REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CORONAVIRUS: Situația actualizată pe Constanța

CORONAVIRUS: Situația actualizată pe Constanța

Replica API 15 martie 2020 | 11:09 59527

Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului din Constanţa, la nivelul județului se prezintă următoarea situație: 43 persoane se află în carantină, 761 în autoizolare, iar nouă persoane sunt confirmate cu virusul COVID-19.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi avem capacitatea de testare undeva la 270-300 pe zi. Daca din astia ies doar 10 pozitivi iar restul negativi, statul va declara doar 10 cazuri noi pe ziua respectiva. Intre timp la Otopeni aterizeaza zeci de avioane ai caror mii de pasageri trec prin porti ca intr-o zi normala, fara sa-i intrebe nimeni nimic. Noi, in continuare putem testa doar 270-300. Cand o sa aflam numarul REAL al infectarilor, o sa rmananem mirati.
0
0
Inainte cand trageai o basina, o acopereai cu o tuse. Acum este invers, daca tusesti, maschezi tusea cu o basina. Iar oligofrenul care si-a luat pseudonimul CORONA si care vinde 1 kg de cartofi cu 10 lei, ar trebui impuscat, tras pe roata, spanzurat si afumat la foc mic. La buda cu speculantii. Filmati specula si incarcati clipurile pe YouTube sa-i cunoasca toata lumea
3
2
VITE LA TAIERE SUNTETI ...DAM VACCINU IN 2 SAPT ....LA LICITATIE CINE DA MAI MULTA FAINA SI HIRTIE IGIENICA ......LA PENSIONARI NU E BUN .siC ATI LUAT TEAPA PENSIONEII
2
0
Am inteles ca va put genunchii destul de urat.nenorocitilor care ati manjit tara asta cu boli si diaree! Sper sa va treziti in voma.
0
3
I s-a facut dosar penal acelui barbat. Asa merita toti care vin din strainatate.
4
3
Merge pe date dracu ca nimic nuti dau ba, cand iesi la bere?
2
1
Nelule daca vezi mezajul asta sami dai aia o suta dojda mii pana desara ca daca nu te prind cu toporu cand iesi la terasa la Fane si iti rup teasta in doua, oligofrenu drecului
7
2
Draga ,,Constanta" sunt una din persoanele care a participat la acel 8 martie....Daca stii ca vii din strainatate te izolezi mai ales ca primesti mail de avertizare...nu vii tu la 8 martie intre atatea femei si imi mai cere sa l votez ca primar cand tu nu esti in stare sa ai grija de propria ta familie dar de un oras ??? Chiar as cere sa i se faca si dosar penal ptr ceea ce consuut....mentionez ca printre cele cu care a avut contact direct si exista poze care sau dat la tv e o dr stomatolog care de pe perioada 9 - 11martie a consultat. Tare as vrea sa fi fost tu in locul pacientilor respectivi
9
12
Inchideti mall-urile ca azi in City Park numai chinezi iar ieri numai din Italia ,romani care au uitat limba romana .de aici noi angajatii ducem acasa si tot asa program de luni :12:00-20:00de ce asa?va intreb ca nu inteleg intre aceste ore este interzisa intrarea virusului ?
20
5
Daca n ar mai fi transportul in comun nu ar mai misuna oamenii peste tot.
25
7
Nu am auzit de nici o cioara infestata!
21
6
Ne bucuram sa lansam hashtagul muiechitac
15
4
Bai boule! Treci in casa si taci din gura! Chitac e un mare idiot! Si stai linistit ca nici macar nu v-a mirosi alegerile. S-a ales praful de el si de cei care au intrat in contact cu el. Caini de paza sunteti. Lingeti osul lui Chitac! Hai fa liniste si izoleaza-te! Boule!
11
6
Chiar atat de tare va e frica de CHITAC incat sinteti capabili sa nu va mai opriti cu jignirile? Voi sunteti cei in care ar trebui sa ne punem speranta, niste persoane gata sa ti ia gatul cand te ai intors cu spatele? Voi sunteti tinerii frumosi si pregatiti ai tarii in care sa putem avea incredere? Ascultati ce va spun eu aici, CHITAC va castiga alegerile locale pentru ca e competent si responsabil, iar in marea voastra ipocrizie, multi dintre voi veti bate la usa lui pentru ajutor! Si stiti de ce? Pentru ca omul asta stie sa acorde ajutor tuturor, chiar si celor care l au scuipat!
25
37
Moment prielnic pt a eutanasia ciorile pe ascuns
45
31
In fruntea mosilor si babelor din magazine nu cumva era ma-ta si tac-tu sa-ti faca tie cumparaturi fiindca, tu zombi, trageai liniute???
15
7
Scenariu de film S.F, pentru oamenii de la tarmul mari, dintr-o alta galaxie. Trupele de elita si super dotate, normal din alta galaxie, urmeaza sa aterizeze la tarmul mari. Se intinlesc pe un teritoriu neutru, elitele. Un luptator adevarat si patriot pune conditii, cind zarurile fusesera deja aruncate. Luptatorul, se trezeste virusat si pus la zid de "oamenii prosti, dar multi". Filmul se termina in ovatiile oamenilor, pentru ca "natafleata" si-a pastrat functia. Ce s-a intimplat cu luptatorul ?!
12
17
golanul de fagadau, paracorupt si increzut il doare in pula ca nu are cum si cu ce ajuta populatia... ba chiar nenorocitul continua sa jefuiasca prin politia locala cetatenii, batrani, persoane cu handicap si orice cetatean, spatiile pe care sunt amplasate indicatoarele de parcari cu locuri sunt mostenite de masa crede el,acest golan comunist si infect
