REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Cristian Tudor Popescu, jurnalist:

Cristian Tudor Popescu, jurnalist:

A.F. 9 decembrie 2023 | 00:00 455

Cristian Tudor Popescu, jurnalist:

„Belferul, ecologul drept, doctorul... Klaus Iohannis reușește să fie cel mai detestat președinte din istoria României. Răul pe care l-a făcut e cu atât mai mare cu cât în „neamțul” Iohannis s-au pus speranțele cele mai mari. Când a fost ales, în 2014, mi s-a părut un miracol, un „vânt fermecat”, cum spuneam atunci. Un etnic neromân în fruntea țării era un triumf al poporului român, după deceniile de naționalism ceaușist burebistic, xenofob, antioccidental.

Nu-mi făceam iluzii în legătură cu persoana Iohannis, avusesem o discuție cu el și văzusem de ce nu e în stare în campania electorală. Dar îmi spuneam că, cu presupusa tenacitate și rigoare germanice, va fi mai bun ca președinte. În cele două mandate, pe lângă ideea de „neamț”, Iohannis avea s-o compromită și pe cea de profesor.

Omul acesta nu e profesor, n-a fost niciodată. E un belfer care se lăfăie în lux. Un profesor adevărat n-ar fi ținut rezervat-blocat de peste 20 de ani, de pe vremea când ajunsese primar, postul de profesor de fizică la liceul Samuel Brukenthal din Sibiu, unde n-a putut să vină titular niciun cadru tânăr, doar suplinitori. Un profesor n-ar fi putut să arate atâta nepăsare, până la dispreț, față de școală și cadrele didactice.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca si lui Base,i se falfaie de ce zice lumea. E pupat in c*r de sluboii de rerviciu,care au pupat si in trecut,vor pupa si in viitor,pe bani,alte spatii dintre b**i. Suficient. De la el in jos,alte jigodii se pregatesc pentru alt faraon,schimba numele din lozinci si pregatesc cateva manele propagandistice un pic modificate ca sa mentina gloatele sub control. Acel ,, votam schimbarea'' ramane la fel,ca o injuratura de pe gard pe care nu a dat nimeni cu vopsea noua. Votam alt nume. Ca nu va fi Ok,nu conteaza,va fi ,,schimbarea''. Niste chiloti murdari inlocuiti cu altii,tot murdari. La ce bun sa-i spalam?
3
0
Ai dreptate! 20 ANI FUTUTI!!
3
0
si eu il "apreciez"! mai mult chiar decit pe marinarul turnator! 20 de ani pierduti!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272