REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CONTROL AL MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII LA CLINICA ISIS, DUPĂ CAZUL BEBELUŞULUI MORT IMEDIAT DUPĂ NAŞTERE!

CONTROL AL MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII LA CLINICA ISIS, DUPĂ CAZUL BEBELUŞULUI MORT IMEDIAT DUPĂ NAŞTERE!

Replica API 6 februarie 2018 | 00:09 752

Un bebeluș a murit la scurt timp după naștere în Clinica ISIS! Transferat de urgenţă la Spitalul Judeţean, el nu a mai putut fi salvat. Reprezentanşii clinicii au precizat că nu vor transmite nici un punct de vedere cu privire la nenorocire, întrucât familia ar fi solicitat, în scris, să nu fie furnizate detalii presei.

O mamă nu a apucat să își țină pruncul în brațe! Imediat după naștere, se pare că au apărut complicații, asta pentru că, potrivit unor apropiați ai familiei, copilul nu respira. Acesta a fost resuscitat în cadrul clinicii, însă fără succes. O ambulanță a preluat nou-născutul de la clinică vineri, 2 februarie, puțin după ora 06:00 dimineața, și a fost transferat la Spitalul Județean Constanța, unde nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Acesta a făcut un stop cardio-respirator la clinică, a fost resuscitat și apoi transferat la spital, fiind intubat. Nou-născutul a intrat din nou în stop cardio-respirator la spital și a fost declarat decedat în jurul orei 11:00.

Situaţia însă a intrat şi în atenţia Ministerului Sănătăţii! Asta mai cu seamă că nu este primul “incident” petrecut în cadrul clinicii. Prezentă la o emisiune tv, noul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că situaţia este de neconceput şi că a dispus un control la clinică, pentru a verifica dacă autorizarea acestei clinici este în standarde.

"Procedurile sunt clare. Din păcate, nu se respectă. Am întâlnit multe cazuri în care au izbucnit scandaluri pentru că cineva nu cunoștea aceste proceduri. Am dispus trimiterea unui control, pentru a verifica dacă autorizarea acestei clinici este în standarde. Din păcate, atât putem face acum", a declarat, la Antena 3, Sorina Pintea.

VEZI ŞI:

https://www.replicaonline.ro/un-bebelus-a-murit-la-scurt-timp-dupa-nastere-in-clinica-isis-transferat-de-urgenta-la-spitalul-judetean-nu-a-mai-putut-fi-salvat-344720/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doctorii sa aleaga intre STAT si PRIVAT. Cei de la STAT sa fie la fel de bine platiti.
3
1
asa se va intampla mereu domnilor din minister deoarece scolile sanitare si angajarile se fac in dorul lelii...in spitalele la stat se intra pe spaga cu acordul tacit al dvstra nicidecum pe cunoastere in domeniu...e reversul medaliei...rusine voua!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367