REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Constănțeanul care și-a OMORÂT ANGAJATUL, CONDAMNAT DEFINITIV!

Constănțeanul care și-a OMORÂT ANGAJATUL, CONDAMNAT DEFINITIV!

Replica API 18 decembrie 2019 | 00:51 365

Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 17 decembrie a.c., au depistat un bărbat, de 55 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Este vorba despre Corneliu Afloroaei, care deține o fermă la ieșire din Constanța, înspre Valu lui Traian, în zona haltelor, la calea ferată. În seara de vineri, 19 octombrie 2018, în zona unui canton, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și-a luat la bătaie angajatul, fiind vorba despre un văcar. L-a lovit cu pumnii, mai ales în zona feței, victima căzând și lovindu-se puternic în zona capului. Încercând să scape cumva, pe la miezul nopții, a contactat un vecin, spunându-i că a prins un hoț, pe care l-a lovit. Omul a fost de acord să vină să-l ajute, nerecunoscând-o pe victimă întrucât era plină de sânge pe față, dar a sunat și la Poliție. Când a văzut că a inițiat apelul, Corneliu i-a smuls telefonul din mână, spunându-le oamenilor legii că nu este cazul să vină, că nu e vorba de un hoț, că e o cunoștință pe care a crezut că a lovit-o trenul, dar și-a revenit și este în regulă. În acest timp a mai lovit de vreo două ori persoana vătămată, cu picioarele. Apoi a transportat-o în camera unde locuia. Din păcate, din cauza loviturilor și din pricina faptului că a căzut și s-a lovit la cap, văcarul a murit, fiind găsit a doua zi de dimineață. Nici de această dată nu a recunoscut ce s-a întâmplat, precizându-le polițiștilor sosiți la fața locului că l-a găsit decedat și nu are nici o idee despre ce s-ar fi putut întâmpla. În cele din urmă, anchetatorii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus cap la cap toate indiciile, reținându-l pe Corneliu Afloroaei pentru lovituri cauzatoare de moarte.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa executarea pedepsei sa fie expulzat la Vaslui,grijania si soarele mamii lui de moldovean!
5
3
Afloroaiei animal de moldovean imputit nu mai ai loc de ei in Constanta. No criminal . neam de secaturi si koorve
8
3
Cred ca este o gluma proasta . 6 ani pentru omor ? iese dupa 2-3 ani si.. asta e , trista si nedreapta tara
16
1
Dar onorata instanta a facut probabil si o paralela intre ce a facut pentru societate vacarul fara capatai ce adapa laptele sa-si rotunjeasca venitul si nea Cornel picherul ce s-a ocupat 30 de ani de siguranta sinelor CFR si a dat tarii 2 inginere in transporturi fetele lui.Om bun sa-l pui pe rana dar cum intotdeauna exista un dar in cazul de fata a fost alcoolul.E bine ca merge la privarea de libertate caci altfel nu supravietuia adictiei si se ducea pe cursa.Asa scapa peste 3-4 cu constiinta incarcata dar in viata!
0
0
moldovean pe dracu tot machidon imputiti de-ai tai , ca v-ati inmultit ca mustele in CT ,
8
2
Doar 6 ani sunteti nebuni ?
11
1
6 ani putin
11
1
apucaturi animalice de moldovean...
12
3
pentru viata unui om,stai si ta odihnesti la bulau..6 ani...rusine...asta nu se mai poate..strigator la cer...rusine..celor ce judeca cu...pacat...
12
1
Foarte milosi judecatorii cu asemenea brute!Rusine!
15
1
Asta trebuia condamnat la 20 de ani de puscarie, daca cele relatate sunt adevarate. Dupa apelul la politie, l-a batut in continuare? Asta este sadic, nu altceva!
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212