REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CT BUS a rupt contractul cu expertul Elena Ruse. Urmează unul cu dedicație?!

CT BUS a rupt contractul cu expertul Elena Ruse. Urmează unul cu dedicație?!

Ana Maria LIPAN 18 ianuarie 2023 | 00:00 4663

Prin Hotărârea Nr. 70 din 15 decembrie 2022, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor a CT BUS S.A. a dispus încetarea contractului de prestări servicii încheiat cu Expert Contabil și Auditor Financiar Ruse N. Elena-Birou, într-un mod ce dă naștere mai multor semne de întrebare. Este vorba despre o încetare, nu o reziliere a contractului, motivul încheierii fiind unul incert chiar și pentru fosta colaboratoare. Singura precizare cu privire la acest subiect a lui Mihai Ochiuleț, consilier local și membru al AGA al societății la data respectivă, și unul din semnatarii documentului care a dus la rezilierea contractului, a fost că acționarii sunt deschiși către alte oferte, cu toate că nu au existat nemulțumiri cu privire la serviciile prestate până atunci. Să urmeze, oare, un contract... cu dedicație?! Am încercat să luăm legătura cu Aristide Dumitrache, directorul general provizoriu, dar acesta nu a putut fi contactat.

CT BUS a rupt contractul cu expertul Elena Ruse. Urmeaza unul cu dedicatie?!

Contractul lui Ruse N. Elena-Birou Expert Contabil și Auditor Financiar cu CT BUS S.A. a fost încheiat în mod unilateral de către Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, prin intermediul Hotărârii Nr. 70 din 15 decembrie 2022, fără a se preciza un motiv al acestei decizii. Fiind vorba despre o încetare a contractului încheiat cu biroul notarial, ci nu o reziliere, această decizie nu poate fi pusă pe seama neîndeplinirii atribuțiilor de către partea contractată. Nu rămâne decât să ne întrebăm de ce s-ar dori schimbarea a ceva perfect funcțional și de ce atenția acestora este îndreptată către asemenea modificări, în timp ce numeroase alte probleme sesizate de locuitorii municipiului rămân fără soluționare.

Expert Ruse: Nu mi s-a reproșat absolut nimic, nici scris, nici verbal

După primirea corespondenței ce a înștiințat-o pe Ruse N. Elena de dorința de încetare a contractului, aceasta a încercat să obțină o explicație, experiență pe care a împărtășit-o cu reporterii Replica.

CT BUS a rupt contractul cu expertul Elena Ruse. Urmeaza unul cu dedicatie?!

Eu am avut o întâlnire cu dumnealor vineri, 13 ianuarie a.c., în contextul în care le-am trimis o scrisoare de conciliere asupra discuțiilor pe aceasta temă. Nu mi s-a reproșat absolut nimic, nici scris, nici verbal. Este vorba despre o denunțare unilaterală. Fără absolut niciun motiv. Au renunțat dumnealor. Aș fi vrut să continui de aceea am  trimis o scrisoare. Nu am primit niciun răspuns.  Dacă partea cealaltă nu-ți oferă o informație nu ai cum să insiști. Era prevăzut în contract un asemenea articol.”, a declarat Ruse N. Elena.

Ochiuleț a semnat, dar...

Am încercat să luăm legătura cu Aristide Dumitrache, directorul general, dar acesta nu a putut fi contactat, chiar și după efectuarea mai multor apeluri telefonice pe parcursul a două zile. Am primit totuși un răspuns de la Mihai Ochiuleț, consilier local și membru al AGA al societății la data respectivă, ce ne-a oferit câteva informații cu privire la acest subiect.

CT BUS a rupt contractul cu expertul Elena Ruse. Urmeaza unul cu dedicatie?!Mihai Ochiuleț

Dar încă nu s-a stabilit nimic, nu s-a stabilit nicio firmă nouă, deocamdată. A venit la punctul pe ordinea de zi în ședința AGA, prin care au hotărât să nu mai prelungească și să ceară alte oferte. Nu a fost nicio problemă. Nu au fost situații de neconcordanță. Pur și simplu s-au hotărât să primească alte oferte”, a declarat acesta.

Acestea fiind spuse, vă lăsăm să trageti propriile concluzii!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eram curios daca ăștia care comentează știu ce spun.............
2
0
O verificare pe internet și se constata ca avea 4 clienți iar acum a rămas cu 3....Eu credeam ca la întreprinderi de genul asta trebuie firme serioase de audit
2
1
Tu ai citit ce ai scris? Unde se afla acțiunea?
1
0
tanti elena, nemultumita ca pierde musterii, raporteaza ca i s-a reziliat un contract. Apai stimata tanti, daca vi s-a reziliat pe nedrept, exista calea instantelor. Daca insa nu a fost prelungit, atunci este un drept al beneficiarului sa faca alte proceduri si daca ne raportam la principii de transparenta, e chiar o obligatie sa mai ceara si alte oferte. Va pupa tata.
1
2
Toti sunt adusi politic uitativa la Dl. FANEL POPA DIRECTOR TEHNIC,cum a fost adus si ce arealizat de cand e director tehnic,halele arata dezastruos ,echipamente pentru muncitori nu sunt,scule pentru reparati nu sunt,oameni sunt obligati sa ridice piesele cu mana nu exista scule pentru a lucra la autobuze,echipamente de protectie,dar pe cine sa intereseze(ex se poate verifica cazul mecanicului care sia rupt.piciorul ridicand un tambur) ,El directorul este ocupat sa faca poze prin hala in loc sa aduca imbunatatiri,dar na vremea trece bani vin,siDl Director Adj. CIOBANU,ce pregatire are in domeniul transportului
8
1
Mihai Ochiulet , o noua sinecura a Constantei ! Omul este un habarnist adus intr-o functie publica de gasca Caragheorghe - Cocargeanu din USR , baiat bun la lipit afise electorale si intimidat oamenii din partid care si-au permis de-a lungul timpului sa semnaleze excesele celor care conduc USR Constanta. Alaturi de papucarul Cocargeanu sau Cerasela Badea , cea care că știe navigare pe internet și sa trimita mail-uri , sunt exemplu perfect pentru analfabetul functional . Atat de jos a ajuns USR Constanta , din pacate ...
12
1
USR se baga la mancat ca le este foame in opozitie. sa dovedit ca consilierii USR sunt o farsa de aparenta a bunei credinte. In realitate se baga si ei la mancat si tras sfori.Acum mai au doi ani sa dea tunuri ca nu mai apuca in 2024 USR zboara catre uitare. O pacaleala pentru constanteni. Omul asta este specialist in .... sport.Ce sa stie el
8
4
Dacă se putea denunța unilateral unde e problema? Fără foc nu iese fum
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272