REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cruduța este în stare gravă! Este desfigurată și trebuie operată de urgență

Cruduța este în stare gravă! Este desfigurată și trebuie operată de urgență

Replica API 9 februarie 2020 | 13:15 531

Cunoscuta vedetă Daniela Crudu a fost dusă de urgență la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei.

După ce a fost consultată de medici, aceștia au constatat că Daniela are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Mai mult, se pare că, aceasta ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil ca în cursul acestei zile să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația. „E posibil să fie transferată la un spital cu garda ORL pentru operație. E încă la UPU, urmează să decidă medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun că cel mai probabil o să aibă nevoie de această operație”, au dezvăluit surse din cadrul unității spitalicești.

De când și-a asumat relația cu noul iubit, focoasa brunetă nu i-a arătat niciodată chipul și nici nu a dezvăluit numele acestuia sau cu ce se ocupă. Ceea ce se știe este doar că bărbatul este croat. De mai bine de două luni, Daniela Crudu pare să se fi liniștit în brațele unui bărbat misterios, dar potent financiar. Fosta asistentă TV a schițat în ultimele săptămâni numai momente fericite în cuplu, ceea ce ne ducea cu gândul spre… o relație destul de serioasă, nicidecum un război cu sânge și vânătăi. Nimeni nu s-ar fi gândit că aparanțele înseală atât de… dureros pentru Daniela Crudu.

După o perioadă în care a schimbat iubiții la foc automat, urmată de o altă perioadă de singurătate, Cruduța părea că și-a găsit sufletul pereche, potrivit cancan.ro

Foștii colegi ai Danielei Crudu din Antene au încercat să afle mai multe amanunte despre starea tinerei, dar aceasta are telefonul închis. Au aflat, însă, o informație legată de posibilul motiv al violentului conflict din cuplu. Se pare că iubitul Cruduței a lăsat o sumă de bani în casă și a plecat din țară. La întoarcere, a costatat că Daniela cheltuise toți banii.

Daniela Crudu nu a vrut să depună plângere împotriva iubitului, însă Secția 25 Poliție a deschis dosar penal și face cercetări, fiindcă e vorba de vătămare corporală gravă.

Sursa: evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bunee...?!? Va plateste sa scrieti despre ea...?
2
0
un prostan o sa o ia pe asta de nevasta..
2
0
Mie nu mi-a dat nici rest nici bon fiscal!
1
0
Doamne-ajuta ! Poate scapam de ea !
1
0
17 30 pupa ne jos pe toti vaporenii direct in varful belitei! Invidie mare saracule invidie mare..
1
3
Cruduta plange? Asa le trebuieste curvelor!
7
2
Oare ce a facut curvuta? Prea multa ue?
10
0
Vreau sa-i trimit o lada de bere !
10
0
Pe care antenele lui voiculescu o promoveaza in mod obsesiv. A primit fix ce merita, un ghertoi i-a rupt mufarina.
10
1
Ziceti si voi ce curve se mai fut din Constanta pe bani , ma refer la cele din cercurile inchise nu terminate de pe publo
10
0
a meritat cordaciunea , bine i-a facut
12
0
Cunoscuta vedeta, serios, dar cine plm a facuto pe asta vedeta fimiar scarba de replica si alte cacaturi de stiri online, ar trebui acum sa ne para rau ca sia luat bataie sau ce, bai labagiilor de la replica cu tentatiile voastre aceleasi de acum 20 ani vedeti ca avem olimpici, avem valori, nu cacat Danela Crudu
16
0
o mie de euro pe seara? pai inseamna ca castiga foarte multi bani pe luna, chiar foarte multi, cred ca nici cel mai bine platit salariat din Romania nu face banii astia.Concluzie? ce sa mai inveti si sa muncesti ca nu faci nimic, uite asta fara nici un efort castiga de nu se poate
10
0
Bai baieti, fata merita pana la ultimul cent. Asa ca nu va mai kkti pe voi. I-am spus ca ala e cam dubios, dar cand omul ii facea absolut toate poftele, cam greu sa apleci urechea. Oricum, tot ea iese gastigatoare. Toate operatiile le plateste omul, plus o casuta unde vrea pasarica ei si un cont frumos! Asadar, tot raul spre bine. Te pup jos!
1
9
Crudutza curvutza cu creier cat putza a primit ce-a meritat. Aceeasi corectie o merita si celelalte putori care au invadat mass media si tv in ultimii ani si sunt considerate dive, vip-uri etc.
16
0
Sa-l sune pe Americanu de la Calarasi, fostul ei sponsor oficial , si sa o salveze pe curva asta Cere cate 1000 euro pe seara pentru relatii.....Bine a patit
16
0
Sarmana curva....
16
0
Ocurva notorie
16
0
Ca ori ce curva se sfarseste asa....
16
0
A gasit un croat,romanii stiu ce poama este!Se ,,indragostea" cu pre-pay!
14
1
cui ii pasa?daca te amesteci in tarte,te maninca porcii.Umbli cu ciori ptr bani,mai esti si coarda,...
18
0
De aia a ajuns asa ca a cautat inginer sau doctor dar o sa se marite sigur cu un vaporean !
9
1
Da, a scris teza de doctorat - Cum sa imi dea cel de la 16:23 limbi in buzuka. Lingaule, spor la treaba !
1
14
si dupaia iar urmeaza dragusanca si tot asa ne sunt aduse in atentie parasutele gonflabile.. NU NE INTERESEAZA !!!!!!!
17
0
A scris vreo carte, teza dedoctorat, ceva? Nu-mi amintesc de asa ceva.
12
1
A reusit prin forta curului si falcilor.
31
1
Dupa 200 de,, inteligenti,, pe care i-a avut.... si-a gasit nasul.
25
0
Curvele asa patesc de obicei de ce nu si a cautat un baiat de treaba un ingineras la santier sau un medic vor la frecangeala pe bani muianol ii trebuie si se rezova bine i a facut asta a cautat asta a gasit
19
0
ala n-a batut-o din senin, stie ala de ce a batut-o
29
3
respectivul nu a gasit mopul si a ales o zdreanata ca sa stearga podelele.
26
0
Sunteti invidiosi, e o fata frumoasa si destrapta care a reusit in viata pe fortele ei. Bravo Daniela
2
42
Ca orice curva din lumea asta, trece de la un peste la altu pana se expira si dupa aia ajunge la gunoi daca intre timp nu gaseste un fraier sa o ia de nevasta.
38
2
Ziare si televiziuni de rahat care transforma din curve de strada in vedete de televiziune si ele nu au decat maxim 4 clase sau 8. Asa le trebuie ca nu se mai satura de bani.
51
0
gura ai luat de la un croat...asa va trebuie rapandulelor romanii nu au bani si maciuca de 25 cm.Cat mai multa bataie sa luati rapciugilor cu tatiatii vostri tatuati si rozeta curului.EIUM FARA NUMAR !
27
1
sunt curve , proaste si destepte, cele proaste ajung de ...plans cele destepte ajung de ...ras!
35
2
bwahahahahaahahahahahahaha
20
0
O curva proasta care a ales pana a cules!!!
49
0
Pai daca vrei bani multi nemunciti trebuie sa te sacrifici.
47
0
si eu ma gandeam ca orban vrea sa o puna ministrul culturii ca sa nu fie votat noul cabinet sa avem anticipate!!!
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272