REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Copil de 11 ani, la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni. Se oferă recompensă pentru găsirea șoferulu!

Copil de 11 ani, la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni. Se oferă recompensă pentru găsirea șoferulu!

Replica API 7 noiembrie 2019 | 16:40 372

O femeie din Constanța a lansat un apel pe rețele de socializare prin intermediul cărora solicită ajutor în depistarea unui șofer care a fost la un pas să-i lovească fiul de 11 ani pe trecerea de pietoni. Autoturismul are numere de București, iar șoferul s-a angajat în depășirea altui autovehicul, ajungând pe contrasens.

”Stimați șoferi care aveți camere de bord și înregistrați evenimentele din trafic: dacă ieri (n. r. 5.11.2019), între orele 14.35-14.50, erati pe bulevardul Aurel Vlaicu, trecerea de pietoni din dreptul magazinului Penny (Tomis Nord) și aveți înregistrat evenimentul în care o Skoda albastră cu număr de București era să accidenteze un copil de 11 ani pe trecerea de pietoni, depășea pe contrasens, vă rog din suflet să mă ajutați la identificarea numărului. Ofer recompensă!”, a transmis mămica.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intr-un oras cum e Constanta, plin de pericole , un copil de 11 ani este lasat singur pe strada? Sau era insotit de vreun adult!?
1
1
In sua masinile opresc la 5-10 metri de trecerea de pietoni, nu stau in marginea trecerii de nu vezi ce vine, cum vine.si mai ales ce viteza are soferul "jmecher".N-ai respectat,in cateva secunde sunt politistii la fata locului si esti arestat.Iar limitele de viteza sunt respectate cu sfintenie.Acolo unde sunt scoli in apropiere trecerile sunt semnalizate cu panouri cat roata masinii , sa le vada si orbii.Civilizatie nene nu haos .Ia inaspriti voi legile cu amenzi cat costa o masina, plus lipsire de libertate nu suspendare, sa vedeti cui ii mai da prin cap sa conduca beat sau fara permis.
3
2
De unde venea copilul pe varianta!? Era singur sau insotit!? De unde stie mama ca a trecut skoda pe langa copil si pe contrasens?! Ce mama lasa un copil singur de 11ani sa traverseze a vlaicu!? Daca este totul doar in imaginatia unui copil!?
4
2
Sofer idiot si o mama tarfa proasta. Cand traversezi te uiti in pula mea de 5 ori....nu cred ca ala s-a teleportat...oricata viteza ar avea....chiar si 200 km.h, tot vezi auto venind..nu te bagi precum tarfa la.supt pula cu ochii inchisi. Pe viitor sa ti spulbere bastardul si pe tine sa te ia ia in lizda pe capota. Muie mamei.
11
19
Hai sa facem impreuna un copilas, ca sa ne razbunam pe sofer. Cu mine iti trece stresul sigur.
5
14
Invata copilul sa treaca pe trecere mai intai, cat despre sofer, prins si calcat in picioare, daca iti lasi viata in mainile unui dobitoc pe baza ca trebuie sa opreasca inseamna ca ai probleme la mansarda, asta e valabil pentru toti.
15
4
viata nu mai are nicio valoare. in ro criminalii in devenire sunt protejati cu orice chip. doar e vorba de selectie naturala nu? Valoarea lor o cumpara cu bani din furt sau trafic. restul e can can. Ore de ce in Elvetia situatia rutiera este diferita? Nu ar fi un model demn de urmat? Cine ne impiedica sa aplicam acel model?
15
1
Despre soferul care a fugit de la locul accidentului ce se mai aude? A lovit o fata si...dus a fost!!
6
0
Si aici unde traiesc eu se mai intampla sa fuga cateodata uni copiii pe trecere dar nu s-a intamplat nici un accident pentru ca viitorilor soferi li se spune la scoala si fraza asta"MASINA ARE FRANE COPIII NU"care inseamna in apropierea unei treceri pentru pietoni reduceti viteza pana la evitarea oricarui pericol pentru ca in cazul unui accident pe zebra nu aveti nici o scuza.
12
1
Cred ca trebuie s amai citesri odata articolul. Copilul era pe trecerea de pietoni, ce educatie rutiera mai vrei pentru un copil de 11 ani. mai mult decat atat, soferul a depasit pe contrasens, ce vina ar putea avea copilul sau mama lui in acest caz? Probabil nu ai copii si de aceea consideri mamica razbunatoare.
11
3
DA DETALII DE UNDE VENEA SKODA SI DE PE CE PARTE TRANVERSA COPILUL
3
3
Pietonii au si ei o responsabilitate. Sa nu alerge pe trecerea de pietoni, sa se asigure stanga, dreapta ca mainile care se apropie l-au vazut si daca sunt semafoare sa respecte culoarea rosie.
11
10
E de vina clar soferul, dar si pietonii isi risca viata aiurea pe trecere, ei se arunca direct de parca ar fi facuti din otel.
12
11
Camera de la penny de la caruturi bate fix dupa trecere .. trebuie sa va rugati putin de sefii de magazin sa se uite pe camere
18
1
Trecand peste faptul ca soferul e un nemernic sunt curios cata educatie rutiera a facut mamica razbunatoare cu copilul ei
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212