REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Coronavirus: Toaletele ecologice dispar din peisajul constănțean

Coronavirus: Toaletele ecologice dispar din peisajul constănțean

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 1393

Primăria municipiului Constanța, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică, a început de miercuri, 18 martie, să ridice toate toaletele ecologice din municipiul Constanța. Acesată acțiune se desfășoară în contextul epidemiologic actual.

Toaletele ecologice amplasate, la solicitarea Primăriei Constanța, în mai multe zone din oraș, urmează a fi strânse în zilele ce urmează. Acțiunea are loc după solicitarea făcută de oficiallii de la Direcția de Sănătate Publică din Constanța.

Despre acest subiect, reprezentanții Primăriei Constanța au transmis faptul că acțiunea a fost solicitată de Direcția de Sănătate Publică. Despre momentul în care acestea vor fi reamplasate nu se știe deocamdată nimic, fiind o nebuloasă și pentru autorități. „Decizia a fost luată în urma solicitării Direcției de Sănătate Publică, având în vedere contextul epidemiologic actual. De astăzi (respectiv miercuri, 18 martie a.c.) ele vor fi strânse și depozitate de societatea care le furnizează și amplasează. Cel mai probabil vor fi puse la loc după ce va trece această perioadă.

Vă reamintim faptul că în municipiul Constanța sunt peste 50 de astfel de toalete.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da astea sunt cele de 50 de mii de euro bucata, mai scumpe decat un apartament.Mai cetateni ai Constantei, un apartament are doua camere, plus hol, plus baie, plus bucatarie si plus balcon si costa cam pe la 40 de mii de euro, si Primaria Constanta a cheltuit doar pe un WC 50 de mii de euro.Ajutati-ma si pe mine sa inteleg ca nu pot sa mai inteleg ce si cum.Cred ca este cazul sa cereti socoteala la alegerile locale de anul asta si sa puneti intrebari dintr-astea la dezbaterile electorale.
1
0
Si-asa nu exista un wc public in Constanta. In loc sa le igienizeze zilnic, le desfiinteaza. Ne intoarcem la natura..
4
0
Daca are caractere permise, poate aflam la cate toalete plateste primaria chiria ? Numai 50 sau 200 ?
5
0
Oricum s-a rarit lumea pe strada si la momentul potrivit va fi mai usor pentru unii sa utilizeze tufele. Plantele din jur mai omoara din virusi probabil.
5
1
Astea din poza sunt alea de 50.000 euro bucata?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212