REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Copil lovit de un Audi, în Poarta 6

Copil lovit de un Audi, în Poarta 6

Replica API 27 noiembrie 2017 | 14:22 553

Un copil a fost lovit de o mașină în cartierul constănțean Poarta 6. Din primele informații, se pare că minorul a traversat strada prin loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism marca Audi. În scurt timp, până la sosirea echipajelor de Ambulanță și Poliție, oamenii din zonă au încercat să acorde primul ajutor copilului. De precizat că accidentul s-a produs pe strada Brizei.

Potrivit reprezentanților Serviciului Ambulanță Județean, la fața locului s-a deplasat un echipaj, care a preluat copilul accidentat pentru a-l transporta la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Copilul era conștient la sosirea echipajului.

Potrivit IPJ, copilul, în vârstă de 8 ani, lăsat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis, iar în dreptul unui bloc, a fost accidentat de un autoturism Audi, condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Potrivit unor surse, tânărul se numește Ionuț Nițu și locuiește în Eforie Nord.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti cumva critic de presa?
1
3
"Care nu consumase alcool inainte dr a se urca la volan" Dar poate a consumat in timp ce era la volan...La momentul producerii accidentului,conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice,asa da. Si despre titlu...nota 2.Copil lovit de un Audi....lovit de un autovehicul marca Audi.Daca era lovit de un Subaru puneati si in titlu si peste tot "lovit de un autovehicul".Bine ca nu ati bagat-o pe aia cu "bolid de lux".
4
1
ce dobitoci sunt unii- spune clar in articol ca soferul nu era de vina dar buhai ca Zamfir, guhvh arunca vina tot pe sofer. se pare ca unii analfabeti citesc stirile de la dreapta la stanga, ca arabii.
2
1
si eu am Audi....are 20 ani, de csnd eram bogat
1
0
Echipajul a preluat si nu au preluat.
1
0
Zamfir cel care ai comentat fara sa fi in cunostinta de cauza cacanar esti tu daca comentezi fara sa sti cu adevarat ce s a intamplat !!! Pe acest copil il stie tot cartierul tocmai de "cuminte"ce e sare in fata masinilor face din bunica lui ce vrea lucru ce poate sa il confirme toti oamenii din cartier e foarte obraznic si chiar nu a fost vina soferului care nici nu l.a lovit doar s a speriat
4
3
Conteaza masina sau cacanarul de sofer? Ca proprietarul si-a luat o masina de top,pentru ca era potent financiar,asta se vrea subliniat? Cu sau fara bani,oamenii au de fapt alte criterii reale de categorisire. Poti fi sarac sau instarit,daca esti dobitoc ramai asa,daca esti om cu adevarat ,te contesta doar dobitocii. Soferul,nu marca masinii este problema,si nici daca e inmatriculata in alta tara.
10
2
Are numar de Bulgaria
4
2
ce numar are audi si culoare?
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212