REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Containere de odihnă pentru medicii Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, amplasate în curtea unităţii

Containere de odihnă pentru medicii Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, amplasate în curtea unităţii

Replica API 24 martie 2020 | 20:53 11366

Pentru a veni în sprijinul personalului medical din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, cu sprijinul Asociației „Dăruiește aripi”, Primăria Constanţa a amplasat în curtea unității medicale 4 containere în care medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe.

Containerele, care sunt compuse dintr-o cameră și o baie, vor fi racordate, în cel mai scurt timp posibil, la rețeaua de apă, canalizare, căldură și electricitate. Dispun de pat, masă, aer condiționat, aerotermă și duș.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța: „Vreau să le mulțumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în weekend, lucrează non-stop, nu mai contează tură, nu mai contează gardă... Oamenii aceștia sunt aici pentru noi.Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulțumesc!”

În aceste containere, cadrele medicale se pot odihni, pot mânca, pot face duș, mai ales că cei mai mulți dintre ei nici nu mai ajung acasă, muncesc non-stop de când acest coșmar s-a abătut asupra noastră.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cred ca medicii satu si dorm in curtea spitalului.Acolo trebie sa fie fiecare cu containerul lui.Ceea ce nu cred.Mai bine fac pentru cei fara adapost in alt spatiu.Astia fac la misto totul sau sunt prosti.
1
0
Nu se putea rechizitiona un Hotel de langa spital gen Maria sau altul... Fagadau esti un bou
3
0
Bataie de joc. Pe aia ii cazati la hotel si pe doctori in cutii...
15
0
FA.TALAU si TOATA SLEAHTA MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky au palate pentru ei si TOATA MAFIA PESEPIZ.dista a constantei, in vreme ce medicilor care salveaza romanii de la MOARTE li se dau baraci comune ca sa se odihneasca !!! IADUL si GHEENA sunt prea blande pentru TOATA MAFIA PESEPIZ.dista a acestui oras de FRAIERI si MANIPULATI !!!
7
0
Diaspora cazata la hotel , in camere cu baie proprie , caldura , televizor, internet si 3 mese pe zi! Iar doctorii care nu mai fac diferenta dintre zi si noapte, care nu au timp sa inghita un colt de paine care stau la datorie desi au si ei dreptul la viata , ii cazam in containere ! Rusine sa iti fie STAT de hoti!
23
5
Hotel special pentru tot personalul medical astfel incat sa evite sa se duca acasa si sa traiasca cu frica ca-si vor infecta familiile. La orice ora mancare consistenta, dusuri, caldura si paturi confortabile pentru cei care-si risca viata pentru noi.
31
3
Hotel Maria, este o solutie buna.
33
3
Se putea gasi un hotel pt medici! Poate ca intr un final, cej in masura gasesc totusi un loc de cazare decent pt cei.care sunt in prima linie.Ei ne vor vindeca pe noi toti, pt ca mai devreme sau mai tarziu, toti ne vom infecta... Trist!
19
2
Si pentru personalul de la SAJ Cta.?Nimic. Multumim.
14
4
pai cine a votat ma 99 la suta cu johanis si pnl usr? medicii carora PSD-ul le-a marit salariile sau diaspora adusa la mamaia? dupa fapta si rasplata!!!
10
10
Ce dreaq e ma harababura asta ? Nu puteati inchiria un hotel in oras pentru ei ?
19
2
Bine ca pe ciorile intoarse in italia le puneti in hoteluri!!! Doar ele merita! Medicii da-i dracu la container!
34
2
Trebuie sa trecem cu bine peste urgia asta cat mai repede!!
19
1
Ce sa zic...la hotel merita astia de nu au contribuit cu nimic la sistemul medical.
15
1
rechizitionate urgent toate bunurile BOR si oprita activitatea popilor besmetici lacomi si inconstienti
25
4
Este un hotel visavis , Hotel Maria, nu putea fi rechizitionat pentru cadrele medicale?!
38
2
Aman, aman, turcii racneau ....
9
3
Banii nostri de la CAS au fost folositi pentru securisti, pentru sali de sport la sate si pentru construirea de biserici. Rasa voastra de oameni spurcati.
21
2
Esti primul din tara asta care multumeste asistentelor si infirmierelor, ca in rest numai de medici se vorbeste.
19
4
De ce trebuie un ONG sa va ofere donatii? Ce faceti voi cu banii nostrii de la CAS? Dupa pandemia asta justitia ar trebui sa condamne la moarte toti fostii conducatori - parlamentari, deputati, ministri, prim ministri, primari, viceprimari- pt delapidarea tarii...au furat, ati furant si acum tot cu donatiile boastre dotati spitalele...Pacat ca cine a creat acest virus nu l-a setat doar pt parlamentari, senatori, etc etc
29
2
Virusul este folosit pentru a izola pensionarii la adresa unde primesc pensia. Acolo vor primi vizita armatei pentru un "vaccin". Si astfel se rezolva deficitul bugetar de la pensii.
21
21

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212