25
17
Nu stiu fratilor de voi dar eu mi am luat 10 baxuri de faina, 5 baxuri de conserve si 6 baxuri de ulei, cartofi am 5 saci si carne am vreo 3 kg , daca se termina, am 2 caini in curte in caz de urgenta si de foame isterica, mai are si vecinu o pisica, uitasem. Asa ca stati stati linistiti, odata ce ne am luat astea nu ne mai trebuie nimic, sa vina si apocalipsa din partea mea. Apropo, daca vrea cineva cartofi am la 10 lei kg, mai dau si eu 2 saci ca sa fac bani de durex, daca intram in carantina nu mai pot sa ies. Vand si butelii pt cei care nu au gaz. Va pup
23
13
Daca sotii Rusa si dl Chitac nu si faceau testele din proprie initiativa, nimeni nu stia nimic si nici voi mancatorii de kkt nu mai aveati cu ce sa va saturati! Respect pt ei ca au dat dovada de responsabilitate tocmai pt a ne proteja! Nu sunt decat victime si oricine poate ajunge in situatia asta! Sanatate tuturor!
27
16
Cica 2 numai la tv si pe internet sunt 3 confirmatii cu virusu ce oameni nenorociti nu se gandesc deloc ii tin ascunsi de parca asta trebuie sa faca... Rusine sa va fie, nu va ganditi ca avem. Copii mici bunici bolnavi etc...
14
12
La cogealac sa vina repede trupele cu izoleta marioara lu macavei
18
2
Nu ar trebui amendat ?
13
5
Smamz sugi pula oligofren infect psdist, sa te arunci de pe podul agigea si sa spui ca mata a fost o curva proasta
13
19
Speram ca dupa prostia si incompetenta dovedita Chitac sa nu mai aiba tupeul sa candideze la Primaria Constanta.Acest oras are nevoie de un primar cu adevarat competent.Speram sa apara pana la alegeri unul daca nu suntem iar la mana unor handicapati mintali din punct de vedere politic si uman.
42
25
Azi in Cobadin a venit una din Anglia da nimeni nu a luato la intrebari
52
11
O alta FRECTIE MARCA U.E ADICA MUIE U.E
15
16
Stati ca nu inteleg....toate care au fost la 8 Martie cu iresponsabilul Chitac,nu sunt in autoizolare?!
35
15
Toti infecti se urca in autobuze un transport mai sigur este taxi. De ce nu opriti autobuzele unde toti tusesc
23
10
Deja este! vezi granita greco-turca! De crezi ca e stare de urgenta? Ca sa stai in casa! Daca stai in casa nu-i mai vezi pe invadatori misunand decat prea tarziu!
24
9
Pt retardatul -Mazare- cu gena de ciuma galbena, sper sa te pe tine virusul dar si pe mentorii tai ciumati si infestati, oligrofenule. V-ati ascuns ca sobolanii prin galerii, ghene de gunoi de frica ca v-a virusat mare primar, mare amiral peneleu Chitac. Criminalilor, acum si ne omorati dupa ce ne-ati adus saracia si tristetea la fiecare roman.
20
15
Gratie unui idiot pe nume Chitac, autointitulat cel care ii da flitlui Fagadau, au fost i festati multi constanteni.Cretinul asta, oportunist ordinar , nici macar nu are bun simt sa isi ceara scuze pt imensa lui nesimtire, soldata cu infestari in lant. Mai mult , javra asta, nu poarta masca in timpul inernarii. Aroganta, prostie, jigodism notoriu, inconstienta, marlanism!??? Toate, la un loc, sunt eticheta lui Chitac. Asta demonstreaza ca licheaua asta merita un sut in cur. Cu cisma cu spit ! PNL Cta, ai comis-o,multi ti-au spus ca Chitac merita scuipat, nu promovat.Poate ca macar acum inveti
52
34
Rautatea si prostia sunt mai periculoase decat corona si din pacate pt asta nu avem masuri de protectie! Trebuie sa apreciam ca oameni ca ei , cu notorietate, au trecut peste interese personale si si au asumat riscul sa fie blamati public de niste retardati care se ascund in spatele unor identitati false. Identificati va si dupa aceea acuzati ! Sa va vad...aveti curaj???
59
25
Ma-ta este cumva tanara,s-a futut la 12 ani si a avut un retardat ca tine?
23
16
Amice Mazare ia mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman mai bine sa Crape tampiti de PNL-isti Al Ciumei Galbene. Ce bine ar fi. Si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine cu injuraturi urate Clar. Ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman.
7
22
ar fii sa moara ma-ta si tac-tu
11
12
daca covit 19 ataca si omoara mosii si babele, ce nefacem fara votanitii cei mai sarguinciosi???? moare si PSDDDD-ull???, ce bine ar fi.
22
25
Din ce observ prin magazine cei mai ingrijorati sa traiasca sunt mosii si babele e invazie de ei si de altfel se plang ca n au bani dar rup rafturile de ulei si faina. Au impresia ca boala te ocoleste daca ai ulei si faina
29
16
ce misto ar fi o invazie acum!
17
11
11:35 and 11:40
9
22
le mortii-n gat de zdrente... astia-s doctori?
15
8
POSTACILOR, printre cei infectati sunt si CELEBRII dr. RUSA, sot si sotie!!! Ginecologi! Se cunosc femeile consultate de CEI 2 IRESPONSABILI? Faceti rapid o ancheta sa le aflati si sa le informati ca ar exista posibilitatea sa fie infectate! Daca vreti POSTACILOR sa jucati rolul de justutiari atunci faceti l cu profesionalism, ca pentru OSCAR!!! Altfel nu sunteti decat niste oameni de carpa!!!
34
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212