REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeați că am scăpat de iarnă?! Se strică, din nou, vremea. Video

Credeați că am scăpat de iarnă?! Se strică, din nou, vremea. Video

Andreea VREJOIU 27 martie 2023 | 00:00 2293

Deși ziua de duminică a început cu o vreme mohorâtă, fiind semnalate și averse, temperaturile ridicate înregistrate după ora amiezii i-au făcut pe constănțeni să iasă la o binemeritată plimbare. Oamenii au profitat de vremea caldă și au ieșit la plimbare în stațiunea Mamaia, fie pe plajă, fie pe faleza de la Cazino.  

Credeati ca am scapat de iarna?! Se strica, din nou, vremea. Video

Finalul de weekend i-a făcut pe tot mai mulți constănțeni să-și dorească o plimbare în aer liber. Motiv pentru care în cursul zilei de duminică, după ora 14:00, faleza de la Cazino s-a arătat neîncăpătoare pentru marea de oameni. Fie că vorbim de părinți cu copii, bunici cu nepoți sau tineri, cu toții s-au bucurat de sfârșitul de weekend, mai ales că ziua nu a început tocmai prietenos, fiind înregistrate averse și vânt puternic.

Credeati ca am scapat de iarna?! Se strica, din nou, vremea. Video

Vreme călduroasă la început de săptămână, rece spre final

Luni, valorile termice vor crește, iar vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare și, îndeosebi spre seară și noaptea, pe arii extinse vor fi mai ales averse, ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și posibil căderi de grindină. Pe alocuri cantitățile de apă vor depăși 15 - 20 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu rafale, în general de 55 - 65 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 21 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde se vor situa între 12 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade.

Credeati ca am scapat de iarna?! Se strica, din nou, vremea. Video

Marți, situația se schimbă radical, fiind nevoiți să revenim la hainele mai groase. Vremea se va răci semnificativ față de ziua precedentă, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 9 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 3 grade. Cerul va fi temporar noros ziua, când izolat va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului, cu rafale în general de 55 - 65 km/h, apoi va scădea în intensitate. Noaptea, pe arii restrânse, se va produce brumă sau îngheț la sol.

Miercuri, valorile termice vor continua să scadă și vor caracteriza o vreme rece pentru această dată, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 8 grade și minime între -2 și 2 grade. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, se va produce brumă sau îngheț la sol.

Credeati ca am scapat de iarna?! Se strica, din nou, vremea. Video

Joi, vremea se va menține rece. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime cuprinse între 6 și 10 grade și minime între -2 și 2 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, se va produce brumă sau îngheț la sol.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai Dragnea e de vina pentru vremea asta schimbatoare!
0
8
Cea mai de c***t clima la noi o gasiti!
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108