REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Copiii au început să se arunce în fața mașinilor pentru a face rost de bani. Video

Copiii au început să se arunce în fața mașinilor pentru a face rost de bani. Video

Virgil STOIAN 19 octombrie 2022 | 00:00 18561

Metoda practicată de escroci, Insurance Scam, pare să revină în prim plan. Un șofer a filmat cu camera de bord un minor care s-a aruncat în fața mașinii, prefăcându-se că a fost lovit. Înșelăciunea aceasta este una destul de veche, minorul încercând astfel să obțină daune materiale de la șofer, pentru a nu depune plângere. Este o metodă des întâlnită și la Constanța, la trecerile de pietoni de pe strada Traian, de la Gară şi de la Cireşica.

În imagini se vede destul de clar cum copilul se aruncă pur și simplu în fața mașinii, și cum se ridică imediat, pregătit de văicăreală. Din nefericire pentru el, șoferul îl anunță că are camera de bord, lucru care îi provoacă minorului o adevărată criză de nervi. Imediat, la fața locului sosește un adult, probabil cel care a pus copilul să se arunce în fața mașinii, dar care rămâne descumpănit când află de camera de bord.

Insurance Scam în Constanța

Această înșelăciune se poartă și la Constanța, mai mulți șoferi plângându-se, în trecut, de acest lucru. Mai mulţi conducători auto au mărturisit, pentru Replica, faptul că astfel de întâmplări au avut loc în mai multe zone din oraş. Pe lângă Strada Traian, vizate de cei aflaţi în căutare disperată de bani sunt şi zonele de la Gară şi cele de la Cireşica, din Tomis Nord. Un alt şofer a explicat cum un minor a sărit în faţa maşinii pe care o conducea. “ Recent, un copil de etnie romă mi-a sărit în faţa maşinii cu o rangă. Probabil voia să o lovească. Toată treaba s-a petrecut în zona Dioda, înainte de liceu”, a precizat acesta. Iar la Cireşica, o gaşcă de tineri a sărit în faţa unei maşini, chiar pe trecerea de pietoni de lângă piaţă. Nu s-a ales cu bani, dar cert este că s-a ales cu o serie de înjurături zdravene.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Știre falsa și mincinoasă copilul este diagnosticat cu o boala psihica cel care a intervenit a calmat copilul și la ținut departe de cei care treceau prin zona.
1
0
Cum este posibil sa dați imagini cu un copil, care este diagnosticat cu tsa,și care din păcate face crize epileptice, și sa asociați criza lui cu o excrocherie Mai mult de atât oameni care au sărit in ajutor au fost și ei jigniți , in articolul dv Imaginile cu copilul a apăru, fără sa fie blurate, pe tot netul ,fără sa aibă acordul părinților provocând o adevarata drama in familie Replica copilului la aflareasituatiei a fost aceea de a vrea sa se sinucidă pt rusinea provocată parintilor Abia atunci cand criza trece își da seama de ce s a întâmplat
2
0
NUME NUME, se intra in politie pentru pensionare la 45 de ani calculata altfel nu ca prostanii care muncesc 43 de ani sa ia o pensie intrega si pentru pensie speciala, pardon de serviciu, la fel si in armata!
3
4
Zyklon B
8
0
In India ,pe timpul pandemiei ii lua cu parul,asa ar trebui si aici la BABUINI.
12
0
Desfiintati locali,oricum sunt inutili!
9
2
Nu ma mira deloc ce se intampla in Romania unde parlamentari au dat legi care ii incurajeaza pe infractori de toate felurile:judecatori,procurori,politisti,securisti,apevisti,patroni de firme,primari,directori de institutii si la societati cu capital de stat,medici,popi,aia din institutiile statului cu atributii de control si in general cam toti care pe unde sunt profita de un stat unde legea pare ca nu exista si ei sunt sefi pe bucatica aia unde lucreaza;idioti astia care isi pun copiii sa sara in fata masinilor,sau fura din magazine,din buzunare,sau de prin curtile oamenilor sunt hoti cei mai mici dar pe de alta parte sunt si cei mai multi si uita asa toti hoti din Romania au ajuns sa ii spuna omului care lucreaza cinstit pentru un salariu ca vai de el"mai saracule"pana cand saraci sau saturat de bataia de joc din tara si au plecat sa munceasca la straini dupa care patroni romani au inceput sa strige"numai aven mana de lucru calificata"pai numai aveti muncitori calificati mai pentru ca ati avut si v-ati batut joc de ei.
12
1
Stat Național Legionar, garda civică pe străzi în uniforme sau incognito și împușcat în flagrant sau băgat la reeducare. Simplu fără ate cheltuieli. Cât timp va sta la reeducare va lua un salariu decent și va observa că ultima șmecherie e munca.
16
4
Dacă te duci la poliție, de multe ori, încearcă să te facă din vorbe sa nu depui plângere, că sa nu aibă de lucru mai mult. Ce nu ați înțeles?? Se intra in miliție pentru salariu sigur, pentru bilete la hoteluri doar pentru ei și familiile lor, iar fetișcanele intra in sistem pentru uniforme. Eu am fost martor cum aceste fete se lăudau că au făcut rost de haine mai calitative destinate ofițerilor, ele neavând moaca de studii superioare. Și dacă au studii superioare...sunt atâtea cazuri de așa-ziși ofițeri de cariera scoși la pensie că sa scape de urmărire penală.
18
3
La ce vreti sa va asteptati de la t****i? Cea mai josnica specie umana!
30
2
Hai militia, hai ca se poate tata, mai puneti putin pwlanele pe ei, sa le mai mangaiati gingiile. Hai ca pe vremuri tata
29
0
Camere multe pe strazi si masuri foarte dure si imediate impotriva adultilor care trimit puradeii sa riste in halul asta. Altfel situatiile pot degenera,se pot ivi situatii grave ,conflicte cu urmari chiar si extreme din cauza ca nu toti soferii sunt blegi ,ba chiar unii pot riposta dur.
24
2
Încercați sa sariti si în fata trenului, cica astia dau mulți bani!
48
1
nu faceti de astea cu mine ca eu nu dau doi bani pe voi! Ba din contra dupa ce trec peste voi mai dau si cu spatele ca sa mai pot trece inca o data!
26
1
Sedan cu 4 locuri
4
0
Articol de kkt si plin de greseli....
6
25
Cine i de vina ? Voi ca ati tacut si acceptat 33 de ani sa hraniti GIBONII care doar s au impuit . Continuati asa si or sa ajunga sa va M U I A S C A in propria casa !
48
2
judecatorii si avocatii care sunt mana in mana ii favorizeaza pe astia, le da decizii favorabile platite de firma la care soferul are RCA si banii se intorc peste jumatate la ei. asta e manevra!!
32
0
A făcut sesizare la poliție?
18
0
...saracii copii, viitorii ...constructori ai societati noastre ...bine educate! ...ajutor social la parinti , pentru tigari si bautura , incurajari cu indemnizatii mari pt copii multi, care se vor ...integra in societatea ...prospera !
31
0
DUPA CE INTAMPLATOR DL A VENIT CU O TROTINETA,SA CEARA BANI PT DAUNELE LA COPIL,ASA CA OPINIA PUBLICA,ALA MIC S-A DUS SI A LOVIT UN BATRAN CARE MERGEA PE TROTUAR SI A DAT CU PICIORUL IN SOTIA ACESTUIA CARE ERA MAI IN SPATE,MAI CREDETI CA POT FI INTEGRATI,NU?
53
0
Politia doarme?unele structuri dorm??!!
49
2
Și politia ce așteaptă cu astia?
57
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212