REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CT BUS : Respectați măsurile de siguranță

CT BUS : Respectați măsurile de siguranță

Replica API 17 noiembrie 2020 | 20:01 1642

Reprezentanții CT BUS le reamintesc constănțenilor măsurile ce trebuie respectate în mijloacele de transport în comun.

,,Fiecare pasager al mijloacelor de transport în comun trebuie să respecte măsurile de prevenire a infectării cu COVID – 19:

Purtați mască de protecție corect (peste nas și gură) pe durata fiecărei călătorii cu autobuzul!

Purtați mănuși de unică folosință pe durata întregii călătorii! *(recomandare în conformitate cu Hotărârea nr. 73 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța)

Aruncați mănușile la coșul de gunoi imediat ce coborâți din autobuz și dezinfectați-vă mâinile!

Pe parcursul călătoriei, evitați să vă atingeți fața sau să folosiți telefonul mobil!

Alocați mai mult timp unei călătorii, astfel încât să puteți aștepta următorul autobuz, dacă cel sosit în stație este prea aglomerat și nu puteți urca fără a încălca distanța de siguranță. De asemenea, evitați să vă poziționați față în față cu alt călător;

Evitați, pe cât posibil, deplasările la ore de vârf;

Folosiți aplicația CT BUS pentru a vă informa cu privire la circulația mijloacelor de transport în comun.

În apropierea fiecărei uși a autobuzelor puteți observa un afiș ce vă amintește obligația de a purta mască și mănuși pe durata călătoriei și de a păstra distanța de siguranță. De asemenea, în autobuze rulează un mesaj audio care amintește călătorilor să poarte mască și mănuși iar același mesaj, de data aceasta vizual, poate fi citit pe afișajele mijloacelor de transport în comun, dar și pe afișajele electronice din stații.

A fost marcat pe asfalt, în stații, un simbol ce vă reamintește să respectați distanța de siguranță.

Autobuzele trec zilnic printr-un riguros proces de dezinfecție cu substanțe biocide avizate.

Depunem eforturi pentru a vă putea transporta în condiții de maximă siguranță, însă măsurile de mai sus nu pot decât să sprijine o conduită responsabilă, care este cheia limitării îmbolnăvirilor. De aceea, vă rugăm: Fiți responsabili, pentru voi înșivă și pentru cei dragi!” au declarat reprezentanții CT BUS.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne sfatuiti ca atunci cand autobuzul este aglomerat sa asteptam altul! Dar si urmatorarele sunt la fel de pline la orele de varf.Toti ne grabim sa ajungem acasa dupa orele de program,asa ca mai bine suplimentati autobuzele la orele de varf si poate atunci nu vor mai fi aglomerate!Va rugam sa transmite-ti soferilor ,cand sunt la capat de linie sa lase calatorii sa urce si sa nu-i mai tina in frig sau ploaie ,iar ei sa stea bine mersi in autobuz sa fumeze sau sa se joace pe telefon,pur si simplu sfidindu-ne !Se comporta ca niste patroni de autobuze!Rusine!
3
0
Autobuzele lui fagadau mici si fara geamuri, sunt perfecte pt covid. Legat de achizitia si pretul lor, se intereseaza cineva abilitat?
7
1
Si mai e una. Sa vedem ca CT bus dezinfecteaza barele, scaunele si podeaua mai des. Ca barele slinoase cu sau fara manusi sunt factor de infectie. Revenim la prostia cu manusile care sunt chiar periculoase vad... Si inca ceva, pe cand controale mai dese. Sunt multe persoane care au facut multa plaja si care nu poarta masca.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272