REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Coronavirus: În municipiul Constanţa NU mai sunt locuri la ATI

Coronavirus: În municipiul Constanţa NU mai sunt locuri la ATI

Replica API 29 martie 2021 | 23:41 2806

În urma creșterii accentuate a numărului de cazuri din ultimele zile, spitalele din Constanța încep să se aglomereze și sunt tot mai aproape de colaps. Paturile disponibile de la ATI încep să fie din ce în ce mai greu de găsit.

Duminică, 28 martie a.c., au fost anunțate 189 noi cazuri, la Constanța.

În Constanţa nu mai sunt locuri la ATI

Conform informațiilor oferite de reprezentanţii prefecturii Constanța, duminică, în municipiul Constanţa nu mai sunt locuri la ATI iar în judeţ mai sunt două locuri libere, mai exact la Spitalul din Mangalia.

Facem mențiunea că acestea se pot ocupa din minut în minut.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca sunteti baieti de comitet, eliberam rapid neste locuri
0
0
esti turc prost de unde stii ca nu s-au vaccinat?
0
0
Sa-i vezi pe boii covidati sosocati de la intrunirea de ieri cum cersesc locuri pe feisbuci la spitale,si nu gasesc. iar apoi crapa in casa ca tiganca aia gurista,catanga,tratata cu ivermectin,precum ciinii!
1
3
la mangalia.O facem primar
1
4
deabia astept prostii aia de la aur,cu sosoaca in frunte,sa se imbolnaveasca si sa caute pe net loc la ati! chiar acum o sapt un bouar s.a dus la munte si s.a imbolnavit toata famiglia lui de pirtari!la mai multi!
4
5
dale drecu de spitale. oricum noi nu avem nevoie de ele. nu e covid. e facatura din partea la toate tarile sa ne fure noua romania. vor sa ne fure padurileee si petrolul si gazele si aurul. si tot. nu ne vindem tara
5
6
vine marfa noua , maine , poimaine, s a fie primita!
7
3
da ma, te duci la spital sa fii sigur ca mori, cate persoane au scapat de la ati? si inca ceva, la ati se ajungea si inainte cu boli de plamani dar nu erau concentrati intr-un singur spital. deci cine e spalatul pe creier?
8
4
Daca nu mai poti respira ce faci nataraule stai acasa sau te duci la spital sosoaca va spalat creierul dobitocilor
9
8
si cu-i ii trebuie,este de evitat spitalizarea,moartea asteapta in spitalele lui cutu si ale lui rahat cu mot de case hot
13
6
Dati drumul la spitale nemernicilor de peste un an de zile nu avem acces la asistenta medicala.Nu mai platesc niciun CASS.Strangem bani si ne tratam afara.Mama lor a dracu. Neindemnizat si sa platesti bani degeaba scursurilor si tu sa nu beneficiezi nici macar de o reteta.Imi da scroafa trei pastile cand merg la ea.Vedeti o pizda-n ochi anul asta,nu platesc nimic.Voi scumpiti ,noi taiem.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212