REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănțeanul Mihai Durbală s-a lipit și el de un contract în Timișoara

Constănțeanul Mihai Durbală s-a lipit și el de un contract în Timișoara

Andreea VREJOIU 20 martie 2023 | 00:00 1283

CNAIR SA, prin Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, a lansat o procedură de licitație în vederea achiziționării de multifuncționale, cu funcții de imprimare, scanare, copiere și fax, pentru buna desfășurare a activității din cadrul biroului IT, Serviciului Autostrăzi VO și DN, Serviciului Expropieri și Departamentului de Achiziții. Suma pusă la bătaie a fost de 68.190 de lei, fără TVA, fericita câștigătoare fiind desemnată societatea constănțeană NS Copiers SRL, deținută de omul de afaceri Mihai Durbală, fost membru al conducerii PDL Constanța, în perioada în care această organizație era condusă de fostul senator Gigi Chiru. De asemenea, aceeași societate a reușit să își adjudece un contract în valoare de 27.895 de lei, fără TVA, pentru serviciile privind service-ul echipamentelor de imprimare și scanare, dar și furnizare piese de schimb, de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Constanteanul Mihai Durbala s-a lipit si el de un contract in Timisoara

NS Copiers SRL, deținută de omul de afaceri Mihai Durbală, fost membru al conducerii PDL Constanța, în perioada în care această organizație era condusă de fostul senator Gigi Chiru, a reușit să își adjudece, în ultima perioadă, mai multe contracte de la instituțiile statului. Primul contract vine din partea Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara și prevede furnizarea de multifuncționale, având funcțiile de imprimare, scanare, copiere și fax, pentru buna desfășurare a activității din cadrul biroului IT, Serviciului Autostrăzi VO și DN, Serviciului Expropieri și Departamentului de Achiziții. Pentru echipamentele furnizate, societatea de la malul mării, va primi de 68.190 de lei, fără TVA.

De asemenea, în cursul zilei de 7 martie a.c., aceeași societate a reușit să adjudece și un lot din achiziția privind consumabile pentru echipamente de imprimare, produse de birotică și papetărie și service pentru echipamentele de imprimare și scanare și furnizare piese de schimb pentru anul 2023, contract pus la bătaie de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Societatea a reușit să câștige lotul 3 – achiziție service pentru echipamente de imprimare, scanare și furnizare piese de schimb pentru anul 2023, valoarea lotului fiind de 27.895 de lei, fără TVA.

Constanteanul Mihai Durbala s-a lipit si el de un contract in TimisoaraGigi Chiru

Patronul firmei din Constanța, printre liderii PDL din perioada lui Gigi Chiru

NS Copiers SRL este deținută de omul de afaceri Mihai Durbală, fost membru al conducerii PDL Constanța, în perioada în care această organizație era condusă de fostul senator Gigi Chiru. Firma a raportat pentru 2021 afaceri de 17,2 milioane lei și un profit net de aproape 1,5 milioane lei, cu 11 angajați, precum și datorii de 4,3 milioane lei. Este cea mai mare cifră de afaceri și cel mai mare profit înregistrate de la înființarea acestei firme, în 1998.

Firma din Constanța, asociată cu Mida Soft Business SRL din București

Garda de Coastă a atribuit pe 23 mai 2022 un contract pentru achiziția de ”Cartușe și accesorii consumabile pentru imprimante și multifuncționale”, în urma unei licitații deschise câștigate de asocierea NS Copiers SRL Constanța și Mida Soft Business SRL București. Valoarea totală a contractului valabil 24 de luni este de 2.481.605, 23 lei, fără TVA. Mida Soft Business SRL din București, deținută de soții Dumitru Daniel Moruz și Florentina Moruz.

Compania înființată în 2003 a înregistrat, de asemenea, anul trecut cel mai mare profit net din istoria sa, respectiv 5 milioane de lei, la o cifră de afaceri record, de 83,5 milioane lei, cu 40 de angajați, dar și datorii de 32 de milioane de lei. La doar câteva zile după semnarea contractului cu Garda de Coastă, Mida Soft Business SRL a câștigat un contract și cu Portul Constanța. Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a cumpărat 42 de imprimante de la firma bucureșteană, în urma unei proceduri simplificate de achiziție. Valoarea totală a contractului încheiat pe 30 mai 2022 este de 261.564,05 lei, fără TVA.

Constanteanul Mihai Durbala s-a lipit si el de un contract in TimisoaraDaniel Moruz

A furnizat softuri pentru spargerea telefoanelor celor urmăriți

Mida Soft Business SRL este cunoscută pentru faptul că a furnizat Direcției Naționale Anticorupție softuri extrem de performante pentru spargerea telefoanelor mobile și recuperarea inclusiv a fișierelor șterse. Firma soţilor Moruz a primit, în 2017, 500.000 de euro pentru aceste softuri capabile să urmărească și să intercepteze orice telefoane mobile, chiar dacă nu aveau GPS-ul activat, să le deblocheze prin ocolirea oricăror parole și să extragă apoi din acestea orice informație, inclusiv conversațiile șterse de pe Facebook sau WhatsApp ori fotografii și alte fișiere șterse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e catelusul lui Gigi Chiru
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218