REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Corina Crețu, EXASPERATĂ de criticile Vioricăi Dăncilă: Afirmații regretabile, dovedesc necunoașterea

Corina Crețu, EXASPERATĂ de criticile Vioricăi Dăncilă: Afirmații regretabile, dovedesc necunoașterea

Replica API 8 iulie 2019 | 01:52 485

Fostul comisar regional Corina Crețu a luat foc după ce premierul Viorica Dăncilă a acuzat că foștii comisari din partea României nu au luptat pentru interesul țării. 'Pe întreg parcursul mandatului meu, eu una nu am putut uita țara din care provin - iar Doamna Prim-Ministru știe foarte bine eforturile pe care le-am depus pentru România, dar continuă în mod absolut gratuit campania de denigrare a mea începută de luni de zile.

"Deși pentru mine capitolul privind actualul partid de guvernământ s-a încheiat, e de datoria mea să îmi apăr munca din ultimii ani, a mea și a sutelor de specialiști din cadrul Comisiei Europene și să vorbesc despre mandatul meu de Comisar European pentru Politică Regională.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rage ma-ta de foame , ii iei banii si iti cumperi droguri , nevasta-ta se fute pe 1g , iar tu freci fb-ul . Sa ne sugi pula !
0
1
Sunt curios si sa ne dea dumnezeu sanatate sa vedem ce fac astia lalti eu cred ca tot un caca ca ei se rinduiesc la putere daca il schimbau pe isarescu si politica monetara a tari era altceva inca 5 ani de hent
0
1
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
7
1
Asa-i, n-ai uitat de tara, te -ai intrebat mereu ce va mai putea sa faca tara pentru tine. Si uite ca te-a facut europarlamentar. In resat, despre ce ai facut in calitate de comisa... mai bine ai tacea. Ca de vorbit... de-abia daca poti articula cuvintele, e greu sa te inteleaga cineva...parca ai prune-n gura...
5
3
Ai facut un kkt! Atat.
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272