REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cum se va desfăşura campania ELECTORALĂ premergătoare ALEGERILOR locale!

Cum se va desfăşura campania ELECTORALĂ premergătoare ALEGERILOR locale!

Replica API 29 iunie 2020 | 10:49 1771

Campania pentru alegerile locale care, cel mai probabil, vor avea loc pe 27 septembrie, va fi una mult mai ”săracă”. Astfel, nu se vor putea organiza adunări publice, mitinguri electorale, iar dacă se va face campanie din casă în casă, candidaţii vor trebui să poarte mască, punându-se astfel mai mult accent pe campania online, candidații fiind nevoiţi să se adapteze acestui mod de a-și atrage alegătorii.

Constanța se anunță a fi un ”câmp de bătălie” foarte disputat, mulți dintre politicienii orașului de la malul mării dorind să îi ia locul lui Decebal Făgădău, și să fie, în următoarea legislatură, primarul care va conduce frâiele acestui oraș-port. Însă, care vor fi metodele prin care se va face campania pentru alegerile locale?!

Marian Crușoveanu: Campania din anul acesta va fi una mai democratică

Marian Crușoveanu, consilier județean PNL, consideră că această campanie va fi una în care candidații vor avea șansa să fie mai aproape de alegători: ”Ca urmare a pandemiei, campania din anul acesta va fi cu totul atipică și, poate într-un fel, mai democratică. Oamenii politici vor fi obligați să fie mult mai aproape de oameni, să prezinte proiectele și, în același timp, să dezbată direct cu cei interesați, adică cu cetățenii. Într-un fel, aceste alegeri, prin prisma noilor măsuri, ar putea fi mult mai democratice față de scrutinele electorale precedente. Zona de on-line și mass-media este doar un instrument de comunicare cu alegătorii, însă întâlnirile și discuțiile directe vor fi un instrument extrem de important în alegerile care urmează. Îmi doresc ca cei care vor fi propuși drept candidați pe listele PNL-ului să demonstreze în această campanie ceea ce am făcut și până acum în județul Constanța: să fim aproape de oameni, să arătăm că ne interesează problemele lor și că avem soluții pentru locuitorii acestui județ. Pe scurt, cred că noile măsuri vor veni în avantajul candidaților, pentru că vor avea șansa să fie mai aproape de alegători.” a declarat acesta pentru ziarul Replica.

George Vișan: Președintele Iohannis și liberalii au o rețea online bine pusă la punct

” Din punctul meu de vedere cel mai dezavantajat va fi cetățeanul, nemaiputând să ia contact direct, față în față, cu candidații, astfel încât să afle pe loc care sunt răspunsurile la întrebările lui, vizavi de probleme cu care se confruntă el, sau comunitatea în care locuiește. Din experiența anilor trecuți s-a putut observa că, președintele Iohannis și liberalii au o rețea online bine pusă la punct, prin care au manipulat, propagând tot felul de mesaje mincinoase sau triviale la adresa opozanților politici. Va fi deci, o campanie electorala atipică, și fiecare dintre partidele politice se va strădui să ajungă cu mesaje cât mai clare și penetrante la electoratul său țintă!” a spus George Vișan, deputat PSD.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai tampitilor traiti pe Marte, voi nu vedeti ca Pnl-ul guverneaza pentru banci si multinationale. Stie cineva o masura luata in sprijinul poporului in aceasta perioada?
1
0
Un om si un deputat exemplu, domnul Visan. Cei care il cunosc il vor sustine in continuare. Succes!
2
1
Vad gunoaie PSD-iste peste tot. Sper sa dispareti din viata politica dupa aceste alegeri.
2
5
Muieee la toate curvele de penelisti. Da va rupem gaoazele de tradatori. Sa votam patriotii din PSD.
5
1
Muie PNL muie Orban
6
1
PNL va reusi in continuare sa aiba foarte multe voturi,pentru ca mizeaza pe hahalerele indopate cu propaganda schizofrenica ,pe limitati ,pe imensul numar de prosti . Ar fi chiar bine ca PNL sa castige detasat,Romania sa intre in cacatul total si poate dupa distrugerea ei ori se va destepta romanimea,ori vom fi ocupati de o tara si vom deveni o colonie oficiala. Populatia asta chiar merita ce i se intampla.
9
3
Doar o intrebare : De ce Iohannis a blocat la CCR construirea viitorului Spital Militar Regional la Constanta??? A dat in cap organizatiei PNL Cta cu aceasta actiune. Bravo dom presedinte sunteti mare...
8
2
De ce apare prostu asta de fiecare data cu ceva inainte de alegeri? Om adus de I.Jitaru in Cta care l a ajutat sa existe..apoi i a muscat mana lui Jitaru care l a facut om. Mai mult nesimtitul asta cere si infuenteaza fara sa ajute pe nimeni. Un parlamentar de 2 lei. Nu vreau sa l mai aleg! VREM OAMENI CINSTITI CU DRAGOSTE DE TARA!
3
8
draga Bira esti execrabil in exprimare.Pot sa iti zic de bine muuult bine tie si alor tai.Care care campanie aceasta ii k si facuta.PNL e pe topogan prin masurile luate.Inchiderea spit alocatiile NEmarite pensiile asemeni.Ce sa mai grohaie in camp oameni traiesc si azi campania acestor nemernici.
4
4
Ce dracu apare si maimutoiul asta
4
7
cu trenul .... de covit, alegerile vor venii cu acelasi tren dar de ...viteza!
4
3
Bai astia de mai jos, Visan este psdist, tampitilor. Va spalat psdul creierul si mergeti ca oile..inainte fara sa stiti destinatia si scopul. Psdul are o masa de votanti compusa din fosti, pomanagii, pensionari, tiganime ai leprele parlamentare- adica, pt prosti, din colegii lui Visan. Nu o fi Orban cel mai bun, poate nici Iohanis, dar ce vroiati , sa conduca analfabeta Dancila, puscariasul Dragnea, hotul de Mazare sau gasca umflatului de Stroe, Moga ,Babus sau nesimtitul de Babu? Daca aveti " coaie", intrebatii pe profitorii astia ce au facut pt oras si tara,dar pe bune, nu vrajeala de 2 bani
8
7
daca nu maresc pensiile si alocatiile degeaba au ei onlainu pus la punct hent lumea nu ii alege se duc in cap pensionari au copi si de data asta vor fi ascultati de copi si cei de la conducerea tari nu dau ei bani din buzunarul lor si pina la urma e lege respectati poporul pensionar si legile tari a-ti mincat banii pe firme deaia vroiati sa il schimbati pe ISARESCU pentru prosteala sa luati si rezerva tari
8
1
In loc sa va ganditi la noi, minunatii de la PNL bat campii cu alegerile.Tara arde si baba se piaptana.Alegeri ne trebuiau noua?Economia este la pamanant, oamenii mor de foame si PNL-sti vor alegeri.
10
1
ii intereseaza mai mult soarta alegerilor decat viata romanilor in pandemie...Tichie de margaritar ne trebuie ca restul avem de toate...
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212