REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Credeţi că PSD va demara procedurile de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis?

Credeţi că PSD va demara procedurile de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis?

Replica API 14 iunie 2018 | 23:57 309

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat mai repede, cu atat mai bine
0
0
bai pnl epra...la cum te exprimi si gandesti tu pari a avea ideologii neonaziste...cu starpirea si infectii ale rasei...care i faza cu ficusul teleghidat? ca nu intelege lumea ce vrei? daca tu vrei un hamster penal sa te conduca alege l la tine acasa si suge i ciorapii doar tu
2
3
Hastagistii si PNL-epre impreuna cu Ficusul Teleghidat Neonazist de la Cotroceni sunt "infectii" ale rasei umane.Trebuie eradicate ...legal.
4
5
Bine,sa plece Dragnea din tara,dar atunci sa se duca dracului si Iohannis,Kovesi plus toate zecile de mii de mafioti,interlopi,politruci,tortionari. Multi tembeli chiar cred ca legile justitie sunt pentru protectia lui Dragnea. Fals boilor,sunt pentru protectia drepturilor tuturor romanilor,inclusiv ale voastre si impotriva unor abuzatori sinistri !
4
5
Conteaza ce credem noi? Astea-s intrebari?
2
0
psd-istii au devenit pentru mine ultimele javre. Lehamite pentru toti care sustin acest puroi de partid
4
5
hastagistii sunt niste otrepe pline de mizerie umana in frunte cu Ficusul lor Teleghidat din Cotroceni.Trebuie eliminati cat se pate de ....legal...
5
5
nu PSD ci penalul ordinar si infractorul nr 1 al tarii- draknea, care, acum minte- ei au facut tot ce au propus- nenorocitule explica cand ai propus tu in program marirea salariilor voastre, pensii speciale tuturor, acapararea statului, punerea mumiilor pe posturi cheie?, la puscarie, pe viata, jigodie ordinara
6
5
ptr toti psd-istii si alde-istii de mai jos: va rog postati aici cu copy paste unde scrie ce se intampla daca incalci constitutia. ce reprezinta, infractiune, contraventie si cum se sanctioneaza...ca de latrat suntem satui
5
2
MARE ACTIUNE DACA SUSPENDA UN SAS PUTUROS , AROGANT , NESIMTIT !Nu au nimic de pierdut , iar RO are numai de castigat , ptr. ca in momentul de fata e blocata de un dement !
6
5
Daca vor face asta vor arunca tara in dezordine ---si-asa s-au facut de ris cu 3 guverne intr-un an si jumatate
5
6
Poate ca dragnea nu intelege ca din ce in ce buboiu mai are putin si plesneste . Daca nu este inteligent sau cei din jurul lui nu il sfatuiesc ca ajunge cu toate magariile lor , se vor trezi cu milioane de oameni in strada , oameni care sar putea sa puna mana pe el . Ceausescu a avut helicptier dar sa isi asigure si el unu . Cine stie ce va iesi din toate astea .
4
6
ptr. suspendare,sri,sie si mae,nu spune nimic???????????????
2
1
au mai incercat si cu base dar nu le a iesit asa ca stati linistiti
5
5
muie PSD, muie PSD, muie PSD !!!
9
7
Daca Iohannis continua sa o tina langa cu apararea unei femei care a patronat abuzurile oribile incalcand Constitutia,inseamna ca vrea sa fie suspendat sau vrea ca forte brutale sa coalizeze cu el si sa instaureze o dictatura,asa cum a facut Erdogan in Turcia. Nu ar fi exclus sa fie arestati toti judecatorii,profesorii,jurnalistii,oamenii obisnuiti care sunt impotriva sistemului fascisto-securist,daca Iohannis aduna suficienti calai din aisitutiile de forta.
10
3
Sunt in greva fiscala, pentru ce sa mai platesc taxe ? Sa se duca dracnea in Elvetia cu concubina sa ii ia ceas de 70000 de euro ? Sa plateasca laudatorii si sa ii aduca in bucuresti pe banii mei ? Bah voi sunteti nebuni ? Pana nu publica statul, primariile pe ce ne cheltuie banii si cum, de la A la Z, sunt in greva fiscala, punct . Votez cu banu de acum incolo ca sa ii usture!
12
9
O sa i freci o limba in capul la cuculetul lui dragnea.
9
9
Cap de lemn iohannis klaun trebuie sa fie suspendat in mod evident pentru nerespectarea Constitutiei Romaniei.
11
13
Sper ca PNL-epristi si securiste din partidul lui Coldea sa fie eliminate conform legii impreuna cu INFRACTORUL SAMSAR DE CASE SI COPII IOHANNIS.Suspendarea si DEMITEREA INFRACTORULUI IOHANNIS va avea un succes de 100% din partea Poporului Roman.
9
11
da, la cata prostie au in ei se vor da mari si mi-as dori s-o ia in bot si sa intre toti capii psd la parnaie sa le tina de urat la restul
10
8
nu vedeti ca psd mai sta intro basina atirnata de turul pantalonilor ?UDMR face ce vrea cu ei si noi !
13
11
Sper din suflet sa se termine cu veneticul de Ficus Teleghidat din Cotroceni si cu a sa infecta si neonazista miscare antiromaneasca hastagista.Poporul Roman 100% il a DEMITE pe veneticul iohannis 6 case penale.
10
17
Orice om care nu respecta Constitutia tarii trebuie sa plateasca. Cu atat mai mult presedintele tarii, daca ignora o decizie a CCR trebuie sa plateasca cu functia. Nu conteaza ce partid e la guvernare, nu conteaza daca presedintele intelege sau nu motivarea CCR. nerespectarea acestei decizii duce la anarhie si apoi vor veni toti oamenii cu ideea ca legile nu trebuie respectate. Ar fi un precedent periculos daca nu ar fi taxat corespunzator.
13
14
Incepand din anul 1990 si pana in ziua de astazi astia nu au facut decat prapad!In anii 90 a inceput totul cand iliescu si ai lui au negociat cu turcia sa primeasca muncitori si fete la produs!Ei au ramas in tara si au inceput prapadul!Generatii intregi s-au exterminat din cauza acestor lepre!Ne-a obisnuit basescu cu felul lui de actor prost si acum cand avem un presedinte cum ar trebuii sa fie!nu ne mai convine!
14
12
Da vor demara procedura si si-o vor lua in bot rau de tot!!!
17
12
Daca pana acum nu au vazut pe dracu psd-isti , vor avea ocazia daca vor sa suspende presedintele statului .
17
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212