REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Copilul dispărut a fost găsit

Copilul dispărut a fost găsit

Virgil STOIAN 24 octombrie 2022 | 00:00 5735

Constănțenii au fost alertați de faptul că un copil de 11 ani a fost dat dispărut.

 

Minorul, pe nume Godea Gabriel, a fost văzut ultima oară în zona cartierului Palas. Minorul este îmbrăcat cu bluză de culoare gri, are 1,35 m, este șaten cu căprui, și există indicii certe că acesta ar suferi de autism. Orice informație poate fi transmisă la nr de urgență 112.

Update: Minorul a fost găsit de polițiști, pe A4, spre Ovidiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A foast gasit de politie !!! Deci , exact ce am spus.....era strict prolema lor ! Nu isterizezi un oras intreg ! , Cand suna ro alert te gandesti la un cutermur , o calamitate meteo imediata , la ceva major ....nu ca iesit un copil pe poarta si s-a ratacit ! Pacat , ati bagatelizat un serviciu destul de important , care din pacate va fi dezactivat de majoritatea cetatenilor ! Cineva trebuie sa raspunda pentru asta !
3
12
Deja nu mai are menirea pentru care a fost creat , URGENTE NATIONALE SI REGIONALE ! Ce s-a intamplat cu copilul , este strict problema politiei , jandarmilor ,pol locala , etc. Inclusiv retelele de socializare.... Am dezactivat speritoarea !
4
10
Vai , vai!! Ati dezactivat ro- alert! Cata sensibilitate , cata empatie cu niste parinti care nu si gasesc copilul.Babuinilor, voi stiti ce inseamna autism? Traiti si va inmultiti, pe alta planeta
14
4
Punem pariu ca daca copilul era țigaan t**c nu mai intra Amber alertul?
2
10
Citesc si...ma minunez! Cata empatie! Cata solidaritate! Cum puteti fi atat de rai? A disparut un copil....si pe voi va deranjeaza alarma Ro-Alert! Ma intreb...oare sunteti parinti? Ce parinte ar gandi asa? Putea fi copilul oricui...e un suflet! Ro-Alert-ul nu este doar ptr calamitati...e alerta AMBER (rapire copii)! Iar pentru acei parinti...chiar a fost o calamitate disparitia copilului lor! Pacat...ne pierdem calitatea de oameni!
21
1
Ne “bazam”pe sirenele de alarma ale orasului, mesajele ro alert au fost dezactivate dupa ultimul mesaj primit! Sistemul RO-ALERT este folosit în situații majore în care viața și sănătatea cetățenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist sau alte situații care amenință grav comunitățile
9
21
Stiu ca și tu ai dezactivat ro alert , pentru maimute este alt canal secret !
5
16
Ce aveti măi de sunteti asa sensibili .Daca nu sufereati cu nervii nu reactionati așa dur .Pentru o cauză nobilă sunteti deranjati dar daca va dadea o maimuță telefon sa va zică va iubeste i-ati fi zis ca nu-i nici un deranj .
26
10
Am dezactivat și eu ro alert ! Mulțumim pentru deranj !
9
18
Profit si eu cica ca e weekend si zic dorm o ora. Pac, bzzzzz bzzzzz bzzzzzzz, zic ce pwlm. Ma uit, cand colo roalertu ma-tii. Sa ne beliti pwula cu mesajele voastre. Cand o fi calamitate si chiar e important, nu o sa stie nici naiba, ca tori isi vor dezactiva sistemu usor usor. Copilu vostru sa va f*t. Deaia exista politie.
14
23
Am dezactivat RO-Alert in toata familia, a ajuns o bataie de joc. RO ALERT este DOAR pentru URGENTE NATIONALE/REGIONALE cretinilor de la centrul de trimitere ro alert.
16
23
Sa.mi bag p..la in roalertul vostru cu c****a voastra cu tot.
12
23
Acum o sa dati pe Ro Alert cand isi ia zborul o c****a de acasa?
13
22

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272