REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Contract important de la Centrala Nucleară pentru un afacerist din Cernavodă

Contract important de la Centrala Nucleară pentru un afacerist din Cernavodă

Andreea VREJOIU 4 decembrie 2022 | 00:00 2867

Stizo Nuclear SA, una dintre cele mai cunoscute societăți de pe raza orașului Cernavodă, deținută de francezii de la Vinci Energies SRL, a obținut un nou contract de la Nuclearelectrica. Specializată în lucrări pe platforma centralei nucelare, societatea deținută, printre alţii, de un om de afaceri implicat în dosarul DNA al unui fost director de la Canalele Navigabile, a obținut un contract în valoare de 172.245 de lei, fără TVA.


Societatea Națională Nuclearelectrica SA a lansat pe 12 august 2022 o procedură simplificată de licitație pentru contractarea unei societăți pentru efectuarea serviciilor de reparare și de întreținere a hidroizolației acoperiș clădire CSAN. În cursul zilei de 11 noiembrie 2022 contractul a fost atribuit societății Stizo Nuclear SA, una dintre firmele de abonate la contracte cu Centrala Nucleară, dar şi alte instituţii publice. Valoarea totală a contractului este de 172.245 de lei, fără TVA.


Firma angajată de Societatea Națională Nuclearelectrica SA este administrată de Drăgoi Cezar, Devigne Eric Philippe, Pasquier Henri Seraphin Joseph, unic asociat fiind Vinci Energies SRL.
Cezar Drăgoi, unul din acţionarii firmei, a fost implicat în dosarul de la DNA deschis pe numele lui Gheorghe Nicolau, fostul director general al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa. Procurorii DNA susţineau că Stizo Nuclear SA ar fi beneficiat de câteva licitaţii truncate, organizate de Nicolau la ACN în anul 2003.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se știe sau se cunoaste deja,faptul,ca unele persoane vor sa adauge comentarii vis a vis de subiectul publicat,nu pot face asta pentru ca nu au calitatea sociala,morala si profesionala sa o faca. Sunt persoane aici care comentează pe langa subiect,ajungandu-se până la intimarea unor persoane decedate ,fapt ce degenerează grav comportamentul unora de a jigni,persifla sau a păta memoria defunctilor. Este regretabil faptul ,ca acele persoane care fac asta o fac din necunostiita,rautate,nepricepere sau pur si simplu lipsă de respect ,aducând in eter comentarii rautacioase fara substanta. Este greu sau imposibil, sa priceapa aceste specimene inculte ce înseamnă demnitatea si adevărul. Este ușor sa arunci cu noroi cand tu însăți esti plin de glod,dar sa te scufunzi si in fecale sociale ,probabil ca iti este si mai usor.
0
0
jigodii obosite..
1
1
Omul o fi pervers, dar ce cocina de porci mai jos !!
1
4
Stimata doamna de la poliția locală Cernavodă.Cand tatăl dumneavoastră a trebuit să își complecteze obligatoriu studiile având o funcție la fabrica de șuruburi Saligny a ajuns la examenul de maturitate adică bacalaureat.Si la limba română ia căzut subiectul ...Baltagul de Mihail Sadoveanu.El la descris că Baltagul a fost cel mai mare comunist...restul fara cuvinte. Circ total !!!
8
2
Multumesc colegilor care i_au tras-o foste_i concubine si celor dinainte si celui de acum de la Fetești, deoarece eu sunt impotent ,înafara de spălat urechi conducerii si limbii in pasarica nu mai pot altceva ......Eu sunt perversul si c***a pol loc ,ii lucrez pe la spate pe toti indiferent daca sunt apropiați mie sau nu ....
6
0
Noi de obicei la tura de noapte si in wekeend dupa amiaza stam la domiciliu,de deplasam la serviciu doar daca este apel de urgenta!Sa tot fi bugetar la orasul condus de Neacoita!O masina de serviciu zace defecta la servis,am folosit-o in interes personal,taxi,neamuri,piata,Dana confirma motorina!
6
0
Eu asa fac mereu, îmi critic fosta concubina care mi-au futut-o toți colegi și pe șef ca să-l dau jos s-o pun pe Dana Marșu și dau vina pe alții ca au comentat la adresa lor. Asa sunt eu boschetar pervers
4
0
lasa i ba sa se distreze, bani sunt caclau , primaria plateste bine si la obiect!
3
1
Angajat al pol loc Cernavoda Pismis Nicusor finul domnului director Steflea , cu toate ca are dom. în loc. Fetesti vine la servici doar pentru interesele lui. El niciodată nu o să-l vedeți sa facă servici decât șofer pe masină de servici, la post fix omul nu e băgat niciodată , face servici doar cu amanta lui Ion Veronica sa poată sa-i dea la m**e în timpul serviciului deoarece de acasă nu poate veni ca omul e însurat. Autoturismul îl folosește doar în interes personal și nu în interes de serviciu, la tura de noapte stau la pod, le ia bani la șoferii de tir după care se duce cu amanta lui cu care face servici la ea în ap . pana dimineața nu mai ies. Dacă se verifica toate aceste aspecte de altcineva inafara de domnul Steflea care le tine parte veți vedea ca totul se confirma.........
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614