REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

CSM a amânat pronunțarea în cazul judecătoarei Popoviciu, de la Mangalia

CSM a amânat pronunțarea în cazul judecătoarei Popoviciu, de la Mangalia

Mirela PASCAL 17 aprilie 2024 | 09:06 2116

Consiliul Superior al Magistraturii va decide, miercuri, dacă judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, de la Mangalia, va fi sau nu suspendată. Popoviciu a gafat, de mai multe ori, însă cea mai șocantă este cea de la prima înfățișare, în dosarul lui Vlad Pascu, când a întrebat dacă Sebi este în sală, solicitându-i buletinul. CMS a decis amânarea sentinței pentru data de 24 aprilie, ora 11.

CSM a amanat pronuntarea in cazul judecatoarei Popoviciu, de la MangaliaIoana Ancuța Popoviciu

În cursul zilei de astăzi a fost transmisă Secției pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de suspendare din funcție a doamnei judecător Popoviciu Ioana Ancuța din cadrul Judecătoriei Mangalia până la finalizarea procedurilor disciplinare. Inspectorii judiciari au apreciat că exercitarea în continuare a funcţiei de către judecător ar putea afecta desfăşurarea cu imparţialitate a procedurilor disciplinare și ar fi de natură să aducă atingere gravă prestigiului justiţiei.", a transmis, marți, Inspecţia Judiciară.

CSM a amanat pronuntarea in cazul judecatoarei Popoviciu, de la Mangalia

Reamintim că Vlad Pascu este judecat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Când a făcut prezența, la termenul de joi, 22 februarie, judecătoarea Popoviciu a întrebat dacă la proces se află și unul dintre studenții uciși, făcând referire la Sebastian.

CSM a amanat pronuntarea in cazul judecatoarei Popoviciu, de la Mangalia

Mai întâi, judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu a făcut prezența părților din dosar. „Olariu Sebastian Andrei e prezent?“. În sală erau doar părinții lui, care au izbucnit în plâns când i-au auzit strigat numele la apel. Auzind rumoarea celor prezenți, judecătoarea a fost surprinsă: „A decedat o victimă?“, „Au decedat două“, a răspuns o voce din public. Atitudinea judecătoarei, cât și lipsa de pregătire și profesionalism, sunt inadmisibile și nu ar trebui să rămână nepedepsite. Părinții lui Sebastian, simțindu-se umiliți, dar și cu încrederea destul de scăzută că, la finalul procesului, Vlad Pascu primește ceea ce merită, au anunțat că vor cere strămutarea dosarului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ordin de la imparati o sa vina ziua cand un zmeu de peste sapte mari si sapte zari intr-o zi si o sa taie capetele balaurilor.Toti pe limbile lor de foc vor pieri intr-o zi.
6
0
CRED CA NU INTELEGETI SENSUL ACESTUI PROCES...EU JUDEC...EU DAU SENTINTA,REPORTAT LA CAT S-A CONTRIBUIT.. DE CE SA-I LAS PE ALTII SA INFULECE...PRADA FRUMOASA DE LA FAM. PASCU??? CE RAU A AJUNS ACEASTA TARA...O TARA DE......K....KAT...
6
1
cunosc sistemul spagilor la avocati de la clienti,cum le iau cine le cara spagile ,ei nu ating spagile au carausii tineri pe langa ei care le cara ani de zile la sute de procese bani la masini etc ii invata si le p***a stafeta stagiarilor,langa ei ii tin pana la pensie.Aia p****i imbatranesc langa ei carandu-le spagile sau se satura isi dau seama ca nu vor avea loc de ei sa profeseze in veci si pleaca afara...legaturile la magistrati.... etc
3
0
avocatii sunt numai legatura dintre spagar si judecator. Judecatorul este mmmwistul care da sentinta, nu avocatul. Avocatii sunt niste catei cu jigodie. Judecatorii sunt balaurii sistemului super corrupt !!!
7
0
Csm așteaptă partea de cascaval și mai vedem !
6
0
Nenorocitul de avocat arogant,zeflemist trebuie dat afara.Jivina se cunoaste ca a luat spaga. Declaratiile lui zeflemitoare" ca va covine sau nu" "mai este un caz la fel la Alb-Iulia care face puscarie la domiciliu".Nemernicii pentru bani astia o f*t si pe ma-sa si o vand.Nemernicul ala care il apara el are copii? Are familie? Daca o omoara pe ma-sa,ta-su fi-su in accident tot asa ii apara pe infractori ?Ba cat de cretin poti fi si sa te afisezi? Sa ignori presa si sa te pisi pe ea si sa le raspunzi in zeflemea? Daca erai afara erai belit dat in judecata de sindicate indiferent cat de avocat esti tu toparlane.Nu asa vorbesti si te adresezi preseila tv. ca nu vorbesti cu ma-ta si amanta la coltul strazii parvenitule! Marlane,sindicatele din presa internationala si cei afiliati sunt o putere.Nici cu toti banii tai de avocat nu te spalai.nu spui ca amediatizat cazul presa .Nu este treaba ta ce spune presa.Nu pui pumnul in gura presei mahalagiu .Presa prezinta faptele cetatenilor.
8
2
Asta ori e proastă ori face special .. Din păcate cam asa este mare majoritate a justiției din r*mânia.
16
1
Poate uita prostimea din Ro....amânări și iar amânări,oameni duși pe drumuri în bătaie de joc de niste impotenți în robe.
16
1
Ca e p*****a, o excluzi. De talharii magistrati din zona, toata lumea malc. Nu zice nimic nimeni ca pica oe stenograme, ca actioneaza la comanda, dosare campanie elect s.a tara de kct
11
0
Partile civile din dosar nu inteleg ca ultimul cuvant tot Curtea de Apel Constanta il va avea, indiferent unde s-ar stramuta (pentru ca tot in ograda ei l-ar stramuta).
8
0
Asta e proces cu crima, nu e joaca, au murit 2 oameni…
12
1
Corb la Corb nu-și scoate ochii banii circulă nu stă pe loky
11
0
Duamna se pare ca a cerut un nou termen pentru a fi prezenta la dezbateri. Nu ar fi rau sa o ia ziaristii la niste intrebari la iesire, oricum ramane de vazut ce va spune in apararea ei. Oare va mesteca iar guma in fata instantei CSM?
11
0
Pre puțin, aceasta excroaca trebuia exclusa din magistratura, dar cum drogații speciali se lung în fund unul pe alții, totul este posibil. Acești nenorociți, drogați și hoți la drumul mare, supun poporul roman, de la mic la mare, la pieire, prin faptul ca statul se împrumută pe dobânzi inacceptabile ca să plătească pensiile speciale ale acestor drogați ce ies la pensie la 45 ani. Jegurilor ordinare, pe lumea cealaltă ce ți plăti cu vârf și indesat
18
1
Este foarte periculos ca aceasta individa sa ramana in proces, dar cu siguranta a fost bucuria prea mare ieri cand IJ a anuntat cererea de suspendare. Nu m-as mira sa dea pronuntarea cat mai repede doar ca sa nu ajunga dosarul la alt judecator.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272