REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

COŞMAR! Cum să te trezeşti cu maşina lovită, iar Poliţia să-ţi ia tot ţie permisul şi să-ţi dea amendă!

COŞMAR! Cum să te trezeşti cu maşina lovită, iar Poliţia să-ţi ia tot ţie permisul şi să-ţi dea amendă!

Replica API 7 decembrie 2017 | 10:47 2560

Se caută imagini pentru a dovedi cele petrecute!

Se caută imagini pentru a dovedi cele petrecute!

Situaţie de coşmar pentru o tânără din Constanţa! A rămas fără permis şi a primit şi o amendă de 290 de lei, iar asta pentru o... banală oglindă. Culmea, oglinda ruptă este a maşinii pe care chiar tânăra Bianca T. O conduce, însă întreaga situaţie şi motivul pentru care Serviciul Rutier a decis suspendarea permisului sunt halucinante!

Întreaga nebunie a început marţi (3 ceasuri rele), când Bianca se afla în intersecţia semaforizată din zona City Park Mall. „Oprisem la semafor. A venit o maşină, a trecut pe lângă mine, pătrunzând pe banda a treia, moment în care mi-a rupt oglinda. Am deschis geamul, eram încă la stop, şi i-am spus respectivului că mi-a lovit maşina. Am decis de comun acord să ne oprim puţin mai încolo, în parcarea băncii din zonă, să discutăm cum procedăm. A spus că e străin, că nu are timp de aşa ceva şi că, oricum, eu eram oprită necorespunzător. Nu ne-am înţeles, a rămas că o să ne auzim, aşa că am sunat la Poliţie. Fiind o tamponare, mi s-a spus că am 24 de ore să mă prezint pentru a declara cele întâmplate. Am considerat că am timp până a doua zi, pentru că între timp trebuia să merg şi la muncă”, a relatat Bianca.

Ce s-a întâmplat a doua zi (n.r.: miercuri, 6 decembrie)? Coşmar! Cât a durat completarea actelor la Serviciul Rutier, cele 24 de ore s-au “topit”, concluzia poliţiştilor fiind: incidentul nu a fost raportat la timp, dar dacă tot se află în sediu reclamantul – proces verbal de reţinere permis şi amendă! Până la urmă, au comentat cunoscuţii Biancăi, “mai bine nu mergea la Poliţie şi-şi repara pe banii ei oglinda!”. “Eu ce fac acum? Am dovadă pe 15 zile, timp în care pot să contest la Judecătorie. Bun. Adică eu merg acolo, le spun că cineva mi-a lovit maşina şi a plecat, şi tot eu iau amendă şi rămân fără permis? Acum trebuie să merg la Judecătorie, să dau bani pe avocaţi, să caut imagini din zona în care s-a petrecut incidentul… Şi la Poliţie le-am spus că verifice pe camerele lor că am ajuns la timp, adică nu trecuseră cele 24 de ore. Doar că nu era nimeni la ghişeu, iar apoi a durat completarea actelor. Păi e vina mea asta? Pe procesul verbal s-a notat că incidentul a avut loc la 7.45, marţi, iar eu am declarat cele petrecute miercuri, la ora 8.50. Adică, am depăşit cu câteva zeci de minute cele 24 de ore. Nu e corect. Eu mă aflam în sediul Poliţiei la prima oră! M-am încadrat în cele 24 de ore, îl am martor pe tatăl meu, care se afla cu mine”, a mai relatat tânăra.

