REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cseke Attila: UDMR nu crede că Guvernul trebuie demis şi nici nu suntem interesaţi de o formulă de guvernare

Cseke Attila: UDMR nu crede că Guvernul trebuie demis şi nici nu suntem interesaţi de o formulă de guvernare

Replica API 5 mai 2020 | 00:00 993

Uniunea Democrată Maghiară din România nu crede că Guvernul Orban trebuie demis şi nici nu este interesată de o formulă de guvernare posibilă în acest moment, a declarat, luni, liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, scrie Agerpres.

Cseke Attila

"UDMR nu crede că Guvernul Orban trebuie demis şi nici nu suntem interesaţi de o formulă posibilă în acest moment. Afirm categoric că UDMR nu este implicat nici măcar cu gândul în eventuala demitere a Guvernului. Noi credem că acest Guvern trebuie să-şi ducă mandatul până la capăt, până la desfăşurarea alegerilor parlamentare, atunci când ele vor avea loc", a afirmat Cseke Attila.

Potrivit acestuia, PNL a cunoscut, la preluarea mandatului, care sunt premisele guvernării.

"PNL şi-a dorit foarte mult să guverneze, a cunoscut premisele guvernării, condiţiile în care mandatul Executivului se va desfăşura - toate acestea erau cunoscute la formarea Guvernului. Eram în acel moment în stadiul evident premergător pandemiei de coronavirus. Se ştia ce susţinere poate avea Guvernul de-a lungul mandatului său în Parlament. Guvernul a fost votat şi noi credem că acest Guvern trebuie lăsat să guverneze şi să-şi ducă mandatul până la capăt, care înseamnă desfăşurarea alegerilor parlamentare, atunci când vor avea loc - în toamnă sau mai târziu", a arătat liderul senatorilor UDMR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Idiotul asta bozgor este cel care a inchis spitale in timpul guvernarii Boc basescu si a considerat ca este normal. Mortii matii de ungur jegos.
1
0
U.D.M.Risti astia nu cunosc limite cand vine vorba de nesimtire,dupa ce au corupt deputati PSD"lucru care nu e greu de facut cu un partid in care daca nu esti corupt nu existi"nesimtiti astia vor o alianta cu P.N.Listi adica cu partidul pro Iohanis adica ala care i-a acuzat pe fata,fara perdea pe UDMRisti si PSDisti de tradarea Romaniei.Asta este elita ungurilor din Romania niste manipulatori politici care le dau lectii sefilor de clanuri interlope din Romania.
2
1
La noi, ungurii vorbesc despre guvernul Romaniei!
2
0
Rusine! Jucati la mai multe capete, va aparati interesele, negociati pana la sange interesele voastre meschine, incalcand Constitutia. Da! Sunteti perversi, doriti "sa cadeti in picioare" de fiecare data, lingeti unde scuipati, numai sa va atingeti Scopul MESCHIN, da. Astia sunteti, asta va caracterizeaza pe voi politicieni maghiari, din pacate. Mereu la putere, in toate guvernarile !!??.....
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272