REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Continuă telenovela! Ce a mai făcut Stila Sarafu împotriva Mariei Done?! Video

Continuă telenovela! Ce a mai făcut Stila Sarafu împotriva Mariei Done?! Video

Mirela PASCAL 11 decembrie 2022 | 00:00 6357

Deși dosarul a fost trimis în instanță în luna octombrie, judecata lui Stila Sarafu încă nu a început. Sarafu pare că are nemulțumiri, după decizia judecătorului de cameră preliminară, așa că pe 8 decembrie, Sarafu a contestat decizia.  Stila Sarafu a fost acuzat că le-a hărțuit pe Alexandra Ceară și Maria Done, după mai bine de 2 ani de la scandalul iscat în stradă.

”Constată competenţa funcţională, materială şi teritorială a Judecătoriei Constanţa, legalitatea sesizării instanţei, a actelor de urmărire penală şi a probelor administrate. În baza art. 346 alin. 4 C.pr.pen., dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul SS, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de: - hărțuire, prev. de art. 208 alin.1 ?i 2 C.pen. (în raport de persoana vătămată DM); - hărțuire, prev. de art. 208 alin. 2 C.pen. (în raport de persoana vătămată CA); - violarea sediului profesional, prev. de art. 225 alin. 1 C.pen. (în raport de persoana vătămată - societatea DOVI IMPORT EXPORT SRL); - tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371 C.pen., toate cu aplic. art. 38 C.pen. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Contestaţia se depune la Judecătoria Constanţa”, se arată în minuta din 13 octombrie, contestată pe 8 decembrie de Stila Sarafu. Pe 23 ianuarie vor lua magistrații o decizie cu privire la contestația bărbatului.

Stila Sarafu a fost acuzat că le-a hărțuit pe Alexandra Ceară și Maria Done, după mai bine de 2 ani de la scandalul iscat în stradă. Vă reamintim că, femeile i-au făcut plângere penală la poliție, fiind deschis dosar penal pe numele lui Sarafu pentru lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare.Totul ar fi pornit după ce, în opinia lui Stila Sarafu, Alexandra Ceară l-ar fi bârfit că ar avea o relație cu o femeie măritată, din București, căreia i se spune Pastramă. Dosarul a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Constanța pe 7 ianuarie 2021.

Cum s-a petrecut totul?

Lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi prin plângere de către numitele Done Maria și Ceară Alexandra cu privire la faptul că în data de 24.10.2020, în jurul orei 17:40, în timp ce se aflau în zona restaurantelor Madame Margot și Crazy din Constanța, numitul Sarafu Stila a agresat-o fizic pe Ceară Alexandra.A aruncat cu tort și cu apă în ea și tras-o de păr și a amenințat-o cu acte de violență, în timp ce prietenii acestuia, Culcida George și Enescu Răzvan Andrei filmau, iar ulterior Stila Sarafu a postat clipul video înregistrat pe site-urile de socializare. De asemenea, se susține că în timpul agresiunii Sarafu Stila i-ar fi provocat distrugeri la geantă, prin aceea că i-a zgâriat-o și i-ar fi sustras suma de 200 Euro, care anterior i-a căzut din geantă.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marica Done regret ca ti-am dat sa mi-l pupi . Si iti miroasea urat si pitica , stramba esti si bonus mi-ai facut si plangeri mincinoase. Ce credeai ca o sa-ti dau toata viata m**e? Uita-te fa distruso in oglinda si numai pofti.
0
0
Pt groapa lu tasu lu ala cu girafa ,sa -mi intre cucu in ea
0
0
S***a ai grija cu rahiticul de Petrica Tomescu ca in urma cu cativa ani a trimis o femeie la politie sa dea declaratii impotriva ta si a lui Doru. E un gunoi.
1
0
Petrica Tomescu e un sifon ordinar care a legat multi baieti si face pe victima.