Între timp, Bianca face apel către persoanele sau firmele care au camere video montate în zona intersecţiei de la City, pentru că are nevoie de imagini din ziua de marţi, 5 decembrie, pentru a proba cele petrecute într-un eventual proces cu Serviciul Rutier Constanţa, respectiv cu persoana care i-a acroşat maşina.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si s-a proptit de-a curmezisul intre benzi e una, dar gaborii de la rutiera din constanta sunt de-o nesimtire si imbecilitate monumentala. Niste gaozari mancati de galbinare.
1
1
Asa fac si eu cand vin zgarciti din astia fara sa cotizeze si mai sunt si prosti pe deasupra. Totusi daca venea la mine ii cacam si una pentru linie continua ca intre benzi e linie continua . Colegul a fost generos.
1
1
Imi vine sa imi smulg parul din nas de necaz. Zau... proahahaha... deci ai sunat, miltianul a spus ca ai 24 de ore sa raporezi incidentul si tu ai inteles ca raportarea accidentului inseamna sa faci act de prezenta la sediul alora. Ma mir ca te-ai mai dus. Ca dupa logica ta, il raportasei telefonic... n-asa, ca tu esti Diva Comunala. Vai, ce-mi vine sa plang ca nu mai faci bot in oglinda retrovizoare 30 de zile decat in garaj... proahahaha....
5
1
Soferilor chiar daca era oprita intre benzi nu va da voie sa acrosati sau sa loviti alta masina, mai faceti scoala o data
7
4
Poate e nevinovata de producetea accidentului dar a incalcat articolul care spune ca trevuie sa mearga in 24 de ore la politie
4
2
Asa procedeaza Pol Rutiera CTA. Probabil au plan de amenzi si permise saltate si prefera sa si-l indeplineasca din birou. Am trei accidente raportate anul asta, toate ramase in cercetare, in conditiile in care le-am dus poze, filmari tot. Bineinteles, si mie mi-au saltat permisul, tot pentru ca in timpul constatarii trecuse juma de ora peste termenul de 24h. Probabil asta e tactica lor...
6
2
Mai citeste o data legea si vezi ce-i aia "stationare". Asta pt. cazul in care unele dobitoace isi "stationeaza" masina pe ce banda le tuna ca asa cred ele ca e normal.
7
2
Eu nu stiu ce aveti cu fata sincer. Stationa ? Da ! Ce va intereseaza unde si de ce. Putea SA STATIONEZE si de-a curmezisul pana la urma, ea risca amenda. Cetateanul strain ar trebui expulzat din tara !
6
10
du-te in audienta la dl Dancu. Este un om deosebit!
8
8
Din cauza celor ca tine am achizitionat camera de trafic. Ca sa nu ti se mai para ca respectai legea. Full HD te balbai linistit.
10
2
Vezi draga, ce inseamna sa stii sa-ti tii banda...o banala masina incadrata intre doua linii albe te scutea de toate astea...sa-ti fie invatare de minte si sa mergi intre linii, nu sa le incaleci ca uite altfel te incaleca si altii pe tine dragutzo..!!
9
5
Sunt niste linii albe desenate pe asfalt tolomaco...! Tu crezi ca sunt desene facute pentru sarbatoarea Craciunului...!?! Ai muncit 24 ore neintrerupt !?!
19
4
Este o vorba romaneasca care spune asa: dupa fapta si rasplata!!! Poate daca invatai dracului sa conduci corect toata situatia asta de rahat nu se intampla!
12
5
Avand in vedere inteligenta ta , de nu ai putut calcula, nu socoti, cele 24 de ore , sunt sigur ca ai retinut numarul masinii care te a acrosat!!!
6
6
.... LA TAMPONARI , un politai tinerel , brunetel si cam cocosat , care te persifleaza de la primul cuvant spus ! Este de o aroganta jignitoare ! Dupa ce ca iti solutioneaza tamponarea dupa o saptamana de cind te inregistrezi, iti da procesul verbal tiparit cu 3 zile inainte si te pune in fata faptului implinit ! "Daca nu iti convine , contesta la judecator" .... asta e replica cocosatului
20
3
Este clar un abuz in serviciu! Reclama politistul care l-a savarsit! Daca cele precizate sunt reale respectiv ai anuntat telefonic evenimentul nu ai savarsit contraventia!
19
7
Ca si cum, tu mergeai linistita intre benzi si pietonul nu ti-a acordat prioritate, hahha, ce cauti papuse intre benzi !?
11
7
La scoala de soferi!!!! Da , acolo!!!! Acolo te invata ca masina se conduce pe benzi, nu intre benzi. Dar asta stiu doar cei care au facut acesta scoala!!
20
6
Bianca mama, ce cautai cu masina oprita la semafor intre benzi??? Asa ai invatat la scoala???? Cum....care scoala??!!
17
6
Asa se intampla cand esti proasta
12
12
Nu te lasa dovedeste ca ai dreptate, sper ca ai nr masinii care a fugit de la locul faptei
15
10
cand esti proasta stai acasa. stand acasa nu mai opresti intre benzi. nicio firma de asigurari nu te-ar fi despagubit in cazul asta. zi merci ca ala n-a patit nimic, altfel ii plateai si lui daunele.
20
18
ce te-ai mai dus fetito la politie, nu stii ce se intampla? trebuia sa iti cumperi oglinda eventual sa repari orice pe banii tai ca decat sa ajungi la politie cu dreptatea in mana mai bine iti vezi de treaba.
26
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218