REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Constănțean AMENINȚAT cu MOARTEA de un infractor: 'Îți iau gâtul a doua zi când ies! Fac crimă!'

Constănțean AMENINȚAT cu MOARTEA de un infractor: 'Îți iau gâtul a doua zi când ies! Fac crimă!'

Replica API 22 octombrie 2019 | 17:58 409

Un bărbat din Constanța a fost condamnat la 1 an și 4 luni pentru furt calificat și la 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției. După ce pedepsele au fost contopite, a rezultat cea de 1 an și 6 luni, în regim de detenție. Decizia nu este definitivă, iar apelul se va judeca pe 10.12.2019.

Analizând întregul material probator, instanța a constatat că, la data de 26.05.2019, în jurul orei 17.00, trecând pe lângă un imobil din municipiul Constanța, situat pe strada pe care locuiește și el, inculpatul a observat în interiorul curții mai mulți araci de fier, pe care s-a hotărât să-i sustragă cu scopul de a le preda unui centru de colectare p entru a obține venituri în mod ilicit și facil. Astfel, inculpatul a escaladat gradul imobilului persoanei vătămate și a intrat în interiorul curții, de unde a sustras 4-5 oale de aluminiu, o rolă de sârmă din fier de aproximativ 2 kg și două baterii auto. În continuare, a aruncat bunurile peste gard, a sărit și el în exteriorul curții și a început să le transporte spre locuința sa, aflată pe aceeași stradă, toul fiind observat de un alt vecin. Apoi, același martor a sunat la Poliție, după care a luat bunurile din dreptul imobilului inculpatului și le-a transportat în dreptul imobilului persoanei vătămate, unde au fost identificate ulterior de organele de poliție și restituite persoanei vătămate, mai puțin cei doi acumulatori auto.

Organele de poliție s-au deplasat la fața locului și au declanșat cercetările. A doua zi, inculpatul a dus cei doi acumulatori sustrași de la persoana vătămată H.I. la un centru de colectare de deșeuri metalice, pe care i-a vândut în schimbul sumei de 43,65 lei. Apoi, la data de 7.06.2019, în jurul orelor 15.50, inculpatul l-a amenințat cu moartea pe cel de la care furase anterior, reproșându-i că formulat plângere împotriva sa pentru furtul comis în data de 26.05.2019. ”Îți iau gâtul, a doua zi când ies! Fac crimă! Vă dau foc la casă! Îmi face penal pentru două baterii, vă omor... și lui fii-tu îi scot dinții să vadă cum e...bă, bă, bă îți dărâm vila!”, au fost cuvintele folosite de acesta. Inculpatul a fost trimis în judecată pe 2.07.2019, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța, iar condamnarea a venit pe 20.09.2019, apelul urmând a se judeca pe 10.12.2019.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Batuti de mascati pana fac pe ei, asta merita toti puscariasii, tinuti in custi ca animalele, mancare cu urina.
21
2
Pedepse mai mari si pentru fapte mici.
14
1
lasa ca te linistesc baietii in inchisoare, o sati treaca de smardoiala
20
0
Recomand injectia letala altfel nu scapam de infractori
22
0
MOARTE TIGANILOR !
21
1
pai la ce capacitati si vointe sunt in politia romana nu ne miram, altii le-au facut poze, au fost recunoscuti de militienii de sector si nimic...dupa mai bine de 1 an. In schimb se simt lezati cand ii intrebi daca tu ca si cetatean trebuie sa ii prinzi si sa ii inchizi. Traiasca caschetele inutile, pensionari dupa 20 de ani!
15
0
Bine ca l-ati prins. Asa am patit si eu, araci si alte obiecte metalice furate de tiganii din Palazu Mare, prin escaladarea gardului, in plina zi. Nici nu s-au sinchisit ca tipam la ei. Bineinteles ca nu au fost prinsi iar eu am ramas cu paguba.
20
0
Asa ameninta si MIHAELA SONEL de la DIRECTIA AGRICOLA CONSTANTA care a format un grup infractional organizat prin luare de spaga in forma continuata avand sageti ca turcul ala care se da mare scula si pitica aia blonda de la CONSULTANTA mare formatoare care da diplome pe bani de cand erau in sediul din Grivita,o proasta de pute pamantul sub ea, nora de PSD-ista. Daca m-ai ramane ceva ii da si prostiei monumentale BRUCHENTAL care daca nu mergeai cu partidul si cu slugile care ii incarca portbagajulAutosesizeaza-te DNA.spagi pentru fonduri europene.angajari fictive, oameni fara nici o pregatire
12
0
Sa-i mai dea vreo 5-6 ani supliment ca e tare-n gura. Atata timp cat toleram astfel de specimene, societatea nu se va vindeca. Bunul simt si spiritul civic trebuie invatat si motivat.
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272