REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Credeți că Radu Mazăre va fi adus în România și va face închisoare?

Credeți că Radu Mazăre va fi adus în România și va face închisoare?

Replica API 9 mai 2019 | 22:49 270

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica oare cat v-a dat hotul claxon brailoiu ca sa nu pot sa-i dau muie cu cacat la articolul in care minte ca un ordinar ??? Poate ma lasati sa-l muiesc pe stroe hotul sau pe porcul betiv sau pe hotul deliorga !!! Hai ca puteti !!!
4
0
ziaruldeiasi.ro. Sa vedeti ce muie ia acum PZD-ul la mitingul lor !
6
1
nu se vrea aducerea secaturii mazare.Si asta pentru ca, o fi el hot, dar are multe de zis si mai ales despre infractorul dragnea. Fac pariu ca nu-l cere nimeni in tara.
10
2
exista o solidaritate a infractorilor sau chiar o comuniune aflata la putere? ramane de demonstrat prin actiunile sau inactiunile institutiilor implicate in extradare! raducu a ratat europarlamentarele dar se poate inscrie la locale, tara il vrea din nou primar.
7
0
Ma indoiesc , ca il vor aduce pe mazarighe .
2
0
Eu cred asa,ca RARESICA cu doua cravate poate sa ii execute o felatie sefului.Binenteles daca si daca nu are limba aspra.Maaaars japita.
1
7
Conteaza ce credem noi sau ce zice Justitia ?
0
1
Mazare va fi adus in tara ca sa-i spele averea si faptele.Pentru asta va face cel mult 2 luni de puscarie.Prietenii lui din PSD vor da o ordonanta de urgenta cu dedicatie pentru a-l scoate basma curata.Apoi ne va certa pe toti.Va spune ca noi romanii am bagat numai "oameni valorosi",ca el,la puscarie si ca el este un martir al romanilor.Babele vor plange in hohote de mila.Pesedistul ramane tot un pesedist arogant,hot si ignorant..Idiotul nu se dezminte.
9
0
Din ce a furat a dat si la psd, asa ca o sa faca mai putin . Cum nu se pune problema recuperarii prejudiciului prejudiciului , mazare o sa traiasca f. bogat intr-o tara exotica.
11
2
el ramane cel mai bun primar , Face vro 2 ani si scapa !! il toarna pe Gabi stan si gata!
5
8
o sa vedeti ce toarna mazare pe toti fostii primari care au fost psd-isti si sau facut pnl-isti o sa spuna tot urmeaza si basescu cu flota o sa fie rasul curcii o sa deseneze schemele de furat cum faceau toti primarii psd-ei licitatii trucate autobuze sarme in cur spaga turci ex. primarita din bucuresti s.a.m.d
13
1
Nuuuu ! Doar Psd a mincat alaturi de Mazare !--poate sa-i dea si 1000 de ani puscarie ca banii sint la el ---la fel se va proceda ca si cu Udrea
9
4
alaturi de satana draknea !
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212