4
0
Scupra sifonul politiei constanta,este cel mai mare mâncător de rahat,el scoate vorbe despre toți,inclusiv m********i de-ai lui,el bârfește pe toată lumea,dar el este cel mai nenorocit om. Frigiderul de acasă este gol permanent,luminile stinse continuu, băiatul lui nu vb cu el ca-l trimitea la furat (dacă vrei de mâncare dute la furat pe străzi,ai spunea),fura salam de Sibiu din magazine,din când în când mai mănâncă și el un croisant în oraș,este cel mai nenorocit Nimeni nu-l mai baga în seama ,nu mai sta pe lingă el,și suferă prostănacul. Feriti-va de acest infect de om,ca este o zdreanta,un ordinar,un sifon,praduitir,mâncător de rahat..
6
0
Se dau cartile pe masa , dupa ani si ani s-a aflat acum ca SCUPRA , HAM HAM (pichinez) si pocnitoarea aia de Piki sunt sifoane si tranvaie ??? Aceste orientari sunt de cand erau tineri si mergeau in SPANIA la cumatru. RIP E.
9
0
Pop... S***a vrei sa mai stai cu mainile k bratele la tractoe u-65,ai creierul prajit de la dro.. Ri?? Sti acum12 ani tipai k pasarica la bawling tomis 3,cand te mangaia mitu, nica, cu facaletu
7
0
Pe Scupra l am largit eu in 94. Era stramt domnisoara.
7
1
Imi e asa dor de o ranga groasa si carnoasa de va lasa gura apa.
8
1
Am cu Done Viorel in cameră pe IPJ Constanța in vara anului 2011,Tatăl(mordinei) de care nu stiam pana la momentul respectiv prea multe deoarece nu sunt din oraș, a venit un g***r a deschis ușa si la întrebat pe Viorel Done ce vrea să-i aducă de acasă pachet alimente etc....raspunsul lui a fost :Nimic că am aici de toate! Contrabandă cu țigări,mare milionar si rupea ușa cand venea masa pe secție!
4
2
Pana mea, vede fii-su ce bătaie de joc e la adresa mamei lui. Plus prietenii ficiorului. Urât, foarte urât. Situație de tot rahatul. Mai bine lipsă decât așa ceva. Fie la ei acolo.
12
0
Porcul ala gras de Piki barfeste pe toata lumea, cu asta se hraneste. Ca barfeste nu ar fi o problema dar inventeaza chestii care el e ditamai sifonul care mai acum o luna plangea in birouri si dadea informatii de baietii din oras.
4
0
Pe Maria s-o bați numai cu mătărânga peste față că altceva nu merită. Nici nu e nevoie să stea în genunchi că și așa e de 1.20 metri cu tot cu tocuri.
7
0
Dar parca Piki traia cu Marius mandru ce naiba s-a intamplat de a schimbat partenerul??? O fi de la varsta ca babele astea cu batic cu cat inainteaza in varsta cu atat mai mult o apuca pe cai gresite.
2
1
Ce treaba aveti voi cu orientarile mele sexuale? Daca mie imi place un barbat trecut prin viata e doar alegerea mea. Mars voua lingailor. Cat ai bani si limba n gura sa te caci pe ea de p....
4
0
Să nu mi te iei de pensatul meu că fac moarte de om pentru el. Mie-mi place cum merge el așa țanțoș cu cămașa descheiată la piept ca să se vadă tatuajele și cu pantalonii așa slim pe el până la gleznuțe. Șmecher așa cu trabucul în mână cum pozează pe facebook în talent. Cu mersul ăla al lui de rățușcă mică. Are talent mare pe el chiar dacă e cașbec. Omu are talent l-a ars prietenii de goromele. Când vorbește zici că e cel puțin J. P. Morgan. Pe unde se duce bea și mănâncă numai moka. Cu ani în urmă se voia monden, dar pe gechile goale. Îi făcea numai din vrăjeală. Na, sanchi, tipu se poza cu durii României ca să impresioneze. Ah, Tararache, pui de lele ce-mi ești, mi-ai promis ca mă iei de soție și mi-ai tras țeapă. Veneai talent în club îmbrăcat în smoching și-mi făceai capul mare. Dormeai la mine și-ți suna telefonul apelat de acasă încontinuu. Noroc că-l dădeai pe silent. Talent mare aveai pe tine. Cică te saturaseși de grăsuța de acasă și voiai să-ți aranjezi viața. Na belea ca de mine ai scăpat, dar de datorii nu ai scăpare. Să te vad acum ce-o sa faci pensatul meu cel drag. Cristinel făr de frică și cu putza mică.
