de amuzat? nu este singura care face sport pe strada
38
1
Femeia e pe sport si voi acum rai...se pregatea si ea...sau facea un ou?oricum frumoasa arcuire,poate era dans de imperechere la casa vreunui vecin
6
17
ce jurnalism de garla.. stire de prima linie.. bine ca au toti prostii telefoane si filmeaza sa aiba injurnalistii ce da ca stire..
45
0
Bravo ei, un exemplu si pentru ceilalti. Ce vroiati sa se duca la furat sau sa se ocupe de excrocherii ?
43
1
Aceasta stire mi-a schimbat viata.
55
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272