REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CUM a PĂPAT, anual, 30 de MII de EURO de la Primăria Constanța, familia unui CONSILIER PSD

CUM a PĂPAT, anual, 30 de MII de EURO de la Primăria Constanța, familia unui CONSILIER PSD

Replica API 16 aprilie 2021 | 00:20 12220

În apropierea cazinoului din staţiunea Mamaia, zace, de ani de zile, ruina unui tobogan care, cândva, reprezenta o atracţie pentru turiştii veniţi la malul Mării Negre. Cu toate că s-a vehiculat că acesta va fi demolat şi ridicat de pe plajă pentru că oferă un aspect neîngrijit, lucrurile bat pasul pe loc. Se pare că acesta e amplasat pe un teren care aparţine municipiului Constanţa, dar care ar fi folosit de firma lui Dănuţ Ionel Nicolae, soţul consilierului local PSD, Irinela Nicolae, fără să plătească către Primărie nici măcar un leu. În prezent, au fost sesizate instituţii ale statului cu competenţe în materie, susţin reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Administraţia PSD nu a fost interesată sa încaseze banii de la soţul consilierului local

În staţiunea Mamaia, în apropierea cazinoului, constănţenii şi turiştii sunt întâmpinaţi de o imagine dezolantă. Scheletul unui tobogan zace uitat pe plajă şi nimeni nu răspunde pentru pericolul pe care acesta îl reprezintă pentru cetăţeni. În plus, spaţiul pe care acesta este amplasat este greu de igienizat, iar gunoaiele şi bălăriile şi-au făcut rapid apariţia. Felicia Ovanesian, city managerul orașului, a precizat că există două astfel de tobogane, situate pe două terenuri ale municipiului Constanţa care totalizează 1.500 de mp. Potrivit informațiilor noastre, se pare că de cele două terenuri ar beneficia societatea Lord Unic, administrată de soţul consilierul PSD Irinela Nicolae, Dănuţ Ionel Nicolae. Tot Felicia Ovanesian a precizat că administraţia PSD nu a fost niciodată interesată să încaseze banii întrucât soţia acestuia a făcut parte din partid. În plus, cu toate că o expertiză realizată cu câţiva ani în urmă arăta că, pentru a folosi terenurile, firma administrată de Nicolae trebuia să plătească cca. 30.000 de euro pe an, se pare că acesta nu a plătit niciun leu pentru a folosi terenurile Constanței pentru cele două foste tobogane. “La această problemă lucrăm deja de ceva vreme. Au fost sesizate de vreo trei săptămâni instituţii ale statului cu competenţe în materie”, precizează city manager-ul oraşului.

Reporterii Replica au luat legătura cu Irinela Nicolae pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la subiect, însă aceasta a precizat că nu este treaba ei cu ce se ocupă societatea soţului său. “Nu fac parte din firmă, nu mă ocup de afacerile firmei. Eu răspund de problemele mele profesionale”, a precizat aceasta.

Societatea a încercat alipirea unor terenuri din staţiunea Mamaia

În anul 2018, SC Lord Unic SRL a înaintat o adresă către Primăria Constanţa prin care solicita constituirea unui drept de superficie asupra unui teren de 948 mp, aferent obiectivului tobogan acvatic, situat în stațiunea Mamaia, zona hotelului Orfeu şi care prevedea alipirea unor terenuri. Proiectul nu a fost aprobat de consilierii locali de la acea vreme. De precizat că Lord Unic SRL deţine restaurantul La Galion şi este controlată de Ionel Dănuţ Nicolae.

Date despre Lord Unic

Societatea Lord Unic SRL a fost înfiinţată în 1994 şi are ca domeniu de activitate “restaurante şi alte activităţi de servicii de alimentaţie”. În 2019, societatea a avut un profit de 90.736 de lei, datorii de 2.097.145 şi niciun angajat.

Citeşte şi:

Face CINEVA CEVA cu SCHELETUL toboganului abandonat din MAMAIA?

Proiectul toboganului acvatic din Mamaia, solicitat de firma soţului unei consiliere de la PSD, TRÂNTIT la vot!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusule, sa-ti iau Pitagora pe cosor, si ma-ta ce mai face? Zici ca esti retard frate, parca tu nu ai avea masina in orasul de kkt cu primari de kkt c-ta. De oriumde vii din tara, cand intri in c-ta zici ca intri in kkt. Ce blestem s-a abatut asupra noastra nene, sa avem numai labe triste de conducatori de atatia ani ...
0
0
Vis a vis este o alta ruina ...o fosta alimentara...
1
0
Pai voi de ce credeti ca am pastrat-o in ISJ?
3
0
Vand golf 5
7
1
E greu ma,e greu si pentru Chitac sau alt primar sa egaleze in furaciuni binomul penal PSDist Mazare-Fagadau,daca tu crezi altceva asta este treaba ta.
10
5
si cand te mai gandesti ca i-au votat pe PNL-isti si USR -sti acum, care sunt mai idioti ca PSD-istii te ia groaza!!! Usurel amice, roade osul ca dupa cum merg ai tai nu apucati 4 ani de ros!!!
6
15
Doamna Irinela este cea mai buna sefa de la inspectorat. Ea ne ajuta mereu cand avem ceva la ISJ. Noi o iubim si vrem sa fie tot ea sefa la ISJ.
7
17
Si cand te gandesti ca mai sunt bvotanti PSD in judetul Cta .Cum e posibil cand au furat si muls cat au putut vezi constantinescu m,azare etc etc etc Sau poate acesti votanti sunt urmatorioi furaciosi care spera sa ajunga la OS
18
7
Este un pericol mare acel tobogan de 100 de ani! La fier vechi cu el!!!!!!!!
22
1
La puskarie cu ei
19
4
Pesedistii sunt aia care dau sfaturi acum de buna guvernare ? Pesedistii sunt cei ce l-au sprijinit pe Mazare sa fure peste 100.000 euro ? Vai,nu e adevarat .
15
5
NU MAI PUNETI BOTU LA TOPOGANE, SMEKERIA ERA SA PUNA MANA PE TEREN. DACA MAI ERA MASCARICIU ERA CA SI REZOLVATA
40
2
Sa-l duca la fier vechi...
14
2
Adevarul e , cred ca a incasat asta o gramada de bani de pe urma toboganelor, nefunctionale de 1000 de ani . Pt ce sa plateasca chirie daca nu produc bani . De amorul artei , articole de kkt.
10
20
Pai daca psd nu, atunci cine. Stati ca a venit flamandul asta, parca are ciuda pe oameni, le face numai impotriva constantenilor parca
5
27
bai da chiar unde e vaporu ala de la galion? a plecat pe mare?
18
0
Astea sunt articole scrise contra spaga. Si voi ziaristii, sunteti niste lichele la fel de mari ca si politicieni. Ar trebui sa infundati si voi puscariile.
26
14

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920