16
0
Mulțumim tuturor care ne susțin !!!! S +P = LOVE
4
0
A. Ceara o sa moara fata-batrana garantat 100% cine sa o mai ia?Tararache are de facut plati ca altfel se face judecata cu cine vrea el cu Misha cu Coti cu ...altii sa nu mai zic cine ca stie el.Daca nu face plata pleaca cu bagaje cu tot si el si neamu ma'sii si o sa mai vada Mario si Carina pe ta'su cand o vrea p u l a mea ca eu sunt sefu' lui de azi...in gatu ma'sii aia Micky sau a lu' Foti...Va iau mortii si zilele la copiii vostri de zdrente cu tupeu...O sa faca plata ca altfel e gonit...in mortii ma'tii de pensat mai esti si praduitor...vezi ca mie nu imi e frica decat de Isus si s-ar putea sa uit cateva secunde asta cand te plesnesc
4
0
Măi fato, ia-l de soț pe sarafu ca oricum nu se lipeste nimic de tine. Vă bălăcăriți atâta de zici ca te-a dezvirginat și te-a lăsat de izbeliște. Nu fii fraieră! Sarafu e exact ca și tine. Pensat, epilat, cu ser în obraji. Chiar va potriviți!!! E și mai mic ca tine, exact cum îți plac ție bărbații. Îl poți manipula cum vrei tu. Pierzi o partidă bună. Mai gândește-te și mai cugetează asupra acestui fapt.
19
0
done cu TOCIA regii evaziunii contrabandei infractori, tocia traieste din ciupeli..mai grav e ca asa isi invata si copii, neam de manglitori!! TOCIA lasa copii in pace nu i mai invata la tepe!!
14
0
Ne pisham cu bolta in branza lor m***********a ! Sa stea in rezervatie, la Cogealac.
11
1
Da e adevarat Piki imi dadea mie calde sa i platesc avocatul ca e amarat
2
1
Ce aveti frate, cu Mocanelu? Chiar asa este prostul satului?
1
1
Mai lasati-ne dreacu cu scursurile astea care consuma oxigenul pe planeta degeaba. El un coate goale, o lichea, iar ea o mare parasuta. Rebuturi ale societatii. ZERO barat.
15
0
Totul a început in Spania cand eram tânăr și CURios
12
0
Si eu sunt curat si ma spal cu toate ca nu am o relatie stabila si in ultimii ani am avut parte doar de aventuri cu baieti si un viol .
7
0
Piki a fost cu mine in camera la parnie si chiar a fost baiat si imi facea in fiecare seara masaj la talpi. Chiar se pricepe. Chiar e un barbat curat si spala cu mainile lui veceurile in fiecare dimineata. Pune suflet in tot, chiar e altceva.
8
0
Ce vorbiti de taranul asta infect de Piki? Asta e un mana intinsa sa-i dea lumea cate o cafea.
6
0
Cum naiba au început comentariile la articol cu Done Maria sa se scrie despre Tocia. Probabil ca, contrabanda cu țigări de acum 15 ani îi leagă pe Tocia de Maria Done.
10
0
Piki e puiul meu mic si gras. Il ador , are fundul mai misto decat a lu nevastamea.
12
1
Se vor da distribuiri puternice sa vedeti povesti de dragoste cu acest Piki si multe altele. Ramaneti aprope.
7
1
Sunt un lake lake lake lake lake toți băieții ma deoache ! Sunt un popo popo popopopoo tu esti omulețul GoPo .
