REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cum a blocat Dorel accesul pe strada Cișmelei! Video

Cum a blocat Dorel accesul pe strada Cișmelei! Video

Cristina BĂRBUCEANU 19 decembrie 2022 | 00:00 3722

De șoferi teribiliști s-a tot menționat în Constanța, însă șoferii care își parchează mașinile prost sunt o altă categorie de „Așa nu!”. Recent, șoferul unui Ford a reușit să blocheze o stradă întreagă, accesul mașinilor neputându-se efectua în zona respectivă, aflată la intersecția dintre strada Viitorului cu strada Cișmelei. Nu mai vorbim de faptul că erau suficiente locuri de parcare în zonă, astfel că șoferul putea alege un alt loc pentru a parca, decât la intrarea pe o stradă și așa destul de îngustă. 

Ford-ul care a blocat accesul pe străduță

O mașină mică a blocat o întreagă stradă

Din păcate încă nu a fost deslușit misterul legat de: „la ce se gândesc unii șoferi când parchează?”. Astfel că alți șoferi trebuie să treacă zilnic peste „obstacolele” din traficul constănțean. Și prin „obstacole”, ne referim, printre altele, la mașinile parcate prost sau care sunt lăsate pe avarii în mijlocul traficului.

Strada îngustă pe care a parcat șoferul cu Ford

Un caz recent de parcare „Așa nu!” este al unui șofer care și-a parcat mașina marca Ford la intrarea pe o străduță, mai exact la intersecția străzilor Viitorului cu Cișmelei. Problema este că mica lui mașină a blocat accesul altor mașini mai mari pe stradă, în condițiile în care locuri de parcare erau pe străduță, iar șoferul Ford-ului putea să aleagă un loc de parcare, nu să blocheze tot traficul din zonă. 

Din categoria: între timp în Constanța

Constanța e un oraș mare și, ce-i drept, plin de mașini. În fiecare zi auzim despre o mașină care depășește pe contrasens sau trece pe roșu, de parcă șoferii teribiliști care se riscă atât încât să facă atâtea manevre periculoase pe șosele, se cred pe raliu. Totodată, o mare problemă este cu parcările, și nu neapărat că nu sunt suficiente parcări pentru cât de multe mașini sunt, însă cei care își parchează mașinile o fac într-un mod cel puțin enervant.

Ford-ul care a blocat accesul pe străduță

Poate că niște camere care să supravegheze și parcările nu ar strica în oraș…

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acolo e parcata cate o masina dintotdeauna, f rar vezi sa fie locul liber !!
1
0
Eu am sula pregatita mereu la mine pentru dinastia la voi in Constanta pe aleile alea mereu gasesc p****i din astia dar ii las pe geanta imediat asa se invata pe pielea lor sa parcheze unde trebuie. Odata s a luat unul de mine cica era loc platit dar de fapt nu era insemnat. Am dat masina la o parte si dupa ce a plecat ... pufff ce sa vezi i s au desumflat 2 cauciucuri, coincidenta. P.S. Si la mine la Mangalia fac la fel.
6
3
Anonimule ,faci parte din aceeasi caegorie ? Voi cand parcati , luati de referinta daca mai trece o masina mica ,GRESIT ! Nu va ganditi ca poate este o urgenta pentru un autocamion de pompieri , masina de gunoi , ambulanta , etc.....Singurul vostru neuron nu poate procesa aspecte de genul asta , daca intra un turism...intra toate , atat va duce capul !
10
0
zona este foarte aglomerata , apartemente multe inchiriate , 1,2,3 masini pe apartament .Acesta este rezultatul.
5
1
FEMEIE la volan, ce poti sa-i ceri ? Permis obtinut cu p.. (nici un barbat nu ar conduce masina mica ROSIE !!!)
9
1
Pai acolo sunt zilnic parcate mașini, este destul loc pentru a trece mașinile pe lângă... Problema cu str Cișmelei este mai jos în jurul scolii 29,acolo se blochează strada, nu aici unde ați făcut Dvs poza... Dacă tot vrei sa faceți ceva, chemați politia zilnic la SC 29 și o sa vedeți fluidizare a traficului dacă nu mai oprește nimeni acolo...
6
1
P-e-olitia unde este(?), ca este mai mult la plimbare!
4
2
De ce va suparati ca erau locuri de parcare si a parcat cum a vrut, poate unde a parcat era mai aproape de intrarea in sufragerie. Ati vrea sa oboseasca omu facand doi pasi in plus.
16
0
Șoferii sau șoferițe de genul asta,sunt niște mari idioți care nu gândesc, scurt...care nu au minte
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272