REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Credeţi că dosarul Laurei Codruţa Kovesi a fost comandat politic?

Credeţi că dosarul Laurei Codruţa Kovesi a fost comandat politic?

Replica API 14 februarie 2019 | 00:00 207

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vor neaparat capul doamnei procuror dar vor primi acesti ordinari ce merita . Vor primi suficienti ani de detentie . Au nevoie sa reflecte dupa gratii .
8
0
dA-ESTE un dosar comandat, politic.
13
1
nastase a facut puscarie fiindca nu a vvrut sa se sinucida. vinator cu 100 de piese la Balc!
3
1
daaaaaaaaaaaaa
16
4
JAVRA ORDINARA!
5
22
Asa e in politica , in anii trecuti ea manipula politic, acum ea e cea manipulata. Politic. Iar noi toti ne uitam si mani-pulam.
5
16
Vai ! dar cum sa fie un dosar comandat ! E posibil asa ceva in Romania? Avem incredere deplina in procurori! Ei respecta legea si numai lege! ....hai, Dna Kovesi, fii barbat: o sa-ti demonstrezi nevinovatia!
8
18
M' UE Kovesy
11
24
N a fost comandaq politica - de la dreapta - sa puna la zdup pesedeii ? Nastase a facut puscarie drept exemplu, Koveshica de ce nu ?
10
22
100%. Jos Ciuma Bubonica.
28
11
categoric.....le tataie fundul si nu mai stiu ce sa faca!
27
13
Nu e un dosar politic! Citarea in ziua audierii sale in Parlamentul European nu este decat o "coincidenta"!
24
12
Comentarii, numai in favoarea lui Kovesi se pot face? Adevarul este ca nu a fost impartiala, anchetele au fost facute la comanda. De unde pana unde asa mare valoare? De ce o sustin atat de mult strainii?
17
25
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
25
14
normal, cine? dracu conduce tot, se razbuna, scoate soricu
18
12
Politic pe dracu'. Miuerea catarata pe functii in baza pilei lui Basau la tatal ei,fara calitati in afara de a fi o persoana foarte rea ,malefica. Apoi,faptul ca niste cacaciosi repeta ca fraierii ce li s-a servit de propaganda nu dovedeste cu absolut nimic devotamentul acestei fapturi fata de dreptate. Este exact o mama a tortionarilor,una cu bibilici la cap.Ea de fapt stie ca e ticaloasa pana in ADN-ul ei,insa I-ar place sa fie laudata,chiar daca laudatorii stiu si ei cat de periculoasa si rea este. Metehne de sefi de clan interlop,nu de om ce iubeste dreptatea. Scarba,multa scarba !
18
22
Nu o mai sustineti pe cea mai mard JAVRA INTERNATIONALA.DIN VIA LUI GHITA II SE TRAGE.JAVRA TREBUIE SA MEARGA ACOLO UNDE II ESTE LOCUL LA PUSCARIE
20
25
Intrebare de prisos. Se cunoaste stilul bolsevic. Le tataie curu la hoti ! Lingaii de cacat pesedist precum unu stiu ca in curand nu vor mai primi bani pentru postari. De aceea ling acum vartos ! Poate mai primesc doi lei . Muie unu cu cacat, muie dragnea maledivu vitamina d, muie pesede !!!
27
13
Un om inteligent nu poate aprecia aceasta handicapata mintal. Pana sa ajunga in functia de procuror sef nu instrumentase niciun dosar penal, iar chiorul securist o numit-o sefa procurorilor doar ca sa se foloseasca de ea.
17
28
Cati tampiti in tara asta !!!!! Poi bai neghiobilor , daca toate tarile din U E o considera o valoare , o doresc sa fie pe aceiasi functie , cum voi o vedeti altfel ghiolbanilor ?
29
17
cine o apara pe Kovesi sa si-o ia acasa. Sectia de ancheta a magistratilor sa -si faca treaba Pentru fraierii de mai jos, cand aceasta sectie era la DNA si Kovesi tinea in maini soarta a peste 3000 magistrati cu dosare penale era bine?Acum cand s-a intors roata nu mai este bine? De ce Kovesi daca este vinovata sa nu mearga la puscarie ?Rarinca ,Rusanu, Gutau , Barsan si multi alti decapati sa-i dea sfaturi cum este sa fii la inchisoare pe nedrept sau pe dosare comandate politic . La puscarie Kovesi si pe langa tine si ceilati cu care ai comis monstruozitatile din justitie !
22
26
DAAAAAAAAAA!
27
14
NUUUUUUUUUUUUUU
13
26
poate ca a fost, dar exact asa proceda si ea cand era safa DNA cu unii!!!
16
22
Asta dovedeste disperarea unui partid corupt pana in maduva oaselor.Disperarea PSD-ului,nervozitatea,vulgaritatea discursului public sunt dovezi clare ca sfrsitul lor este aproape.In ce tara un condamnat penal,un infractor isi trimite in instanta judecatorul ? Numai in Romania.Sunt alaturi de Codruta Kovesi.Muie PSD.Dragnea te asteapta zile grele,prostule.Iti va veni si tie randul,talharule !
28
17
Nici cacat n-a mancat, nici gura nu-i miroase
14
27
Nici un sistem nu este perfect, dar daca tu comentezi ca a bagat sute de romani "nevinovati" inseamna ca esti dus cu pluta. Dar asa e romanul, obisnuit sa fure si suparat cand cineva il trage de urechi...mai suge-o pe romaneste!
26
16
Nefertita sa aiba incredere in justitie. Sa-si dea demisia , sa fie judecata vreo 5-6 ani, asa cum facea ea si diviziile ei de elita, si daca se va dovedi ca nu l-a cunoscut pe Ghita sau ca nu a luat mita, va fi libera. Ea a bagat la puscarie sute de romani nevinovati iar pe altii i-a omorat.E un Dumnezeu, bine faci, bine gasesti, rau faci, rau gasesti. Asa ca nu mai plange uratenia Pamantului, gandeste-te cati romani au murit din cauza ta, de plans nici nu se mai pune. Sa stai si tu macar o noapte la pivnita.
19
27
Da,foarte adevarat.
30
12
NU ESTE DESTUL DE CLAR ?
32
12
Daca este verticala de ce a deschis recurs in anulare impotriva amaratei de Rarinca sa se puna bine cu Livia Stanciu?
19
24
Da! Categoric daa....... O sustin pe d-na Kovesi. E desteapta, serioasa, demna si foarte bine pregatita profesional. E VERTICALA !
39
21

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212