REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum a scăpat de închisoare un bărbat care și-a ciufulit nevasta și i-a furat și mașina

Cum a scăpat de închisoare un bărbat care și-a ciufulit nevasta și i-a furat și mașina

Victor ROTARU 31 martie 2023 | 00:00 1711

Cu toate că ne aflăm în secolul XXI, moment în care majoritatea statelor caută să pună pe picior de egalitate ambele sexe, la nivel european, România este printre țările europene cu cele mai multe cazuri de violență domestică împotriva femeilor. Acesta fiind și cazul de față, în care Terente Halciuc, după ce s-a alimentat bine, și-a bătut soția și când a văzut că aceasta a chemat poliția, a furat cheile de la mașină, încercând să fugă cu aceasta.

Cum a scapat de inchisoare un barbat care si-a ciufulit nevasta si i-a furat si masinaFoto cu rol ilustrativ

Totul a avut loc pe 29 octombrie 2017, atunci când Terente Halciuc, împreună cu soția și fiica lor, au fost la casa ce o aveau într-o localitate de lângă Tulcea, loc în care Terente Halciuc a consumat mai multe băuturi alcoolice. Pe drumul către locuință, între cei doi s-a iscat o ceartă, continuată și acasă cu injurii și jigniri din partea soțului către soție.

Soția nu i-a dat prea mare importanță deoarece cunoștea ce fel face soțul la băutură. După ce s-a pus în patul din dormitor, i-a spus soțului că vor vorbi dimineață, fapt ce l-a enervat pe acesta și cu o sticlă de apă pe care o avea în mână, a udat-o pe soție, aceasta spunându-i că dacă nu se va liniști, va chema poliția, îndreptându-se către telefon. Terente Halciuc văzând că soția se îndreaptă către telefon, a lovit-o peste față cu palma, aceasta căzând înapoi în pat, după care a continuat cu loviturile asupra acesteia în zona capului și a corpului cu palmele și pumnii, luându-i telefonul.

După ce a terminat cu loviturile în dormitor, a apucat-o de picioare și a tras-o din pat târând-o în holul locuinței, lângă ușa dormitorului, unde s-a urcat cu picioarele pe pieptul și umerii acesteia și văzând că nu mai reacționează, Terente Halciuc a apucat-o iar de picioare pe soție și a târât-o pe hol lângă ușa de acces în locuință și cea de la sufragerie, totodată amenințând-o cu moartea, după care s-a îndreptat către balcon unde a început să foșnească mai multe pungi, probabil căutând un topor ce îl avea în balcon, motiv pentru care soția a fugit afară din locuință.

Ajunsă afară din scara blocului, s-a întâlnit cu un vecin ce locuiește la altă scară care i-a dat telefonul său pentru a suna la poliție să sesizeze că a fost agresată fizic de către soțul ei. La scurt timp a venit un echipaj de poliție cu care s-a întâlnit în fața blocului și cu care a urcat în apartament, ușa fiind deschisă însă soțul, Terente Halciuc, nu a fost găsit în locuință. Soția, însoțită de patrula de poliție, a coborât din apartament iar atunci a observat că autoturismul său marca Volkswagen Golf V nu se mai afla parcat unde aceasta îl lăsase. În continuare a însoțit patrula de poliție și l-au găsit pe Terente Halciuc pe o stradă alăturată, acesta coborând din autoturism, predând de bună voie cheile autoturismului.

Cum a scapat de inchisoare un barbat care si-a ciufulit nevasta si i-a furat si masinaMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis încetarea procesului penal față de inculpatul Terente Halciuc, ca urmare a intervenirii prescripției generale a răspunderii penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Golf V
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367