9
1
Puiul meu mic , vin azi ma Filicori sa te mângâi puțin !!!!
13
0
Nu putem sa facem nunta in România …. Și stii ca nu mai e ce a fost acum pla nu mai merge … acum doar stau ….
6
0
Nu te cununa ca geloziile intre bulangii sunt motive de crima.
8
0
Da Scupra e asumat m-a legat si pe mine si pe sotia mea + bonus alte cateva zeci de persoane. Chiar e asumat si isi face treaba bine. Dar tu Piki daca vrei sa mai faci talharii la cateva milioane te sfatuiesc sa nu te cununi cu el.
9
0
Scupra te rog eu hai sa ne casatorim sa le inchidem gura la dusmani. Promit ca am sa te fac cel mai fericit barbat.
8
0
Da sunt bulangiu ( dau dar și stau !) dar recunosc ca sunt un mare sifon ! ART.16 este in inima mea…. SUNT UN BĂRBAT ASUMAT .
8
0
Tocia o are mica si termina repede din acest motiv l-am lasat. Daca ma tinea mai mult faceam orice pentru el. Eu sunt purisan si vreau carne macra nu baston obosit.
7
0
Doua c***e si un drogat
9
0
Voi comentati de Piki care imi stergea mie ghetele? Asta era paznic la casa del campo pe tronsonul de bulangii.
8
1
Piki eu te-am iubit ca erai ochi de curca dar tu esti pervers si vorbesti urat de mine acum pe la lume cum faci cu toata lumea de altfel. Esti o baba oportunista.
6
0
Bai oameni buni eu chiar l-am iubit pe Piki dc comentati aiurea. Nu am avut o relatie pasagera si cum m-am simtit eu cu Piki nu am sa ma mai simt cu nimeni. Asa ca ciocul mic.
7
1
Și el și fosta nevasta când erau pe cai mari le era greață și când coborau și când urcau în mașină. Aveau niște arfe pe ei de zici ca erau descendenți din familia regelui spaniei. Vremurile s-au schimbat, și amândurora nu le vine sa creadă ca au ajuns în situația asta. Depresia e instalată la amândoi. Ani de zile erau în top mondenități. Prâpâditul ăla de Tocia nici muncă n-are. Trăiește din ciupeala de zi cu zi. În urmă cu 20 de ani nici prin minte nu le trecea ca vor ajunge în situația asta.
14
0
Ender il batea cu o curea maro pe Piki. Il injosea ca pe ultimul tomberon. Pacat de Piki ca a suferit mult si nimeni nu ar fi vrut sa fie in locul lui. Nu radeti de suferinta lui ca vi se poate intampla si voua.
7
0
done aia e și psihopată. urlă,țipă, se crizează.Are impresia că deține adevărul absolut.Conportament tipic unei desfrânate.Deținătoare a multor deviații de comportament.O penală de drept comun.
16
0
Piki a facut obsesie pentru mine si nu stiu de ce ca eu l-am largit de 2 ori si am fost corect fata de el si i-am spus ca am sotie si copii si nu vreau sa-l mai lovesc.
9
0
Piki se plangea de mine ca o am groasa dar de aia la care se ducea la strada in Spania sa faca dragoste cu ei nu zicea nimic.
9
0
Piki asta si de noi a scris ca avem fabrici de tigari. Are gusa plina.
8
0
Pe timpul cand Piki era menajera lu Ender avea o relatie extraconjugala cu un anumit Scupra Mihai. Ce e drept Scupra era barbatul in frumoasa lor relatie de dragoste care s a sfarsit dupa spusele lu Piki din cauza unui anume Fernando de care Scupra se indragostise cu foc.
13
0
Ce articole interesante și educative!!!
10
0
In aceasta seara se va face un live pe facebook in care se va povesti viata lu Piki care la descindere avea 2 mil in casa om batran care se da care are si el ceva banuti. Fugi la munca .
8
1
Piki era amanta lu Burcin la puscarie.
