REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Crin Antonescu, fost președinte al PNL:

Crin Antonescu, fost președinte al PNL:

A.F. 18 august 2023 | 00:00 1189

Crin Antonescu, fost presedinte al PNL:foto: gandul.ro

„Cred că în nemărginita mea gentilețe i-aș spune «bună ziua». Cred că ne-am mai întâlnit în avion sau prin vreun lift pe la Bruxelles. Dincolo de relațiile politice și de disputele politice, discuțiile private au fost civilizate chiar și cu Traian Băsescu.

Traian Băsescu se îndreaptă către finalul carierei politice, oricum s-au lepădat toți cei care îi erau foarte slugarnici, domnul Liiceanu, cu domnul Pleșu și alții care au fost «diriginți ai conștiinței românești» în perioada Băsescu. Toți acești oameni nu au nicio remușcare pentru că au susținut un răufăcător politic. Acești oameni vor continua în România dincolo de sfârșitul politic al lui Traian Băsescu.

De câte ori cum din nou și din nou acești oameni intervin extraordinar de cunoscători, cu autoritate morală, vin și ne explică diverse. Ei uită cum țopăiau pe plajă ca să facă un clip cu Elena Udrea. Domnul Cristi Preda vine și ne dă acum lecții de moralitate, când doamna Udrea a ajuns la pușcărie, nu mă pronunț pe drept sau nedrept, că e justiția lor.

Nu pot să sar în aer cum face toată lumea cu Gheboasă când domnul Liiceanu era foarte extaziat când a venit băiatul ăla din Suedia cu «plăcuța suedeză». Omul ăla mai avea puțin și putea fi decorat, iar domnul Liiceanu ne spunea ce frumos i-a spus-o cel cu plăcuța.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu poti sa sari in aer ? Ce expresie civilizata ...Eu nu te iert lepadatura ce esti ,datorita tie si lichelei Ponta stau cu familia la controale pe frontierele Schengen .Datorita loviturii nedemocratice din vara lui 2012 consiliul JAI din octombrie 2012 a decis ca romania sa nu intre in Schengen cat timp are la conducere partidele voastre.Basescu va intra in istorie iar voi doi la cosul de gunoi al istoriei.Va place sau nu, asa se va intampla
4
3
Zici că-i vreo babă
8
1
Du te naibii de sacotei dezamagitor. Esti coleg cu Basescu si cu Liiceanu. Alti dezamagitori. Avem pe aici o lunga traditie, din care am invatat NMIC. Aminceput cu Nea Goe si am terminat cu MAZARE. FA gadau a fost o trista continuare. Consolarea a fost soar ca nu ne-am mai pricopsit si cu pomanagiul USR = Stelica, alt nea Goe
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272