REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Credeți că este posibil un nou „lockdown“ după alegerile din 6 decembrie?

Credeți că este posibil un nou „lockdown“ după alegerile din 6 decembrie?

Replica API 16 noiembrie 2020 | 21:04 1721

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recomand sa terminam odata pentru totdeauna cu criminalii care ne conduc. Mafiotii securistoizi ce ne conduc acum au distrus orice urma de economie ar mai putea sa aiba tara asta domnilor. Cat mama lor de nemernici ii mai lasam sa ne joace ca pe copii ? Cat oameni buni ? Pana cand ? Au inchis pietele...sa tina toti batranii afara in frig ? Mai oameni buni ? DORMIM ? DORMIM ? Pana cand ?
0
0
Bai prostilor. Voi stiti ce inseamna lockdown? Sa oprim timpul. Dar timpul nu poate fi oprit Eu cred ca e nevoie de un knock down la presedinte si premier
0
2
Trebuia mai din timp.Nemernicii astia ne omora.Cu toata pandemia pe 6 vreau sa le dau o mue mare mue
1
5
dar un bullying , sau hub sau cluster ..tot ar fi nevoie !
2
2
Daca i se scoala lui Iohannis in completarea masurilor tembele atiromanesti ,e nu doar posibil cvi este ceva sigur. Idiotii si jigodiile nu vor sa treaca la testari in masa si izolari dirijate logic,doar ca sa nu arate ca au gresit nefacand asta de la inceput. Vor spune ca ,,specialistii'',adica cineva cunoscut ca si extraterestrii au indicat asta si il vor baga la inaintare pe Arafat. Normal ca populimea si asa dusa cu pluta,va da vina pe orice in carca lui Arafat,ca doar un singur om face ororile romanesti. Tipic de perioada ascensiunii naziste in Germania. Populime idiotizata,sefi odiosi.
3
5
noi astia care,,lucram de-acasa,,cei cu pensioare frumoase,cei care practicam,,telemunca,,fiind relaxati in privinta zilei de maine si neavand grija la ce punem pe masa familiei absolut recomandam izolarea.daca avem si un catel in grija avem scuza sa iesim din case.Ceilalti care chiar depind de iesitul din case si din localitati pentru a-si castiga o paine sa se descurce cum pot nu?Bai ce spirit de solidaritate,bai ce masuri egale avem noi la Roumanie!Hai cu carantina!
6
3
De ce nu acum?La nr de cazuri raportate , se impune lockdown din acest moment.Dar ciuma galbena PNL,vrea alegeri, nu ii intereseaza sanatatea si siguranta cetatenilor.Banii si puterea primeaza, nu SANATATEA OAMENILOR.Trebuiesc boicotate alegrile.Bani sa faca un spital NU AU, dar pt alegeri sunt...
4
6
actuala putere trebuia sa aplice de mult masura aceasta la nivel de tara dar disperarea dupa marire bani si interese i-a facut sa insiste cu aceste alegeri la care nu vad de ce as participa daca se recomanda sa nu iesim din casa, sa evitam aglomerarile si locurile periculoase precum scolile ca de aia le-au inchis. Ciolanul primeaza si nu poporul siguranta si sanatatea publica. Este posibil ca situatia reala sa fie mult mai grava decat in statistici dar se indulceste pentru aceste nenorocite de alegeri care de altfel nu stiu ce reprezentativitate vor avea la participare foarte redusa la vot
6
4
Da,este necesar data fiind situatia actuala. Dupa alegeri trebuie impusa carantina totala. Este vb de sanatatea noastra. Altfel o sa fim mult mai grav. Altfel vara viitoare este compromisa. Daca intram in decembrie in carantina pana in februarie in martie-aprilie speram sa ne reluam activitatea.
5
7
E necesar, ne place, nu ne place! Uitati-va la Spania, Italia, Franta, Anglia, etc....sunt deja in lockdown.
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272