REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cum ar putea scăpa Monica Macovei, fost ministru al Justiției, basma curată, după accidentul produs la Mangalia

Cum ar putea scăpa Monica Macovei, fost ministru al Justiției, basma curată, după accidentul produs la Mangalia

Cristina BĂRBUCEANU 20 noiembrie 2022 | 00:00 4196

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a oferit un răspuns privind acțiunea penală pentru vătămare corporală în cazul gravului accident de circulație pe care l-a provocat Monica Macovei, fost ministru al Justiției.

Potrivit informațiilor, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie curba, moment în care a lovit grav o motocicletă, pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai.

De atunci a trecut o lună şi jumătate, iar acțiunea penală pentru vătămare corporală bate pasul pe loc. Mai exact, Monica Macovei ar putea scăpa basma curată, pentru că victima nu a depus încă plăngere penală.

Bărbatul accidentat de Monica Macovei a stat o lună şi jumătate la ATI

"Nici soţia, nici victima și nici fiul care s-a întors din Spania să-l îngrijească pe tatăl său, cel care a avut de suferit de pe urma evenimentului petrecut pe 8 octombrie, nu au depus plângere.

Așadar, neavând o plângere prealabilă, acțiunea penală nu a început. Ce-i drept, are la dispoziție 90 de zile să facă acest lucru.

Dar, iată, a trecut au trecut mai bine de o lună și jumătate de la momentul respectiv, iar această plângere întârzie.

Până pe data de 8 ianuarie practic, mai are timp la dispoziție să facă acest lucru. În caz contrar Monica Macovei ar putea scăpa de sub urmărire penală.

În cazul de față există un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dar urmărirea penală, acțiunea în sine nu a început încă.

De asemenea, surse apropiate anchetei au confirmat că până în momentul de față, Monica Macovei nu a fost audiată la Constanța", potrivit antena3.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic nou la noi. Daca in locul Monicai era un oarecare,pur si simplu o belea conform legii. Fiind Monica ,belesc ochii altii ,iar ei i se rupe. Ce e asa de greu? Mai crede cineva in justitia,adica dreptatea romaneasca? Da. Este mereu la fel cum era si pe vremea asa zisului comunism. Era un asa zis comunism,la fel cum azi avem un asa zis capitalism,o asa zisa democratie si ne astaptam la o asa zisa dreptate si libertate. Simplu.
4
0
bai agariciule, femeia asta a fost procuror comunist si a ajuns in parlamentul european, are o stransa legatura cu serviciile. Acum raspunde mi cum poate un fost comunist sa ne dea lectii de democratie si stat de drept? zdreanta asta merita parnaie si fara acest accident pt subminarea economiei si tradare nationala. Si ea si multi altii din psd, pnl si usr. Macar sa intre pt acest accident ca justitia tot a lor e!
9
0
Din comentariile de mai jos reiese urmatoarea concluzie: nu conteaza daca e vinovata sau nu, ea trebuie bagata la puscarie. Si asta doar ca a fost cine a fost. Daca eea o necunoscuta, atunci nu mai comenta nimeni. Asta inseamna ca aia care scriu asa ceva, au fost condamnati in baza legilor la care o fi contribuit ea. Nu am auzit ca un nevinovat sa o pateasca. Au patit-o infractorii. Rezulta ca bolsevicii astia care scriu aici sunt infractori! La javrele astea ar trebui le intre teapa in c*r ca pe vremea lui Tepes si sa fie arsi pe rug. Asa sa fie!
2
8
Bai pulică, după ce că ai IQ-ul cât al unui calorifer, te apuci să îți dai cu părerea. Se vede că ești topit după baba boschetară.
3
0
asta trebuia de mult sa fie la beci, vreo 8 ani.. asta e in tara asta, cine are relatii scapa, ptr omor, si unu care fur 3 parfumuri sau o roata face 3 ani, justitie, de 2 lei rusinee,
9
1
fraaierul drogat care mergea cu 200 la ora a intrat in monika.fraiere replica,mergi directia 2 mai mamgalia,treci podul si intra in curba cu 90 la ora.in ce directie te duci,pe celllat sens sau inspre bordura,sensul tau,agariciule? e imposibil sa tai banda pe cealalta directie,panta este pe partea ta,desteptule!drogalaul a intrat in dinsa intrin.sa.
1
14
Bagati cotoroanta la beci, e pericol public, nu-i mai dati spuma de drojdie !
10
1
Daca cazi cu bicicleta pe un drum poblic si te ranesti ti se face automat dosar penal ca te-ai ranit singur. Daca accidentezi pe cineva si ajunge la spital cu ingrijiri medicale se face automat dosar penal. Nu si daca te cheama monica. macovei monica.
12
1
Ce noroc pe ala sa dea baba plina de bani peste el uite cum au unii noroc in viata..
10
2
dragi romani, shenghen va trebuie voua ? inca n-am vazut nici un "organ de presa " care sa exprime punctul de vedere al monicai... dragi romani vize sua va trebuie voua ? pai departamentul de stat asteapta de 30 de ani ca numarul neispravitilor care aplica sa scada sub 3%... sugestie: poftiti dv. un politist de la circulatie dintr-o tara araba = inteleg mahomedan = la ancheta, daca vreti sa aflati adevarul in 5 minute !
8
0
Asta e o boschetara tradatoare de tara si in niciun caz nu va fi anchetata fiindca e protejata de stapanii ei americani.
15
4
Doar pe mine sifoanele trag muzica la 112
5
0
Made in Roumania ...made in golania.Deja sa prescris.Bataia,moartea și mooia in Ro nu se mai pedepsesc
13
2
Securiștii au umbrelă în justiție doar fraierii sănt vinovați o țară in gunoi doar Tepes mai poate face justiție curată
16
4
Cît i o fii cardit baboiul,500,1 mil €? Miine imi cumpar motor si l urmaresc pe Nastase..
9
5
Este normal ! Corb la corb nu isi scoate ochii. Baba asta betiva este corbul sef cum sa pateasca ceva. Halal justitie independenta. Ne meritam soarta !
18
3
Vanzatorii si trădătorii trebuie sa scape! Dacă baba Ioana da cu bățul dupa câine sau gaina și îl lovește pe vecin este condamnata fara plângere penala! Imparțialitatea ju-haha-stitiei romane se vede de la "polul frigului"!
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369