REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cristache şi Axinte, body-guarzii de la ÎCCJ, au făcut valuri pe litoral. Like-uri, mesaje de susţinere şi invitaţii

Cristache şi Axinte, body-guarzii de la ÎCCJ, au făcut valuri pe litoral. Like-uri, mesaje de susţinere şi invitaţii

Replica API 6 octombrie 2017 | 00:00 526

Ce circ!

Ce circ!

Imaginea de zilele trecute, cu Liviu Dragnea înconjurat de nişte indivizi muşchiouloşi şi tatuaţi, în curtea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a făcut înconjorul ţării. A fost un episod catalogat drept gafă monumentală a celor de la PSD, care au primit eticheta de lideri politici care se apără cu “Interlopii”. Evident, mascarada care a ieşit în curtea instanţei unde procesul lui Dragnea fost reluat a fost dezbătută şi întoarsă pe toate părţile, apărând opinii pro de acolo de unde nu te aşteptai. De la Constanţa, autointitulatul “băiat rău”, din cartier mărginaş al Capitalei, Horia Constantinescu – şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a fost printre primii care au dat “like” postărilor lui Bogdan Cristache şi a lui Axinte. Cei doi menţionaţi au fost prezenţi la ÎCCJ să îl susţină pe Liviu Dragnea, în timp ce alţi cetăţeni fluturau cătuşe şi îi urau lui Dragnea “binemeritaţii ani de puşcărie”.

Aşadar, doi dintre indivizii corpolenţi care s-au prezentat la ÎCCJ, susţinând că au fost animaţi de dorinţa de a-l sprijini moral pe liderul PSD – mai degrabă să impresioneze fizic – au postat pe Facebook mesaje prin care au dorit să combată etichetele care le-au fost puse, şi anume de “interlopi”. Din nou, ghinion! O parte dintre cei care s-au grăbit să le transmită că sunt alături de ei şi îi felicită, au dat cu bâta-n baltă, în sensul că limbajul este sub orice critică. Există însă şi mesaje “la locul lor”, ca dexemplu a lui Levent Beghim, hotelier din sudul litoralului românesc, acesta transmiţându-i lui Bogdan Cristache că îl aşteaptă şi vara viitoare. De unde deducem că Bogadn Cristache şi familia s-au aflat la Neptun în sezonul estival care s-a încheiat.

Revenind la Horia Constantinescu, acesta a precizat că cei doi, Cristache şi Axinte, sunt prietenii lui, nu se dezice de ei şi nu consideră că au făcut ceva rău prin prezenţa lor. “Nu sunt interlopi, sunt sportivi. Cu ce au greşit? Că sunt bine făcuţi, că au tatuaje? Nu au agresat pe nimeni, pe alţii în schimb i-am văzut când îi dădeau lui Liviu Dragnea cu cătuşe în cap”, a spus Constantinescu. Şi tot şeful OPC a coemntat că respectivii, dar şi alţi sportivi, sunt simpatizanţi ai PSD care de regulă vin la diverse manifestări ale partidului. Nu de alta, dar impresionează prin fizic, nici nu mai este nevoie să acţioneze. Şi, nu sunt nici din clanul Duduianu.

Iată mesajele postate de Cristache (director la o firmă de pază) şi Axinte (sportiv), doi dintre bărbaţii care s-au aflat, zilelele trecute, în curtea ÎCCJ, pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea:

Cristache: “Domnilor '#jurnalisti "...... MA PREDAU!!! Și dacă tot m-ați prins, ca și membru al nu știu cărui clan interlop, va prezint și cei mai periculoși 'locotenenți" ai mei... Totodata, va promit ca nu voi mai face sport deoarece am observat ca media nu agreează persoanele cu o greutate mai mare de 57 kg... La soare nu voi mai sta niciodată, pt a putea fi intr-adevăr modelul arian de care are nevoie media... La tatuaje voi avea mai mult de munca sa le scot, dar am luat in considerare ideea promovată tot de media, cum ca toți cei cu tatuaje sunt 'mafioți"... Domnilor reporteri... chiar așa, cine oare are o mentalitate si idei comuniste? Cine încă nu se poate debarasa de trecut? M-as bucura enorm sa luați atitudine, domnilor reporteri REALI, și sa informați cetățenii cu realități, nu cu aberațiile unora din branșa Dvs... Deocamdata cam atât, va mulțumesc pt răbdare...”

Axinte: „Poftiti domnilor ,,#jurnalisti”...eu sunt ,,INTERLOPUL” Axinte!!! Sa incepem cu inceputul:nu fac parte din nici un ,,clan”cum tot s a vehiculat prin presa..am fost sportiv de performanta,am reprezentat cu mandrie ROMANIA in toate competitiile la care am participat,am cochetat si cu scoala in tot acest timp(am absolvit facultatea de drept,am numeroase specializari in domeniul Paza si Protectie) Mentionez faptul ca sunt un tip corpolent(datorita sportului pe care l am practicat)si n ar trebui sa fiu judecat pt infatisarea mea..daca este neaparat nevoie,intru la o cura de slabire pt a intra in gratiile voastre. In speranta ca am lamurit aceasta situatie,va doresc tot binele din lume!!!”