8
1
ba,ne lasati cu toate saraciile astea venite din stepa,machi rapanosi cogealac,kogalniceanu,tulcea????
8
2
Gheorghe Moraru zis Piki s-a facut informatorul lu domnul Stroie si leaga lumea din oras de frica sa nu ajunga iar la beci. Piki este om de baza la ipj deoarece vrea sa scape de o talharie pe care a facuto de foame.
9
0
done și sarafu
11
0
Piki de foame l-a talharit pe Tocia si Dodo. L-a bagat si pe Petre nevinovat in povestea asta. Piki daca aude ca unul are de recuperat o suma de bani se baga el ca sunt banii lui. Dar el este nemancat.com
12
0
Piki este informator la ipj . A vrut sa-l lege pe Nas de la Medgidia si alte persoane. Aveti grija cu acest sifon Piki pentru ca este foarte mincinos si inregistreaza pe toata lumea sa duca probe la ipj.
9
1
Tot nu pot intelege de ce apar maimullele astea in ziar.ce este asa deosebit la ei.
11
0
Pe S***a la bătut Mitzu cu scândură. Dar ce facem Dnu Stroe cu acest dosar?? Ce masuri a-ti luat cu coafatul asta??..sau este informatorul dv De ce înregistrează tot și după aia îl vezi pe jeg în fata ipj-ului ?? Toată ziua se împrumută de bani acest j***s S***a coafata și joaca barbut ,și când ai ceri banii înapoi,zice că ce bani am sa-ti dau??..auzi ce tupeu are ordinarul asta coafat Urmărește femei măritate, le face poze ,și după le șantajează?? Ce infracțiune este asta Dnu Stroe...ce articol?? De ce nu îl iei la beci..cum ai luat alții nevinovați doar sa-ti faci nume Dnu Stroe??
7
2
Bah, care stricat imaginea fetelor?
6
0
2 corvete arhicunoscute in Constanta si un g a y obosit!
12
0
La stejaru tulcea sunt peste 70 familii care au fraudat uniunea cu milioane la tauri ! Foarte bun prieten cu S***a sarafu este si robert samata de face bolt ! Omu e milionar , face bolt doar de ochii lumii , de fatada , detine foarte multe proprietati la constanta , dar si o turma de 1000 tauri la piatra neamt ! Taurii aveau doar crotalele , propriu zis nu existau !
14
2
Acest S T I L A și această D O N E. Toată viața lor e un întreg șir de infracțiuni. Doi m a c h i d o n i decăpătați. Până mai ieri-alaltăieri făceau șprițuri împreună și acum își fac plângeri penale. Așa ceva nu poți vedea decât la m a c h i d o n i. Această D O N E este regina evaziunilor fiscale, iar acest S T I L A este un papagal care a vrut sa se afirme în anii precedenți printre elitele orașului, dar a sfârșit sfâșiat de una plina de operații, silicoane și ser în buze, exact ce i-a plăcut toată viața. Se măscăresc amândoi ca niște p r o ș t i. Decât ca una ca D O N E și decât ca unul ca S T I L A mai bine te duci n a i b i i și te muți în alt oraș. Doi descreierați care de plictiseală nu mai știu ce sa facă. Doi i d i o ț i care nu gândesc nici cât un șobolan. Și dacă le pui creierele împreună nu gândesc cât un șobolan. Nici cu toți banii lui D O N E nu ar sta cineva cu ea. Femeia e prea frustrată pentru aceste vremuri. O apucă dintr-o dată nelegiuirile mintale și o ia razna. Are apucături de tulburări de personalitate și boala se accentuează pe an ce trece. Nici transplantul de creier n-o mai ajută. Și totuși are peste 40 de ani. Păcat de viața bună pe care o are. Tulburările de comportament sunt la ordinea zilei în mintea acestei femei.
280
0
S***a e cu filerul pe dreapta. L-au muit unii din bucuresti de a trebuit sa-si puna dinti.
15
2
cui plm ii pasa?
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212