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se procedeaza si in cadrul uniuni tatare. Presedintele isi impune vointa cu pumnii soferilor ca un scolar repetent si ii bate pe baietiicare nuse supun. Denis si Celsin stie !
0
0
cine se aseamana... se aduna! sper ca dupa gratii
3
0
Hai sa fim seriosi ! PSD-ul si PNL-ul sunt partide care lucreaza de foarte aproape cu panaramele de interlopi , unii criminali , altii gainari , proxeneti unii , tepari de ultima speta , cei mai multi ... A se vedea iubirea dintre parlamentarii de Giurgiu , Teleorman , Olt , Iasi , Vaslui , Dolj , Gorj , Hunedoara , Ialomita , Arges , Valcea etc. si tuciurii locali , care au dat bani in campaniile electorale si au adus voturi acestor grupari mafiote numite partide ...
5
0
articol pentru retarzi !
4
0
Cat furtun a vazut fata din poza numai aia de la Dedeman stiu metrajele corecte
5
0
Bai '' NIMIC '', nu crezi ca trebuia sa taci ? De ce nu incepi si tu cu cartea , cu putina gramatica cumva ? Nu intelegi ca nu stii inca sa scrii , sa te exprimi ? Altfel spus , sa intelegi ca esti un bou si mai trebuie sa te scolesti ? Mars l a scoala , macar pana in clasa 3 a !
2
2
D-le Horia, daca taceai, filozof te numeai...luandu-le partea, ai demonstrat de partea cui esti..cum s-ar zice in popor, ti-ai dat arama pe fata!
4
0
Si prostituata aia de ce se inconvoaie in foto...?!? Iar despre Horia stiam ca este un golan de Bucuresti , dar macar in functia asta prostul trebuia sa se abtina...
10
1
ia ia sa il decalotati la penis pe om da da voi astia cu comenturi binevoitoare va puteti lua si familiile sa va ajute.ziiit ma.
2
10
Despre mafie si mafioti!Rusinea nationala -penalul Dracnea la ICCJ.HUOOOOOOO CIUMA ROSIE PSD-ista.
13
2
Ca va place sau nu,orice om politic trebuie sa fie protejat de garzi de corp,pentru ca uite,asupra lui Dragnea s-au asmutit latrai la o distanta mai mica de 20 de centimetri si se putea oricand ca de acolo sa iasa cu injungheri sau alte mizerii. Hastagistii s-au obisnuit ca ei pot agresa ,pot face scandal,totul fara sa fie deranjati. Mai tineti minte cum ii schilodeau jandarmii pe manifestantii antibasai? Chiar daca era vorba de scarbosenia de Basescu,tot ar trebui sa existe garzi de corp,asta este,neamule! Lumea poate sa scandeze orice,dar o distanta de siguranta e normal sa fie pastrata.
5
17
Ce cauta mincinosul, hotul si penalul Dragnea cu astfel de insotitori !? Ii este frica dictatorului... Da, se apropie catusele, mult nu mai este.
14
5
multe fite si impresii pe gorilele care insotea pe dragnea
12
3
Despre steroizii pe care i-au luat ca sa arate in halul asta nu spun nimic? Astia nu sunt sportivi. Sunt niste drogati cu steroizi.
16
2
Cat tupeu au borfasii astia! Comenteaza la adresa jurnalistilor care au prezentat stirea... Cu tot fizicul lor ce bataie merita...
19
3
Cine era acoperitul ala de flutura catusele in ochi lui dragnea.aflati cum il cheama.
5
15
Mister OPC prieten cu bodyguarzii!? Cum era cu Catani sau cum i se spunea?
15
3
Sunt sportivi din aia cu ochi albastri, stele pe umeri si societati de paza? Oare la ITM cu cati angajati figureaza acesti prieteni ai lui ...., ca noi am auzit ca marea majoritate a soc de paza nu fac contracte de munca si fac profit furand salariul si pensia angajatilor? Era bine daca scriati in articol cum se numesc societatile, cati angajati au, care este cifra de afaceri si profitul, daca salariatii sunt multumiti de salarii in regimul ...., aceste lucruri tb scrise pt a ne face o idee despre acesti oameni. Muschii facuti cu hormoni nu reprezinta nimic dk mintea e a unui pui de crevedia.
21
3
Daca domnul DRAGNEA nu venea insotit de acesti domni,cred ca se descurca si singur, ca este obisnuit cu multimea.....
13
3
Esti analfabet rau, invata sa vorbesti, pune cratima si apoi iti dai cu parerea.
6
16
Daca are constiinta ,sufletul curat fata de popor,de ce nu a avut curaj sa iasa singur printre oamenii de rind,e vorba de puscariasul Dragnea,?cred CA il jupuiau de viu,ptr asta Sia luat interlopii cu carnea PE ei,CA altceva in cap ,nu au,si gata sa Sara la bataie,astia sint interlopii,niste gunoaie,impreuna cu puscariasul dragnea,alt gunoi,dar tot linsat VA sfisi,ciuma,rusine,CA umbla cu interlopii,rusine,
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218